Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kalbinde Güzel Düşüncelere Yer Veriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün ailesel sorumluluklarınız yüzünden biraz yıpranmış hissediyor olabilirsiniz. Çocuklarınız ekstra gergin ve şu anda çok fazla enerji ve zaman istiyor olabilirler. Ya da belki aileniz ve kardeşleriniz son zamanlarda yardımınıza ihtiyaç duymuş, bu da sizi zorlamış olabilir. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sevdiklerinize karşı dürüst olmaya çalışın. Sizden faydalanmak istemiyorlar, fakat siz konuşmadıkça durum değişmeyecek.

Önümüzdeki günlerde, kariyerinizin veya çalışmalarınızın tüm manzaralarını gözlemlemenize olanak tanıyan mesafe ve perspektif elde edebileceksiniz. Gelecekteki stratejinizi planlamanız açısından önemli bir an olacak. Yapılması gerekenlerin doğru bir değerlendirmesini yapabilir ve hangi çabaların çıkmaz olduğunu ve hurdaya çıkarılması gerektiğini belirleyebilirsiniz.

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

İnsanları eleştirmek ve yargılamak isteyebilirsin. Çevrende gördüğün toyluğa ve kabiliyetsizliğe dair artan bir sabırsızlık hakim. Yapmak istediğini birilerini paylamakken; yapıcı eleştiriler sunman biraz zor olabilir! Öfkeni kontrol altına almaya çalış ve düşüncelerini açıklamak için daha şefkatli, kibar yollar bul!Eğer yapmak istediğiniz bir şey varsa, bugün tam zamanı. Dün fiziksel ve zihinsel güçte bir artış vardı ve bu, bugün sizin için de devam ediyor. güvensizliğinizi bir tarafa bırakın ve projeniz ya da hedefinizle başa çıkmak için gerekli adımları atın. Sesli kararlar verebilmek için doğuştan gelen yeteneklerinize güvenin. İstediğinizi almak için adım atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlardan gelen ilginç mesajlar ya da telefon çağrıları olası dünya gelişmeleri ya da belki de tanıdığınız insanlar hakkında bazı merak uyandırıcı dedikodular çevresinde dönebilir. Söyledikleri şeyleri dinleyin ve keyfini çıkarın ancak duyduğunuz her şeyi de doğru olarak kabul etmeyin. Duyduklarınızın çoğu gerçeklikten ziyade birisinin yaratıcı hayal gücünün ürünleri olabilir. Yakın çevrenize yapacağınız kısa yolculuklar sayesinde cemiyetinizde yaşanacak değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Beklenmedik şeylere hazır olun!

21 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Halletmeniz gereken sorumlulukları çok daha pratik ve farklı bir şekilde halletmek üzere çalışacak zihniniz. Koşturmacalı bir günün ardından bir yandan da sağlığınıza dikkat etmelisiniz özellikle bacaklarınız ile ilgili rahatsızlıklar ve kramplar yaşayabilirsiniz.

21 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçindeki enerjinin arttığını hissediyor ve yorgunluğunu geride bırakıyorsun. Günün büyük bir kısmını güzel düşüncelerle geçiriyorsun. İşinden memnun bir Balık burcuysan, patronundan övgü alabilirsin. Çalışkan tavrın takdir edilmeni sağlıyor. Maddi anlamda cebin güçlü. İhtiyacı olan bir arkadaşına borç verebilirsin. Bugün dinleyeceğin bir müzik seni geçmişe götürebilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinden sürpriz bir hediye almak seni çok mutlu edecek.

21 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili geleceğe yönelik bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Yakın çevre ve dostlarınızla ilgili de bugün kuracağınız iletişimler sizi oldukça şaşırtabilir. Evinizde tadilat gerektiren işleri ertelememelisiniz.

21 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Gözden kaçırdığınız konular yüzünden sıkıntıya düşebilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. Gün içinde kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak keyfinizi yerine getirebilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

21 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dualarınızın duyulduğunu ve kabul edildiğini hissettiğiniz bir gün geçireceksiniz. İş konusunda yapabilirlikleriniz sizi bir üst noktaya çıkartabilir...

21 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

21 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizde anlam veremediğiniz bir sıkıntı olabilir. Annenizi ya da ailenizde sizden yaşça büyük olan başka bir kadını arayarak dertleşmek size iyi gelecek.

21 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati bilinçaltınızla ve psikolojinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Kişisel gelişiminize yönelmek, içsel dünyanızı rahatlatmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Mars ile Uranüs arasındaki etkileşimi arkadaş çevrenizde süregelen problemlerin çözümü için değerlendirebilirsiniz. Finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir gün.

21 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi tüm dünyaya tanıtmayı, sosyal statünüzü, kariyerinizin bulunduğu noktayı veya çevrenin gözündeki imajınızı herkesin bilmesini arzu edebilirsiniz. Bugünkü eylemleriniz de, bu arzuya yönelik olacaklardır.

21 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanız çok karışık ve aldığınız kararlardan şüphe duyuyorsunuz. Duymakta da haklısınız çünkü o kadar çok hatayı arda ardına yaptınız ki; bu birikmiş yükün altından nasıl kalkacağınızı bilemiyorsunuz. Kendinizi değiştirebilirsiniz. Bazı Balık burçları bugün fiziksel görüntülerinde değişiklik yapmak isteyebilirler. Ama lütfen artık eğlenin! Doğum günlerinizi kutlamaya başladık, hakkınız.

21 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün bilinçaltının derinlerine ulaşabilir, sorgulamalar yapabilir ve iç dünyanı keşfedebilirsin. Aynı zamanda sosyal statün veya sadece bilgi birikimi açısından bir eğitime başlayabilir ve seyahate çıkabilirsin. Yakın çevrenle, kardeşlerinle bağlarını güçlendirebilir ve planların için harekete geçme fikri bile seni mutlu edebilir.

21 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 22" R
Ay
Akrep
18° 29' 03" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 39' 31"
Mars
Balık
25° 45' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 42"
Satürn
Balık
16° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 03' 20"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 56"
Lilith
Başak
22° 46' 01"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>