Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hayatında Kapsamlı Bir Değişim Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugünkü gezegen konumu, bu burçtaki insanların aşk hayatında ve yaratıcılığında geçirdikleri nispeten kasvetli döneme bir son verebilir. Eğer "ruh eşinizi" henüz bulamadıysanız, bu dönem bu konuda oldukça umut vadediyor. Eğlenecek ve hayatınızı değiştirebilecek bazı ilginç insanlarla tanışacaksınız!

Bugün havada bir miktar gerilim var. Öncelikli ve önemli şeylere odaklanmanız gerekecek. Zaman baskısı ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, ancak dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin. Yapabilirseniz, konuşkan insanlardan uzak durmaya çalışın ya da sadece kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği bir yere gidin. Başa çıkmanız gereken şeyleri çözmek ve sakin bir yer bulmak için ne gerekiyorsa yapın.

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Günün bütün meselelerini anlamlandırmaya ve çözmeye çalışırsan karın ağrısıyla karşı karşıya kalacaksın. Tek başına üstesinden gelemeyeceğin kadar çok şey var. O yüzden deneme bile. Eğer bir düğümü çözersen ipin devamında başka bir düğüm oluştuğuna tanık olabilirsin. O yüzden en iyisi şu anda yumağı hareket ettirmemek olacaktır.Aniden eski bir arkadaşa mı düştün? Bu, bu kişiyi daha önce hiç böyle görmediğiniz için kafanız karışmış ve biraz korkmuş olabilir. Bununla birlikte, bu kişi muhtemelen cazibeye karşılık veriyor, bu yüzden tamamen yazmayın. Bunu düşünün: bu kişi geleceğinizin güçlü bir parçası olabilir mi? Birbirini ne kadar iyi tanıyorsun? Bu kişiye, gerektiği gibi saygı duyuyor musunuz? Bu soruların cevapları olumlu ise, deneyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli olmazsanız bugün sizin için endişe dolu bir gün olacak. Başkalarının sıkıntılarını ve dertlerini içselleştirmeye meyillisiniz. Artan hassasiyetiniz sizi tüm gün diken üstünde tutabilir. Dünyanın geri kalanıyla uyum içinde olmayı deneyin. Hayatınızda neler olup bittiğine çevrenizdekileri hariç tutarak bir baktığınızda, her şeyin aslında ne kadar mükemmel olduğunu göreceksiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İş yerinde problem yaşanabilir. Durumu idare etmeli, sakin bir şekilde hareket etmelisiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında bir değişim yapmak istiyorsun. Bu değişime ilk önce kendinden ve korkularından başlamalısın. Kendini ifade ederken kurduğun cümleler farklı algılanmana sebep olabilir. İşyerinde bazı dedikodular kulağına gelse bile bu konular hakkında yorum yapmak istemeyebilirsin. Uzun süreli ve mutlu bir ilişkisi olan Balık burcuysan, sevgilinle geleceğiniz adına önemli konuşmalar yapabilirsin.

13 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Beklentilerinizin dışında aniden gelişen olaylar olabilir. Gerginlik yaratan olayları büyütmeden uzlaşmayı tercih etmelisiniz. Size uzatılan elleri geri çevirmeyin.

13 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni bilgiler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Uğraştığınız işler hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Yolculuklar planlamak için uygun bir gün. Kendi sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla ileriye götürmek için mücadele verebilirsiniz. Uluslararası konular gündeme gelebilir.

13 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatları değerlendirin, karşınıza çıkan güzel şeyleri kucaklayın. Bu tutumunuz sevdiğiniz her şeyin daha hızlı büyümesini sağlayacak. Olumlu bir gün...

13 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir, uzaklardan haberler alabilirsiniz. Yabancılar ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz.  

13 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sınırlarınız hakkında düşünmeniz gerekli. Sınır kelimesinin sizin için ne anlam ifade ettiğini düşünmeli ve kendinize karşı dürüst olmalısınız. Çizgilerinizi çekerken kendi değer yargılarınıza göre hareket ettiğinizden emin olun.

13 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bugün ön planda olacaktır.Eğitim hayatınızı ilerletmeye yönelik adımlar atabilir, akademik araştırmalarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay ile Mars arasındaki olumlu etkileşim yurt dışı, hukuk ve eğitim konularında destekleyici etkiler sunuyor.

13 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ani verilen bir kararla seyahate çıkabilirsiniz. Bu seyahati, uzakta yaşayan yakın akrabalarınızı görmek için gerçekleştirebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızı yanınıza alıp kısa bir geziye çıkmanız da mümkündür.

13 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızla ve ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar arifesinde olabilirsiniz, çevrenizdeki güçlü ve yaşça büyük kişilerden destek alacaksınız gibi durmakta.

13 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugünü rehavet içinde geçirmek isterken; sosyal medyada zaman geçirebilir ve yakın çevrenle iletişim halinde olabilirsin. Hayatına yeni bir yön vermek için bilgiler edinebilir, merak duyduğun konularda bakış açını genişletebilirsin. Sana rehberlik edecek kişilerle bir araya gelip onların desteğini alabilirsin.

13 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 07' 56" R
Ay
Başak
01° 13' 59"
Merkür
Koç
17° 53' 40"
Venüs
Koç
16° 42' 13"
Mars
Balık
20° 45' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 46"
Satürn
Balık
15° 29' 07"
Uranüs
Boğa
21° 41' 53"
Neptün
Balık
28° 32' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
19° 59' 27"
Lilith
Başak
22° 03' 05"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 18/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>