Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hak Ettiğini Yaşamak İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün aileniz ve sevdiklerinizle beraber olmak için güzel bir gün. Kardeşlerinizi veya arkadaşlarınızı bir süredir görmediyseniz, belki bugün kısa bir ziyaret planlayabilirsiniz. Ya da onları telefonla arayıp haber alabilirsiniz. Son zamanlarda işle o kadar meşguldünüz ki akrabalarınızla sohbet etmeyi ihmal ettiniz. Sizi ne kadar sevdiklerini unutmayın!

Çok titiz bir insansınız ve detaylara gösterdiğiniz ilgi size tanınırlık kazandırabilir. Rakamlarla veya bilgisayar verileriyle çalışıyorsanız, rakamlara dikkat etmeniz harika sonuçlar doğurabilir. İşinizin yanında durmaktan çekinmeyin. Bu, çevrenizdeki diğer kişilerin uzmanlığınızı takdir ettiğini anlamanız için iyi bir zaman. Alkışlara karşı rahat olmaya çalışın, çünkü gelecekte daha fazlası olabilir!

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

İnsanlarla iletişimin güçleneceği bir gün. İrtibatının koptuğu kişilerle tekrar bağlantı kurabilirsin. Enerjileri hayatına yepyeni bir perspektif getirebilir; öyle ki getireceği zenginlik seni şaşırtabilir. Yeni insanlarla tanışman da olası görünüyor. Dışarı çıkıp insanlara karışmaktan geri durma!Bugün sizin için bireysel meditasyon günü olacak. Yanınızda bir not defteri varsa, aklınızdan geçenleri not edin ki bazı konularda somut sonuçlara varın. Bugün bu defterin sayfalarını sonuna dek açın. Düşünmek için birkaç dakikanızı ayırın ve hayatınızdaki tüm olaylar hakkında bir görüş sahibi olmadan dışarı çıkmayın. Bugün, buna ihtiyacınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden eski bir arkadaşa mı düştün? Bu, bu kişiyi daha önce hiç böyle görmediğiniz için kafanız karışmış ve biraz korkmuş olabilir. Bununla birlikte, bu kişi muhtemelen cazibeye karşılık veriyor, bu yüzden tamamen yazmayın. Bunu düşünün: bu kişi geleceğinizin güçlü bir parçası olabilir mi? Birbirini ne kadar iyi tanıyorsun? Bu kişiye, gerektiği gibi saygı duyuyor musunuz? Bu soruların cevapları olumlu ise, deneyin!

14 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gerginlik ön planda olabilir. Olayların rehavetine kapılık işleri daha da karıştırmayın. Sakin kalmaya çalışmanın yararını göreceksiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun bir süredir emek vererek elde ettiğin yatırımları sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorsun. Bu hususta yeni yatırımların da peşinden koşuyorsun. Sık sık fikir değişikliği yaşayabilirsin. Uzun zamandır iletişime geçemediğin yakın bir arkadaşından haber almak seni mutlu ediyor. İlişkisini kısa bir süre önce sonlandırmış Balık burcuysan, eski sevgilin hakkında duyduğun bazı şeyler seni şaşırtmaya yetiyor.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizde gerçekleşen bazı dedikodular sizi istemediğiniz konuşmalara itebilir. Kendinizi savunmak zorunda kalırken dengeleri iyi korumalısınız. 

14 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yeni fikirler içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde de sizi öne çıkan fırsatlar söz konusu.

14 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda inadı bir kenara bırakarak kendi hatalarınızı da kabul etmeniz ve problemlerin sorumluluğunu kabul edebilmeniz gereken bir zamandasınız...

14 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi çok çekici hissediyorsunuz. Davet edildiğiniz yerlerde aniden en popüler insan haline gelmiş olmanız sizi şaşırtmamalı.

14 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde inançlarınızla ve hayat görüşünüzle ilgili konular ön planda olacaktır. Sabah saatlerini derin, felsefi konularda araştırmalar yapmak için değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Yay burcuna giriş yapacağı 14:10 itibariyle kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç gün kişisel hedefleriniz ve işinizle ilgili meseleler gündeminizi meşgul edecektir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki dinlenme ve eğlenme isteği, işlerinizle ilgilenirken kafanızın karışmasına, dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Konsantrasyonunuzu toplayın ve kendinizin halletmesi gereken işleri bir an önce bitirin. Eğlenceye daha sonra vakit ayırabilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız fırtınalı bir dönemden geçiyor. Tartışmadan uzak durun ve şimdilik sorunun üstüne gitmeyin. Sorunu, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve neticede sizin incinmenizle sonuçlanır. Dürüstçe ve açık davranmanız ödülünüz olacak. Yakın çevrenizden sizi tenkit yağmuruna tutanlar çıkacak, içlerinden haklıları da var, yararlanmalısınız. Şu sırada uyarılara ihtiyacınız var. Maddi alandaki sıkıntıları daha rahat ve çabuk atlatmak için bir şeyler yapmalısınız

14 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün zihinsel konsantrasyonunun oldukça yüksek olmasıyla birlikte, fikir alışverişlerine de oldukça açıksın. Gün içinde artabilecek yoğun tempo;veya sosyal hayatın içinde bir koşuşturma yaratabilir. Girişimlerin veya yeniliklerin için bazı cevapları alamayabilir ve biraz daha zamana ihtiyacın olduğunu fark edebilirsin.

14 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 31" R
Ay
Yay
06° 47' 38"
Merkür
Koç
16° 01' 42"
Venüs
Koç
26° 27' 22"
Mars
Balık
26° 52' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 58"
Satürn
Balık
16° 14' 36"
Uranüs
Boğa
22° 08' 15"
Neptün
Balık
28° 47' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 57"
Lilith
Başak
22° 55' 43"
True Node
Koç
15° 31' 43"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>