Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sözlerin Gücünü Görüyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 20%

Bugün, birine aşk hayatıyla ilgili bir tavsiyede bulunmaya karar verebilirsiniz. Gezegenler, aşk konusunda kişisel felsefelerinizi paylaşmanız için size ilham verebilir. Görüşlerinizi kendi kişisel yaşamını aydınlığa kavuşturmaya çalışan biriyle paylaşmak isteyebilirsiniz. Onlara sunacak iyi fikirleriniz olabilir. Sadece onları kontrol etmeye veya manipüle etmeye çalışmayın çünkü onların deneyimleri sizinkinden çok farklı olabilir!

Bugün, ilhamın birden bire sizi vurduğunu fark edebilirsiniz. Kafanızda sahip olduğunuz bir vizyonunuz var. Ya da aklınızda aniden belirecek bir takım görülere sahip olabilirsiniz. Bir koruyucu melek tarafından teslim edildiği anlaşılan parlak fikirlere dikkat edin. Büyük bir atılım yapmak üzere olabilirsiniz ve bu bugün başlayabilir. Belki bu kariyerinizle ilgili bir fikir olabilir. Veya kişisel bir soruna bir çözüm getirebilirsiniz.

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

Bir enerji patlaması yaşayabilirsin; başkalarıyla eğlenebilir, yaratıcı projeler içinde bulunabilirsin. Bir grup müzisyene takıl ve geceyi yık geç. Günün belli bir kısmını bulutların üzerinde geçirmende bir sakınca yok. Çünkü bu sana iyi geliyor olacak. Eğilime karşı koyma. Eğer insanlar uhrevi tavırlarından rahatsız olursa, bu onların sorunu olur; senin değil.Bugün kabuğunuzdan çıkın ve umarsız olmamaya çalışın. Farklı seçenekleri keşfetmeden, içinde bulunmak istediğin yolu bulamazsın. İy haber şu ki, insanlara yaklaşırken verdiğiniz güvenin çok yüksek olması, onların saygısını ve sadakatini dahil olduğunuz her projede hissetmenizi sağlıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla derin seviyede etkileşim kur. Odak noktanın kişisel güvenlik olduğunu fark edebilirsin. Evinin senin için özgür ve konforlu hissettiğin bir tapınak olduğuna emin ol. Anlayışı ve sabrı bütün eylemlerinle ve kelimelerinle göster. Sağlam ve istikrarlı olduğun sürece, tamamlanmış ve insanlarla daha iletişim halinde hissedeceksin.

27 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yanlış bilgilendirme sonucunda kendinizi mutsuz hissedebilir dedikoduların etkisinde kalabilirsiniz. Duyduğunuz herhangi bir dedikodu veya söylentiyi kabul etmeyin. Bilgilerin doğruluğunu kendiniz kontrol edin.

27 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapıcı bir günündesin. İletişiminin oldukça kuvvetli olduğu bugün mesafeli olduğun insanlarla karşı karşıya gelebilirsin. Herkesi olduğu gibi kabul etmenin erdemli bir davranış olduğunu görüyorsun. Ailenle bir konu hakkında tartıştıysan ve aran açıldıysa, aradaki buzları eritmek için harekete geçebilirsin. Evli ve çocuklu bir Balık burcuysan, eşinin ailesinin sürpriz ziyareti hem sizi hem de çocuklarınızı mutlu edecektir.

27 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili geleceğe yönelik kararlar almak isteyebilirsiniz. Geçmişte verilen sözler bugün önünüze gelebilir. Bunların gerçekleşmesini görmek sizlere güven verecektir.

27 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda elinizde olmayan nedenlerle sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Akışta kalın.

27 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürüncemede kalan işlerinizi bir çırpıda halledebilir ve her şeyin bu kadar kolay olmasına şaşırabilirsiniz. Tutumunuz yumuşak oldukça seveniniz ve...

27 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

27 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde zaman geçirirken etrafa biraz renk katmak isteyebilirsiniz. Yeni dekorasyon dergileri alıp göz atmak iyi bir fikir olabilir.

27 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay para evinizdeki seyahatine devam ederken Venüs ile kavuşum yapıyor. Bugün beklediğiniz ödemeler konusunda şans sizden yana olacak.Burcunuzda seyahat etmekte olan Güneş ile, Oğlak burcunda seyahat etmekte olan Mars arasındaki destekleyici açıyı hedeflerinizi netleştirmek için değerlendirebilirsiniz. Sosyalleşmek ve arkadaş çevrenizle vakit geçirmek bugün size keyif verecektir.

27 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün uzağı görebileceğiniz, bu yüzden de geleceğe yönelik planlar üzerinde düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Miadını doldurmuş kalıplar da sizi engelleyemeyecektir. Açık fikirlilik ile uzun vadeli planlamalar yapabilirsiniz.

27 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilinç düzeyinde ve bilinç altı düzeyinde çok fazla tema ile uğraşıyorsunuz. Hem günlük trafiğiniz hem de zihin trafiğiniz fazla. Doğum günlerinizi kutladığınız bu dönemde, aklınızdan geçirdikleriniz çok önemli. Evren tüm ışığı ile sizi aydınlatıyorken doğru dilekler dilemelisiniz.

27 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; beklemediğin yerlerden kazanç sağlayabilir ya da elindeki bir malın daha kıymetli olduğunu anlayabilirsin. Keyfin, sevdiklerin için; ihtiyaç dışı alışveriş yapabilirsin. Becerilerini kullanarak yaratıcılık gerektiren çalışmalar yapabilir, fırsatları paraya çevirebilirsin.

27 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 54" R
Ay
Akrep
29° 56' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 34"
Venüs
Koç
25° 47' 19"
Mars
Balık
26° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 26"
Satürn
Balık
16° 11' 36"
Uranüs
Boğa
22° 06' 25"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 05"
Lilith
Başak
22° 52' 07"
True Node
Koç
15° 33' 27"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>