Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Bir Sayfa Açmak İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün ilginç bazı "tevafuklar" meydana gelebilir. Tevafuk, kozmik bir tesadüf ve hayatla ilgili bir merak duygusu hissettiren o anlardan biridir. Bu durum, sevdiğiniz birini veya bir arkadaşınızı içerebilir. Belki de bu kişi hakkında bazı sezgileriniz olabilir ve daha sonra bunların doğru olduğu ortaya çıkabilir. Ya da anlamlı, mucizevi bir şekilde ortaya çıkan şeyler hakkında bazı "sinyaller" alabilirsiniz.

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Son birkaç gündür sende olmayan o optimist yaklaşımı geri kazansan iyi edersin. Aklındaki yeni projeleri hayata geçirmek için neden iyi modun avantajını kullanmayasın? Her ne kadar ıslah olmaz bir bireyselci olsan da, başkalarının fikirlerini de dinlemek işine yarayabilir; sonuçta ne söylediklerinin farkında olan insanlar da olabilirler!Bugün zihninizi yeni bir şeye açmak için iyi bir gün olabilir. Belki de yaşam felsefenizden sıkılmışsınızdır. Bir ilham ya da yardım peşinde olabilirsiniz. Bugün biriyle konuşabilir ya da keyfinizi yerine getirecek bir şey okuyabilirsiniz. Biriyle ettiğiniz bir sohbete dayanan yeni bir yaklaşım edinebilirsiniz. Karşınıza çıkan mesajlara ve rastlantılara dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde gezegensel enerjiler sizi saklandığınız yerden çıkarıp biraz sosyalleşmeye zorladı. Sizi şiirsellikle bezeli nostaljik ortamınızdan koparmak o kadar da kolay olmadı tabi. Bugün kendinizi, daha net bir rol alarak sosyal anlamda daha uyumlu hissedebilirsiniz. Sadece, ne kadar sosyal olmak istediğinize karar vermeniz gerekebilir. Bir kulübe katılmayı düşünür müsünüz?

24 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evde kalmak zorunda olabilirsiniz. Beklediğiniz bir kargo ya da bir yakınınız ziyaretinize gelebilir. Eski aşk hikayeleri tekrar gündeminize gelebilir. Burada fedakarlıklarınızı gözden geçirmeli, geçmişte yaptığınız hataları tekrarlamamalısınız.

24 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilkgününe içinde umutlarla başlıyorsun. İşinden memnun olmayan bir Balık burcuysan, geçmişte mail attığın önemli bir kurumdan geri dönüş almak seni mutlu ediyor. Yaşam seviyeni yükseltmek için harcamalar yapmak istiyorsun. Patronunla zam konuları için konuşabilirsin. Kilolarından şikayetçi bir Balık burcuysan, spora başlamak için ideal bir gün olabilir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan geçmişte hoşlandığın bir kişiyi tekrardan görmek sana bambaşka hissettirebilir.

24 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte önünüze gelen fırsatları geri çevirdiğiniz için şu an pişmanlık duymanız size sadece zaman kaybettirir. Önünüze bakmalı ve yeni hedefleri bulmalısınız. Geçmişle gelecek arasında sıkışmayın. Anı yaşayın.

24 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.

24 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili aksiyon almadan önce düşünmeniz gereken konuları göz önünde bulundurun. Bazı kalıp düşüncelerinizi esnetmeniz gereken durumlar...

24 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzda meydana gelen yeni ayla birlikte hayatınızda yepyeni başlangıçlara hazır olabilirsiniz. Yaşam şartlarınızda değişiklik yapabilir, yeni bir görünüm, tarz, saç modeli, makyaj şekli, yeni bir duruş benimseyebilirsiniz.

24 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz daha sakinleşir ve insanlarla iyi geçinmeye çalışırsanız siz de arkadaşlarınız da daha huzurlu olacaksınız. Olaylara aşırı tepkiler göstermemeye çalışın.

24 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay'ın ardından, Ay Balık burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, kendinize bakım yapabilirsiniz.Ay ve Neptün kavuşumunun etkisiyle kendinizi dalgın ve duygusal hissedebilirsiniz. Uykuya daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Alkol alırsanız dozunu kaçırmamaya dikkat etmelisiniz.

24 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

24 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle yabancı insanlara ve yurt dışındayaptığınız kimselere karşı öfkenizi kollamanız gerekiyor. Yolculuklardan da bir miktar kaçınmak gerekebilir. Uzaklaşmak ve mesafeli işler sinirlerinizi bozuyor olabilir. Bu dönem kendinize ait konuları öncelik haline getirebilirseniz daha iyi hissedeceksiniz.

24 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; burcunda gerçekleşen Yeni Ay'ın ardından tam bir durum değerlendirmesi ve eylem planı yapma zamanı. Bugün hayalperest olmakla birlikte birikmiş sorun ve işleri de sonuca ulaştırabilir, bir türlü ifade edemediğin duygu ve düşüncelerini açığa çıkararak kendine bir yol belirleyebilirsin.

24 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 51' 29"
Ay
Akrep
20° 36' 04"
Merkür
Koç
26° 18' 50"
Venüs
Balık
21° 13' 39"
Mars
Balık
04° 43' 48"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 46"
Satürn
Balık
13° 15' 59"
Uranüs
Boğa
20° 38' 51"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Kova
01° 49' 16"
Chiron
Koç
18° 46' 32"
Lilith
Başak
19° 45' 45"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>