Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevreni Anlamakta Zorlandığın Bir Gündesin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 10%

Aşk hayatınız, bugün karmaşık ve farklı güzellikteki görüntülerle dolu, renklerin ve şekillerin sürekli değiştiği bir manzara gibi. Her döndüğünüzde yeni bir bakış açısı ortaya çıkıyor ve kendiniz ve birlikte olduğunuz insanlar hakkında yeni bir şeyler öğreniyorsunuz. Farklı insanlarla yaşadığınız ilişkilerde farklı düzeylerde bağlılık göstermeniz normal bu fikri benimseyin. Unutmayın, gökkuşağını oluşturmak için her renge ihtiyaç vardır.

Bu dönemde Balık burçları hayatlarını her yönüyle sorgularken bugün size küçük bir iç keşif yapma şansı sunuyor. Varlık göstermek ve etrafınızdaki insan grubunun bir parçası olmak doğal bir durumdur. Örneğin, işinizin kişisel hayatınızdan önce gelmesi sizin için normaldir. Belki de ikisi arasında bir denge bulmaya çalışmalısınız?

"Alay etmelerinden korkmadan düşüncelerinizi söyleyin." Bugün gök haritasının size söylediği şey bu. Alay edilme korkusu sizin tam anlamıyla zayıf noktanız. Bugün, başkalarını fikirlerine atıfta bulunmadan veya almadan düşündüklerinizi söyleyebilirsiniz. Haydi, siz yaparsınız!

Bugün de dahil olmak üzere son birkaç gündür enerji patlamaları yaşıyorsun. Eğer yeni bir başlangıç yapmak istiyorsan, taze bir tavır ve tutum takınmak için doğru bir zaman. Yine de duyarlı davranman bugünü daha kolay geçirmeni sağlayacaktır. Dışsal ve doğrudan eylemlerin peşine düşerken aynı zaman kendi içselliğini de es geçme.Dürüstlüğünüz ve iyi niyetinize güvenen bir sözcüyle güçlerinizi birleştirebilirsiniz. Bu kişi, bir adım atıp sizin için sesini yükseltmekten memnun. Sahnede bir yer kazandınız. Bu yüzden adınızı anons ettiklerinde sahne arkasına sinmeyin. Diğerlerinin övgülerini şükranla kabul edin. Bunu hak ettiniz. Daha sonra, kendi sesinizi yükseltmeyi öğrenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başka insanlardan bazı olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Muhtemelen kalabalık bir insan grubuyla sosyalleşiyor olacaksınız. Arkadaşlığınızdan çok keyif aldıkları için insanların gözleri sizi arıyor olabilir. Onları zekice esprileriniz ve sıcacık hikayelerinizle eğlendireceksiniz. Burcunuz gerçekten bir seyirci kitlesine sahip olmaktan çok hoşlanıyor, bu nedenle de sahneye çıkmaktan çekinmeyin. Onlara coşkulu kişiliğinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı göstererek biraz neşe saçın.

19 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum ancak bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. . Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına izin vermeyin adım atarken sorgulayın.

19 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın ilk saatlerinden itibaren kendini bitkin hissedebilirsin. Gribal enfeksiyona dikkat etmen gereken bir gün. İnanılmaz derecede titizlik gösteriyorsun. Arkadaşlarının bazı düşünceleri yüzünden belli kıskançlıklara girebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin bir aile bireyiyle uzun bir telefon konuşması yapabilirsin. Dış görünüşünde değişim yapmak adına ilk olarak cilt bakımınla uğraşabilirsin.

19 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız olaylar da haklı ya da haksız arayışı içinde olmamalısınız. Beklentilerinizi kabul ettirmeye çalışmayın. Hayatınızdaki bu geri çekilme dönemini en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilmediğiniz, gizli kalan konular gündeminizi oluşturabilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili haberler alabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle işlerinizde duraksamalar yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Ortaklı konulara karşı ilginiz artabilir. İç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Bazı konularda kabullenme içinde olabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçsel planda dengeyi sağlayamayacağınız bir gündesiniz. Seçenek ve bereketin artması hangi yolun sizin için en iyisi olduğunu keşfetmekte zorlanmanıza...

19 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşleriniz bugün normalden daha çok zamanınızı alabilir. Konsantre olun ve çalışmaya devam edin. Gerekli noktalarda yardım almaktan çekinmeyin.

19 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Kova burcunda seyahat ediyor. Bugün kendinizi içe dönük ve karamsar hissedebilirsiniz.Ruhsal konularla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Ay ile Uranüs arasındaki kare açı yakın çevrenizden alabileceğiniz sürpriz haberlere işaret ediyor.

19 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalgücünüzün ve yaratıcılığınızın sınır tanımayacağı bir günde olabilirsiniz. Bu sizi, normal şartlarda hayalci davranma riskine sokacaksa da, bugün, güçlenen sezgilerinizin yol göstermesi sayesinde, doğru ve oldukça etkin hamleler yapabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi derinden etkileyen arkadaşlar ve arkadaşlık ilişkileri bugün daha çok gündeme gelebilir. Bazı şeyleri değiştirme isteği ve gücünüzü özellikle sosyal alanda daha çok sergileyebilir ve hissettirebilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; motivasyonunu düşürebileceğin ve keyifsiz olduğun bir gün olabilir. Geçmişte olmuş olayları tekrar tekrar hatırlayarak; kendini sorgulama konusunda ileri gitmemeye çalışmalı ve keşke demekten vazgeçmelisin. Psikolojini çökertmek yerine isteklerin ve hayallerin için kendine bir yol haritası çıkarmalısın.

19 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 36' 44" R
Ay
Yay
03° 47' 56"
Merkür
Koç
16° 00' 35"
Venüs
Koç
26° 09' 54"
Mars
Balık
26° 41' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 41"
Satürn
Balık
16° 13' 17"
Uranüs
Boğa
22° 07' 27"
Neptün
Balık
28° 47' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 08"
Lilith
Başak
22° 54' 09"
True Node
Koç
15° 32' 29"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>