Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini Toparlıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Değişim için çalışıp durmayı bırakın, bunun yerine aşk hayatınıza odaklanın! Neyi kast ettiğimizi biliyorsunuz. Bu, hayatınızda gerçekten dikkat gerektiren tek alan. Bunu sevgilinizden beklemenizin bir anlamı yok, her şey size bağlı. Neden romantik bir hafta sonu için uzaklarda bir yerlerde rezervasyon yaptırmıyorsunuz? Bu, ilişkiniz için harikalar yaratacak ve sadece ikinizin deneyimleyeceği eğlenceyi düşünmek hayatınıza renk katacak.

Etrafınızdaki kaos hüküm sürse bile normalde konsantre olmakta ve birikmiş işleri yapmakta çok başarılısınız. Yine de, bugün durum böyle olmayacak. Siz bile düzensizliğin etkisine gireceksiniz. Bütün bu kargaşa ve karmaşa ile daha fazlasını yapmak çok zor. Verim eksikliği sebebiyle içiniz içinizi yemesin. Bu sadece öyle bir gün. Bunlara boyun eğebilirsiniz. Sakin olun, biraz eğlenin. Yarın işlerinizde ilerleyebilirsiniz.

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Biraz gerilim havaya hakim olabilir; ve bunun sorumlusu sen olmayabilirsin bile. İnsanlar sinirli ve gergin olabilirler; hisleri de oldukça kuvvetli olabilir. Küçük bir kıvılcımın ortalığı ateşe vermesine izin verme. İnsanların dramalarına dahil olma; kendi halinde ol. Zaten kendi draman sana yeter.Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün seni oyuna getirmek oldukça zor olacak. Düşmanların bunun için zor anlar yaşayacaklar. Bugün her şey çok açık görünecek; sınırların arasındaki işaretleri okuyabilecek, yıldızları yorumlayabileceksin! Bugün seninle tartışmak isteyen kişi çılgın ve seni zapt edebilmek için oldukça yetenekli olmalı. Bugün özel bir güç senin tarafında. Kazanan sensin, o yüzden devam et!

1 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çarpıcı bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaşayabilirsiniz. Bugünü dinlenmeye ayırın, perdeleri kapatıp yalnız kalmayı deneyin. Bitki çayları ve hafif yiyecekelerle günü geçirmeye çalışın.

1 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yatağından kalkmak istemeyebilir, bugüne her zamankinden daha isteksiz başlayabilirsin. Bugün insanlarla olan iletişimin üzerindeki yorgun enerjiye rağmen gayet başarılı. Kendini yapman gereken işlerin sorumluluğu ile silkeliyorsun. Sanata ilgi duyan bir Balık burcuysan, bugün pek yaratıcı bir gününde olmayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, hoşlandığın kişinin ani duygu değişimleri seni şaşırtıyor.

1 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgiliniz sizi kontrol etmek isteyebilir. Başkasını kontrol etmek isteğinin, aşk ve romantiklikle bir ilgisi olmadığını kendinize hatırlatın ve yaşamınıza uymayan kısıtlamalar getirilmesine izin vermeyin. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Terfi alma olasılığınız bu aralar çok yüksek. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykunuzdan ödün vermeyin, yoksa ertesi günden hiç verim alamazsınız

1 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde çok daha aktifsiniz ve sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Ancak sözlerinizde daha dengeli olmaya da gayret etmelisiniz.

1 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde gergin hissedebilirsiniz. Ayrıca saatsiz uyanmak da sizi biraz rahatsız edebilir ancak gün ortalarına doğru alacağınız güzel haberlerle...

1 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haberleşme ve kısa yolculuklar açısından çalkantılı bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek konusunda hızlı ve aceleci davranabilirsiniz. Ancak beklenmedik durumları dikkate almayı ihmal etmeyin.

1 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mükemmel hissetmiyor olabilirsiniz. Zaman zaman modunuzun düşmesi normal fakat siz yine de bu durumu ailenize yansıtmamaya çalışın.

1 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar Boğa burcundaki seyahatine devam ediyor. Yakın çevrenize ve kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz.Sabah saatlerinde iletişim trafiğiniz artacaktır. Ay'ın İkizler burcuna giriş yapacağı 22:20 itibariyle ailevi konular ön planda olacaktır.

1 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

1 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize bir iyilik yapın. Hangi konularda yaptığınız hareketler, sizin kendinize de zarar veriyor. Belki çevrenizdeki insanları iyileştirmeye çalışmak, kendinizi de iyileştirmenizi sağlar. Bu dönem çok ben merkezlisiniz. Sizin gibi şefkat burcuna hiç yakışmıyor. Hayat sadece sizin işiniz, sizin kariyeriniz ve siz değil.

1 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün alacağın haberler seni mutlu edecek. Beklentilerinin olumlu sonuçlanması kendini güvende hissetmeni sağlayabilir. Kararlı ve tutarlı tavrınla; geleceğe dair umutlar geliştirebilir, işlerinden olumlu sonuçlar alabilirsin. Arkadaşlarınla iletişim halinde olabilir keyifli paylaşımlarda bulunabilirsin.

1 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 04" R
Ay
Akrep
29° 19' 44"
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
25° 43' 43"
Mars
Balık
26° 25' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 45"
Satürn
Balık
16° 11' 20"
Uranüs
Boğa
22° 06' 16"
Neptün
Balık
28° 46' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 55"
Lilith
Başak
22° 51' 47"
True Node
Koç
15° 33' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>