Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yaşadığın Zorluklar Seni Güçlendiriyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2020, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 100%

Ruh haliniz, bugün oldukça gelgitli olacak. Geçtiğimiz birkaç günden itibaren en yüksek seviyeye çıktığınızı ve yanınızdaki insanlarla çok haşir neşir haldeydiniz. Sizi mutlu eden ve huzur veren birine karşı daha şefkatli, sevgi dolu bir his besliyorsunuz. Ancak günün sonuna doğru, insanların göründüğü kadar samimi olmadığını görebilirsiniz. Tetikte olun.

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

Bugün bir şeyler yapmak için istek dolusun. İnsanlarla ilham verici sohbetler gerçekleştirebilir ve arkadaşlar edinebilirsin. Bir komşunla tanışıp bu kişiyi daha yakından tanımaya karar verebilirsin. Veya yakın arkadaşlarınla bir araya gelip laflayabilirsin. Kendini ifade ettiğinde iyi hissedecek ve üzerindeki yükü atacaksın. O halde açıl!Hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme. Doğru yolda olduğuna dair daima güven duy. Güçlü iraden ve değişken alışkanlıkların, bocalamalar ve tereddütlerle dolu olan böyle bir günde gücünü gösterecektir. Bunu, başkalarının elden kaçırdığı dizginleri ele alarak fırsata çevir. Kendini bugün sahnenin tam ortasında bulabilirsin; merak etme, neler söyleyeceğini bildiğin için sahnede olmanda hiçbir sıkıntı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her nedense zorlayıcı geçecek gibi duruyor, bir parça hayalkırıklığı da olabilir. Yani adeta moral bozukluğuyla yükümlüsün. Görüldüğü üzere, performansın kitleleri çekme gücünü bir miktar kaybetmiş. Bunu kabul edip etmemek veya tavırlarını düzeltip düzeltmemek bugünün meselesi!

10 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni ilişkiniz başarısız geçen eski ilişkilerinizi anımsatıyor. Hangi alışkanlıkları tekrarladığınızı kendinize sorarak onları değiştirin. İş yerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir güne hazır olun. Kariyer umutlarınızın önünde hiçbir engel yok. Yeni tanıştığınız biriyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesaretine ihtiyaç duyduğun anlarda bu konuda elinden geleni yapmakta zorluk çekebilirsin. Bunun suçlusu sen değilsin. Sana bu çaresizliği hissettiren insanlarda. İşinden memnun olmayan bir Balık burcuysan, bugün beklenmedik birteklifi moral kazanmanı sağlıyor. Hayata olan bakış açın bugünden itibaren değişebilir. Yaşadığın hayal kırıklıkları bugününü etkilese de yarının için sana motivasyon aşılıyor.

10 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Kendinizi daha güvende hissetmek istiyor olabilirsiniz. Kim ne yaparsa kendine yapar bunu unutmayın. Boş yere korku ve endişe içinde düşüncelerle kendinizi ve yaratıcılığınızı köreltmeyin

10 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konulara kafa yoracağınız bir gündesiniz. Gün içinde yaşayacağınız sıkıntıları atlatmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz gün içinde sizi yorabilir. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalın.

10 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgide başarının hakim olduğu bir gündesiniz. Bu yüzden aşka dair hangi adımı atmak istiyorsanız özgürce ancak kendinizi zorlamadan yapmalısınız.

10 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlara farklı gözle baktığınız bir gün. Aynı ortamda bulunduğunuz ancak sadece arkadaşınız olan biriyle bugün yakınlaşabilirsiniz.

10 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün burcunuzda başlayan geri hareketi bugün itibariyle sona eriyor. Önümüzdeki günlerde kendinizi daha rahat ifade edebilir, kararlarınızı netleştirebilirsiniz.Ay öğlen saatleri itibariyle Terazi burcunda seyahat etmeye başlıyor. Gelir gider hesabı ve bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

10 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüzün son derece hareketli geçme olasılığı vardır. Çevrenizle olan ilişkilerinizde ve her türlü iletişiminizde artış olabilir. Bu durum, sizi biraz yorabilecekse de, sosyal yönünüzü tatmin ederek size büyük keyif de verebilir.

10 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizle ilgili aksiyon alma gücünüz fazla ancak yanlış kararlar almaya da oldukça müsaitsiniz. Maddi anlamda ayaklarınızın yere daha sağlam basmasını sağlayacak gelişmeler söz konusu olacaktır. Evli Balık burçları için oldukça güzel bir gün olacak. Bekarlar için hep güzel. Çünkü bekar Balık burçları kiminle istiyorlarsa hayallerinde onlarla beraberler.

10 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; sabah saatlerinde karşıt burcunda ilerleyen Ay; yanındakilerin ve güçlü arkadaşlarının yardımı ile hedeflerine yaklaşmanı sağlarken, tutarlı ve uzun vadeli planlar geliştirmene yardımcı olabilir. Gün içinde iletişimden kaçmaman gerektiğini bilmeli ve eşin, ortağın ya da yakın ilişki içinde olduğun kişilerle arandaki sorunları konuşarak çözmelisin.

10 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 28" R
Ay
Akrep
19° 46' 39" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 47' 13"
Mars
Balık
25° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 09"
Satürn
Balık
16° 07' 04"
Uranüs
Boğa
22° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 17"
Lilith
Başak
22° 46' 42"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>