Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dinlenmeye İhtiyacın Var Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2020, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 80%

İşlerin temposu bugün artacak ve karşılaştığınız neredeyse her ortamda zekanızın ve eğlenceli sözlerinizin hoş karşılandığını göreceksiniz. Bugün insanlarla bir şeyler yapın ve birlikte ne tür bir belaya karışabileceğinizi görün. Bugün dışarı çıkıp sosyalleşmeniz gereken bir gün. Güzel şeyler ve rahatlatıcı müzikler böyle günlerde iyi gelir. Her zamanki tuhaf tavrınızı takınarak hata yapmış olmazsınız.

Uzak düşmek için vakit yok. Doğru, hayat akıyor. Asla kendinize ayıracak bir dakikanız bile varmış gibi gözükmüyor. Bir evin dört duvarını sadece iki elinizle tutuyor gibisiniz! Ancak bu konuda bir seçeneğiniz yok: ayaklarınızı, aklınızı vegörebilecek herhangi bir şeyi kullanmayı deneyin, çünkü kendiniz için o küçük evi inşa etme zamanı geldi!

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Duyguların şu anda uç derecede dengesiz olabilir, ve kelimelerinin ardında da büyük bir tutku yatıyor. Hayatına dair köklü değişiklikler yapabilecek bir güç seni kışkırtabilir ve bilgeliğine güvenirsen, birden fazla değişiklik yapmanın sana fayda getireceğini göreceksin. Övgü ve destek gerektiren yönlerini keşfet. Sonrasında da bataryanı doldur ve işe koyul!İhtiyacınız olanı almanın vakti geldi. Arzu ettikleriniz genelde size yüzde yüz faydası olan şeyler olmuyor ve bu da gerginliklere ortam hazırlıyor. Faydanıza olan şeylerle istedikleriniz kesişim kümesini bulmak neredeyse imkansızmış gibi hissediyorsunuz, özellikle de söz konusu duygusal yaşantınız olunca. Duvarları yaratıcı yanınızla örülü mağaranızda kalmak ve kendinizi dışarı açmak konusunda ikilemde kalıyorsunuz. İlla birini seçmek zorunda mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün havada kafa karışıklığı, uyumsuzluk ve mutsuzluk olabilir. Arkadaş ve aile arasında tartışmalar ve yanlış anlamalar olması muhtemeldir. Yangına körükle gitmemeye çalışın. Önünüzdeki kişinin sinirleri biraz parlarsa, sadece dinleyin ve kabul edin. Olaya atlayıp ve haklı olduğunuzu kanıtlamak yerine, anlayışlı olmayı ve empatik kurmayı seçin - özellikle de öyleyseniz!

3 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Düşünceleriniz biraz bulanık olsa da, fiziksel canlılığınız bugün çok güçlüdür. Bugün, yakın zamandan beri var olan engelleyici koşullar nedeniyle yakın çevrenizle aranızda gerginlik meydana gelebilir. Çevrenizdeki insanların sizinle birlikte adım atmasını amaçlayacaksınız ancak bu konuda biraz daha dengeli olmanız gerekebilir.

3 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda belli sıkıntılarla baş etmeye çalışıyorsun. Eksik bıraktığın işlerin başına tekrardan dönmeyi istiyorsun. Kendini genel anlamda düzene sokmak için harcamalarını kısıtlıyorsun. Eğitimine devam eden bir kardeşin varsa onun bu konudaki sıkıntıları gündeme gelebilir. Uzun süreli ilişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin.

3 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ihtiyacınız olan bilgi akışını sağlayabileceksiniz merak ettiğiniz tüm cevapları yakın çevreniz vasıtasıyla öğrenebileceksiniz. Geçmiş borçlarınızla ilgili olumlu sonuçlanmalar oluşabilir.

3 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde evde oluşabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı dikkatsizlikler yaşanabilir. Gün içinde kendinizi doğru ifade edebileceksiniz. Tartışmaları fazla uzatmamakta fayda var. Yaratıcılığınızı kullanmanız gereken işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

3 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinize karşı birtakım özverilerde bulunabilirsiniz. İş konusunda sezgilerinize güvenerek gerektiğinde risk almaktan korkmamayı tercih...

3 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde bugün mesafeli bir duruş içinde olmanız hayatınızı kolaylaştırabilir. Zira kemikleşmiş bazı sorun veya engellerin biraz daha su yüzüne çıkıp ortada kalabileceği bir gün söz konusu olabilir.

3 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sessiz olarak nitelendirdiğiniz birinin birden daha konuşkan bir hal alması sizi şaşırtabilir. Ancak bu kişinin yeni halini daha çok seveceksiniz, bizden söylemesi.

3 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat etmeye devam edecek. Bugün evinizde vakit geçirmekten ve ailenize zaman ayırmaktan keyif alırsınız.Neptün ile Ay arasındaki kare açı kafa karışıklıkları yaşayabileceğinizi gösteriyor. Aile içinde derin, manevi konuşmalar yapılabilir.

3 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgileriniz, mantığınızdan daha çok çalışacaktır. Bu, bugün için çok önemli bir avantaj çünkü mantığınız, karamsarlığınızdan olumsuz şekilde etkileniyor. Olayları sezgilerinizle değerlendirin.

3 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi evinizde daha rahat hissedebileceğiniz bir gün. Ortada olmak, öne atılmak istiyorsunuz fakat bazen bunu yapma şekliniz yeterince dikkat çekici olmuyor. Sözlerinizle insanları sadece düşler alemine götürüyorsunuz. Ortaya somut ürünler de koymanız gerekiyor.

3 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün her şeye memnuniyetsizlikle yaklaşabilir hiçbir yere sığamayabilirsin. Aslında sorun olmasa da sinirlerin bozuk olabilir. Kendini karar almak ya da girişimde bulunmak zorunda hissetmemeli, durumu olduğu gibi kabullenmelisin. Daha fazla bilgiye ve koşulların netleşmesine ihtiyaç duyabilirsin.

3 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 56" R
Ay
Akrep
17° 06' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 30"
Venüs
Koç
24° 31' 21"
Mars
Balık
25° 40' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 10"
Satürn
Balık
16° 05' 52"
Uranüs
Boğa
22° 02' 57"
Neptün
Balık
28° 44' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 33"
Lilith
Başak
22° 45' 17"
True Node
Koç
15° 36' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:51

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>