Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Üzerinde Bir Baskı Hissedebilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 90%

En çok ilginizi çeken şeyleri öğrenmek, bugün keşfetmek isteyebileceğiniz bir şey. İş yerinde ya da evde, ne zaman ne yapmanız gerektiğine dair belirli bir program vardır. Ancak kendi zamanınızda, kalbinizin arzu ettiği herhangi bir şeyi araştırmakta ve öğrenmekte özgürsünüz. Kişisel gelişim burcunuzun bir özelliği, o halde neden Web'de biraz zaman geçirmiyorsunuz ya da en sevdiğiniz şeyler hakkında daha fazla bilgi edinmek için kütüphaneye gitmiyorsunuz? Bu konular yemek pişirme sanatıyla da ilgili olabilir gen bilimiyle de, her halukarda yeni bir şeyler öğrenceksiniz!

Muhtemelen hem kariyerinizde hem de kişisel yaşamınızda yeni hedefler arıyorsunuz. Bugün çok dinamik fikirleri yeni insanlarla paylaşma fırsatını bulacaksınız. Yapabilirseniz, bu insanlarla toplantı ayarlamaya çalışmalısınız. Beyin fırtınası için yeni grubunuz bu olabilir. Bu yeni dostluklar, kişisel tatmininiz açısından çok verimli olabilir.

Ertlelediğiniz tüm ev işleri bugün baş göstermeye başlayacak. Artık sırayla onları halletmeye başlamanız gerek. Aklınızı kullanırsanız, ilk başta bir öncelik listesi hazırlarsınız. Hangilerini kendiniz halledebilirsiniz hangileri için profesyonel birine ihtiyacınız var, belirleyin. Böyle organize bir tutum sergilerseniz, eviniz kaşla göz arasında harika olacak.

Gergin bir yerinde duramama ve tatminsizlik hisleri seni sarmış durumda. Büyük olasılıkla, yine aynı anda birçok işler meşgul olmaktasın ve bunca şeyle nasıl başa çıkıp ilerleme kaydedeceğin konusunda büyük kararsızlıklar yaşıyorsun. Bil ki bugün kolayce etkilenmeye açık olduğun bir gün. Maalesef insanlar seni yönlendirmek için bu durumunu kullanabilir.Son günlerde gezegensel enerjiler sizi saklandığınız yerden çıkarıp biraz sosyalleşmeye zorladı. Sizi şiirsellikle bezeli nostaljik ortamınızdan koparmak o kadar da kolay olmadı tabi. Bugün kendinizi, daha net bir rol alarak sosyal anlamda daha uyumlu hissedebilirsiniz. Sadece, ne kadar sosyal olmak istediğinize karar vermeniz gerekebilir. Bir kulübe katılmayı düşünür müsünüz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

23 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki birkaç gün boyunca kaos ve karışıklık hüküm sürebilir. Yapılacak çok şey var. Neyse ki, işinizdeki tebrübeleriniz ve yetenekleriniz size iyi hizmet edecektir. Ve zorlukların üstesinden geleceksiniz.

23 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ailen ile tartışarak başlıyorsun. Aklındaki fikirleri ve planları anlamadıklarını düşünüyorsun. Empati kurmak ve karşındaki insanı fazladan dinlemek bugün sana oldukça yararlı olacak. Sanata ilgili bir Balık burcuysan, çok sevdiğin bir tiyatroya bilet alabilirsin. Sağlık sorunlarının baş göstermesi seni ne kadar endişelendirse de hastaneden randevu almamaya da diretiyorsun. Uzun süreli ilişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin ailesi ile tanışma durumun olabilir.

23 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızla ilgili fikir ayrılıkları gündeme gelirken arka planda yürüteceğiniz konuşmalar sorun yaratabilir. Ve ayrıca söylemlerde abartılara dikkat etmeniz gerekir.

23 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda yeniay size yaratıcılık ve daha büyük bir hassasiyet getirmekte. Duygusal açıdan önem verdiğiniz kişilere yönelebilirsiniz.

23 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Severek yaptığınız işin büyüdüğünü görmek keyfinizi yerine getirebilir. Sosyal yaşamınızda verimli olacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde küslüklerin...

23 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

23 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayattan fazla zevk almadığınız bir dönemde olabilirsiniz. Yine de en sevdiğiniz aktiviteleri yapmak ve mutlu olmak için çabalamak size daha iyi gelecektir.

23 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile kişisel hedeflerinize yöneleceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Merkür'ün burcunuzdaki geri hareketi sebebiyle kendinizi anlamakta ve anlatmakta zorlanabilirsiniz.Sosyal çevrenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu dönemde önünüzdeki seçenekleri değerlendirmenizi, önemli kararlarınızı Merkür Retrosundan sonra almanızı öneririm.

23 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığınızı bir kenara atıp tamamen sezgilerle hareket etmeye başlayabilirsiniz. Ancak bu durumu, sadece işlerinizle kısıtlamalısınız. Özel ilişkilerdeki sezgileriniz, duygularınızdan etkilenecek ve yanlış sonuçlara varmanıza neden olacaklardır.

23 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aksiyon almak istediğiniz, özellikle kendinizle alakalı yapmak istediğiniz ne kadar konu varsa bugün ve bu dönem harekete geçebilirsiniz. Burcunuzda bugün yeni bir ay doğuyor. Sadece bu enerjiyi öfkeye çevirmeyin yeter. Çok fazla düşünce az hareket getiriyorsa bir işe yaramıyordur. Zihinde değil bedende kalmanız gerekiyor.

23 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün burcunda oluşan Yeni Ay; hayat dinamiklerinde güzel başlangıçlar yapabilme fırsatı sunarken, realiteye önem vermen ve menfaatlerini de koruman gerektiğini vurgulamakta. Dostlarının sürpriz teklifiyle hafta sonunu renkli ve hareketli kılabilirsin, ancak keyfi harcamaların abartılı olacağa benziyor.

23 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 51"
Ay
Akrep
23° 10' 19"
Merkür
Koç
26° 24' 35"
Venüs
Balık
21° 29' 06"
Mars
Balık
04° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 25"
Satürn
Balık
13° 17' 25"
Uranüs
Boğa
20° 39' 26"
Neptün
Balık
27° 48' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 16"
Lilith
Başak
19° 47' 08"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>