Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Bakmakla Görmenin Farkını Anlıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, kafanızda işle ilgili bazı sıkıntılarınız olabilir! Düşünceleriniz, romantizme ve ilişkiye yönelik olabilir. Hayatınıza birinin girmesini isteyebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa, yaratıcı ve pozitif insan gruplarına katılmayı deneyin. Belki de bir bilgisayar, kitap okuma veya bir manevi tartışma grubuna katılabilirsiniz. Kendinizi güzel ve olumlu insanlarla tanışacağınız yola koymaya çalışın.

Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Kendini geliştirmeye odaklanabileceğin bir gün. Daha sağlıklı beslenme modundasın. Sağlıklı ürünler satan bir marketten bol bol taze sebze meyve alabilirsin. Sistemin, son dönemlerin atıklarından arınmak istiyor. Vücudunu saf sıvı ve yiyeceklerle doldurursan kısa süre içinde daha enerjik ve mutlu hissedersin!Balık olmak ne anlama geliyor? Bu soruyu kendinize sormak için iyi bir gün olabilir. İşte size bir ipucu: Balık, "egonun düzeltilmesi" ni, dünyanın kendinizin bir uzantısı olmadığını kabul etme eylemini sembolize eder. Tam tersine, dünya arzularınıza karşı direniş sunuyor, ama sadece bir hedefle büyümenize yardımcı olmak için...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan gelen kibarlığınız ve iyi huylarınızın mükafatını bugün alacaksınız. Size çok saygı duyan biri, gelirinizi artırma ihtimali vaat eden bir fırsatla kapınıza gelebilir. Bu kişiyi çok uzun zamandır tanıyor olabilirsiniz, ve ikiniz iyi geçiniyorsunuz. Bu fırsatı memnuniyetle kucaklayacak ve caydırıcı hiçbir yan bulamayacaksınız. Peşinden gidin! Giderseniz, geleceğiniz toz pembe bir hayal kadar güzel olacak.

6 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Liderlik yeteneklerinizi yeni bir seviyeye çıkarın. Arkadaşlarınızla uzun süredir düşündüğünüz ancak hareket etmek konusunda isteksiz olduğunuz bir seyahat planlayın. Yeni bir arkadaş yahut da potansiyel bir partnerle tanışmanız söz konusu olabilir. Her iki durumda da hayat size yeni fırsatlar sunuyor. Sakın onları geri çevirmeyin!

6 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün o kadar hızlısın ki etrafındaki insanlar senin hızına yetişmekte zorlanabilir. Gün içinde pür dikkat kesilmen gereken olaylar meydana gelebilir. Önüne gelen fırsatları kaçırmamalısın. Kendi işinin sahibi bir Balık burcuysan, bugün gireceğin bir toplantıda önemli bir noktayı atlamamaya özen göstermelisin. Maddi anlamda kendine güvenin sonsuz. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin seninle paylaşacağı bir durum seni oldukça şaşırtıyor.

6 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız veya gündelik yaşamınızdaki konularda ani gelişen bazı durumlarla uğraşmanız gerekebilir. Geçmişten gelen bu yarım kalmış sorunları titizlikle sonuca ulaştırmayı denemelisiniz.

6 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade ederken yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde ilişkiler konusunda şanslısınız. Keyif aldığınız konular için harcama yapabilirsiniz. İçsel uyumunuzun tam olduğunu hissedeceksiniz. Risk almaya açık zamanlar var. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyeceksiniz. Akşam saatleri daha yorucu geçebilir.

6 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında son derece sevgi dolu hissedebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugünlerde diğer canlılara da yoğun sevgi ve aşk besleyerek kendinizi...

6 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinizden söküp atamadığınız o kişi sizden yeni bir şans istiyorken ona sırtınızı dönmeyin. Herkes hata yapabilir ama siz affedici olmaktan yana olun.

6 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay öğlen saatleri itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlayacak. Birlikte çalıştığınız kadınlarla olan ilişkileriniz önem kazanacaktır.İş hayatındaki stresiniz artabilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

6 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizin yolunda gideceği, olumlu bir gün geçireceksiniz. Görevlerinizi sizi sıkmadan veya yormadan, sanki kendi kendilerine yerine geliyormuş gibi görünebilir. Çevreniz, yaptıklarınızı çok beğenebilir ve iltifatları birbiri ardına sıralayabilir.

6 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sahnede olmanın tadını çıkartın. Evren sizin için dönüyor, Güneş tüm ışığı ile sizi aydınlatıyor. Özetle rüzgâr arkanızdan esiyor. Bu dönem ne ekerseniz tüm yıl onları biçecek ve sonra onların meyvesini yiyeceksiniz. Tercihleriniz çok önemli. Doğruyu bulmakta zorlanabilirsiniz. Evren sizi aydınlatıyor. Işıkta nasıl gözükmek istiyorsanız öyle davranın.

6 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; romantik ilişkilerde yaşanan hareketliliğe rağmen aradığını bulamaman sabah saatlerinde keyfinin kaçmasına neden olabilir; ancak sonrasında aldığın haberler seni şaşırtabilir. Çalışma ortamında farklı ve özgün bir proje içinde yer alma fırsatı bulabilir, yeni insanlarla tanışabilirsin.

6 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 39' 16" R
Ay
Başak
07° 33' 24"
Merkür
Koç
17° 36' 54"
Venüs
Koç
17° 21' 48"
Mars
Balık
21° 10' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 06"
Satürn
Balık
15° 32' 18"
Uranüs
Boğa
21° 43' 38"
Neptün
Balık
28° 33' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 20"
Lilith
Başak
22° 06' 38"
True Node
Koç
15° 36' 24"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>