Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dokunaklısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevgilinizin sizi sizin kadar sevmediği konusunda endişeli misiniz? Aşk kendini birçok şekilde gösterebilir unutmayın. Herkes aşkını sözlü olarak ifade edemeyebilir veya sevgisini açıkça bir şekilde göstermeyebilir. Biri sizi seviyorsa, zaten bunu anlarsınız. Bunlar size olan bakışları, dokunuşları veya küçük çaplı iyilikleri olabilir. Eğer emin değilseniz, neden ona gidip direkt sormuyorsunuz?

Bugün kaygısız, neredeyse çocuksu bir atmosfer var. Bu durum size çok yakışacak. Son zamanlarda olağanüstü bir şekilde çok çalıştınız ve biraz rahatlamanız ve gevşemeniz gerekiyor. Bugün, açık alanda taklalar atabileceğiniz bir gün. Bu şekilde hisseden tek kişi siz değilsiniz - yaşam sevinci pozitif bir şekilde bulaşıcıdır. Bu harika duygudan en iyi şekilde yararlanın. Bugün oyun günü,günü değil.

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Aklında çok onurlu gayeler olmadan isteklerini çevrendekilere dayatmaya çalışırsan zor açmazlar ortaya çıkabilir. Bir kişiyi kontrol etmek için bu kişinin sana karşı olan korkusunu suistimal ediyor olabilirsin. Bu hiç de sağlıklı bir ilişki değil. İnsanları terslememeye çalışsan iyi edersin. Dostlar edin; düşmanlar değil. Ayrıca senin de kimseden bir korkun olmamalı.Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer yapmak istediğiniz bir şey varsa, bugün tam zamanı. Dün fiziksel ve zihinsel güçte bir artış vardı ve bu, bugün sizin için de devam ediyor. güvensizliğinizi bir tarafa bırakın ve projeniz ya da hedefinizle başa çıkmak için gerekli adımları atın. Sesli kararlar verebilmek için doğuştan gelen yeteneklerinize güvenin. İstediğinizi almak için adım atın.

22 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Halletmeniz gereken sorumlulukları çok daha pratik ve farklı bir şekilde halletmek üzere çalışacak zihniniz. Koşturmacalı bir günün ardından bir yandan da sağlığınıza dikkat etmelisiniz özellikle bacaklarınız ile ilgili rahatsızlıklar ve kramplar yaşayabilirsiniz.

22 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir önceki günün hareketli akşamından sonra, bugün kalkıp kendine gelmekte zorlanabilirsin. Ancak üzerindeki yorgunluğun tatlı bir yorgunluk olduğunu bilmek yüzünde tebessüm oluşmasını sağlıyor. Yalnız yaşayan bir Balık burcuysan, ailenden alacağın telefon onları özlediğini sana hatırlatıyor. Gün içinde programın yoksa aileni ziyaret edebilirsin. İlişkisinde sorunları olan bir Balık burcuysan, sevgilinle aranızdaki sorunları çözmek için duygusal konuşmalar yapabilirsin.

22 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır mücadelesini verdiğiniz finansal savaşlarınızda bugün bir zafer elde edebilirsiniz. Alacağınız ve vereceğiniz sözler bir devri kapatıp diğerini başlatabilir. Yenilikler içinde olmayı seçin.

22 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşünceleriniz ortaklı konulara ve ilişkilere odaklanabilir. Ancak kapalı kalan ya da gizlilik yaratan koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

22 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünle aşkla ilgili tutumunuzu değiştirmeniz önemli olacak. Gönül ilişkilerinde yeni bir döneme geçerek mutluluğunuzu perçinleme imkanı bulabilirsiniz...

22 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatı akışında götürebileceğiniz bir gündesiniz. Kontrolünüz dışı pek çok olay ve gelişme bugün gündeminizde yer edebilir. Yardımsever, fedakâr yönlerinizi sergileyebilirsiniz.

22 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizi sağlama alarak ilerlemenizde fayda var. Çevrenizdeki en güvenilir insanlarla çalışmaya ve attığınız her adımı kontrol etmeye özen göstermelisiniz.

22 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda, boşlukta olacak. Ruh sağlığınızla ilgilenmek, kendinize ve psikolojinize zaman ayırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Hislerinizi ve düşüncelerinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Güneş ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim kardeşlerinizle ilişkilerinizi ön plana çıkartıyor.

22 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir ortak, temsilci, avukat veya danışman bulmak için uygun bir gün geçireceksiniz. Bu kişier, kendi alanlarıyla ilgili olarak size son derece faydalı olacaklar ve sorunlarınızı çözmenizde veya durumunuzu iyileştirmenizde ciddi destek vereceklerdir.

22 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yalnız yaşıyorsan, ailenden alacağın telefon onları özlediğini hatırlatacak. Programın yoksa aileni ziyaret edebilirsin.

22 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı daha sevecen bir tutum takınmalısınız. Onunla bazı konularda uzlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Gergin haliniz ve sinirli tavırlarınızarkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaratıyor. Özellikle bugün biraz daha sakin olmaya çalışın. Düşüncelerinizi sakin bir dille ifade etmelisiniz. Alacaklarınızı zamanında tahsil edemeyebilirsiniz. Ödemelerinizi dengelemeye çalışın. Sağlığınız iyi durumda. Siz yine de egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

22 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 29' 06" R
Ay
Başak
05° 30' 20"
Merkür
Koç
17° 42' 13"
Venüs
Koç
17° 08' 57"
Mars
Balık
21° 02' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 43"
Satürn
Balık
15° 31' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 43"
Lilith
Başak
22° 05' 29"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>