Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sıkkınlık Gelebilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2020, Salı

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 40%

Aşk hayatınızda şu an iyi bir noktadasınız. Eğer bekarsanız, bu durumu değiştirmek için acele etmeyin. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle çok iyi anlaşacağınız bir gün olacak. Ancak bugün, şimdiki veya müstakbel sevgiliniz oldukça iletişimsiz bir modda olduğu için biraz şüphe yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, karşınızdaki kişi tamamen parasal endişelere gömülmüş olabilir. Anlatmak isterse her zaman yanında olduğunuzu söyleyin ve uzaklaşın. Gününüz güzel geçsin.

Gururunuzun incinmesine izin vermek kolaydır ve bugün birinin söylediği bir şeye maruz kalabilirsiniz. Endişelenmeyin, kimse sizi aslında dışlamadı ve size hakaret etmek istemedi. Bu durumdaki enerji yoğun iletişim yollarından biri ve bu sebeple küçük kaygılar üzerinde savaşmak kolay olabilir. Hayatınızdaki insanlar hakkında daha neşeli ve iyimser olmaya çalışın ve daha barışçıl diyaloglar kurmaya çalışın.

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Bugün çevrene biraz iyi niyet ve yakınlık yay. Çevrendekilere, onlara değer verdiğini ve çabalarını takdir ettiğini göstermeyeli epey olmuştur. Kartlar, telefon aramaları, çiçekler ve sarılmalar... Bütün bunlarla ilgini onlara gösterebilirsin. Birini öğle yemeğine çıkararak sürpriz yap veya onlar için özel bir şeyler yap. Entelektüel olduğu kadar duygusal ifadelerine de yer ver. Dengeyi sağlıklı kurmalısın.Bu akşam bir derse mi katılıyorsunuz? Eğer öyleyse, akşama kadar anlamsız şeylerle uğraşın, kendinizi çok yormayın. Mesela edebiyat yerine aşk veya gizem romanları okuyun. Aksi takdirde, sınıfa girdiğiniz anda zaten aşırı bir entelektüelliğe maruz kalacaksınız ve duyduğunuz şeylerin çok azı aklınızda kalacak. Gidene kadar kendinizi bilgiye aç olarak hazırlayın! Bu sayede hem hızlı öğrenecek hem de çok şey kapabileceksiniz. Keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihninizi yeni bir şeye açmak için iyi bir gün olabilir. Belki de yaşam felsefenizden sıkılmışsınızdır. Bir ilham ya da yardım peşinde olabilirsiniz. Bugün biriyle konuşabilir ya da keyfinizi yerine getirecek bir şey okuyabilirsiniz. Biriyle ettiğiniz bir sohbete dayanan yeni bir yaklaşım edinebilirsiniz. Karşınıza çıkan mesajlara ve rastlantılara dikkat edin.

25 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bekarsanız evliliğe sıcak bakabilir bu yolda bir adım atmayı düşünebilirsiniz. Hareketli bir hafta geçirebilir hafta sonunu evde geçirmek isteyebilirsiniz.

25 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanın senin için çok yavaş aktığını düşünüyorsun. Çalışmayan bir Balık burcuysan, evdeki rutinin bugün seni daha fazla sıkıyor. Kendini mutfağa atabilir hem yemek yapıp hem de kafa dağıtmak isteyebilirsin. Sevdiğin bir arkadaşından alacağın telefon gün içindeki planının değişmesine sebep olabilir. Evli ve çocuklu bir Balık burcuysan, bugün çocuklarınla daha çok ilgilenmek isteyebilirsin.

25 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ihtiyacınız olan bilgi akışını sağlayabileceksiniz merak ettiğiniz tüm cevapları yakın çevreniz vasıtasıyla öğrenebileceksiniz. Geçmiş borçlarınızla ilgili olumlu sonuçlanmalar oluşabilir.

25 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

25 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanı verimli geçirmekte zorlanacağınız bugünlerde keyfinizi yerine getirmek için sevdiğiniz şeyler yapmaya daha çok zaman ayırmaya çalışın.

25 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsteksiz bir şekilde gireceğiniz bir işten hiç verim alamayacağınızı kısa sürede anlayacaksınız. En iyi bu işi uzmanlarına bırakmak olacak.

25 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Koç burcuna giriş yapacağı akşam saatlerine kadar burcunuzdaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerini kişisel hedeflerinize odaklanarak değerlendirebilirsiniz.Yarın sabah saatlerinde burcunuzda gerçekleşecek olan Merkür ve Güneş kavuşumu düşündüklerinizin gerçek olmasına sebep olabilir. Bugün kişisel hayallerinize ve hedeflerinize odaklanmalısınız.

25 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayal dünyasından çıkacak olsanız da, hayalgücünüzün destekleyeceği yaratıcı yönünüz güçlü kalmaya devam edecektir. Kalıpları ve geleneksel olan şeyleri bırakıp yeniliklere, değişikliklere, yeni plan ve programlara odaklanabilirsianiz.

25 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün normal zamanlara nazaran daha ben merkezli olabilirsiniz. Kendinizi keşfetmeye, kendinize özenmeye ve kendinizi hayatınızın bir numarasına koymaya çok ihtiyacınız var. İçinize dönmek için yapabileceğiniz meditasyon, yoga, spor, sağlıklı beslenme, okuma, öğrenme gibi ne kadar aktivite varsa onlar için adım atabilirsiniz.

25 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; özellikle sabah saatlerinde yaşamını ilgilendiren konularda başlangıçlar yapmak ve girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Sezgilerinin yoğun olması hayata bakış açını doğru yönde yapılandırmanı ve kendini rahat ifade edebilmeni sağlamakta. İçinde bulunduğun sosyal gruplardan ve arkadaşlardan destek görebilirsin.

25 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 49' 18" R
Ay
Yay
06° 31' 45"
Merkür
Koç
16° 01' 35"
Venüs
Koç
26° 25' 49"
Mars
Balık
26° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 40"
Satürn
Balık
16° 14' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 11"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 53"
Lilith
Başak
22° 55' 35"
True Node
Koç
15° 31' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>