Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hareketli Bir Gün… Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 10%
Sağlık 60%

Kabul edin, söz konusu aşk hayatınız olunca, bir hayalin peşinden gidiyorsunuz. Sıradışı bir sevgili arıyorsunuz. Zeka, güzellik ve her şeyden önce, orijinallik aradığınız özellikler. Bir insan aradığınıza emin misiniz? Düzenli olarak hayal kırıklığına uğramanıza şaşmamak lazım. İlk bakışta sıradan görünen insanların içlerine girip onları keşfetmeye ne dersiniz? Belki de bir sürprizle karşılaşırsınız.

Beklenmeyen bir gerileme, umduğunuzda uzun vadeli bir hedefe ulaşmanıza engel olabilir. Bunun sizi üzmesine izin vermeyin. Küçük bir yenilikçi düşünce ve ek bir planlama sizi tekrar yola sokabilir. Bu, başkalarının şirketinde huzursuz olacağınız için yalnız başınıza en iyi şekilde harcanan, kendi projeleriniz üzerinde çalışarak geçireceğiniz bir gün. Parayla ilgili iyi haberler en sonunda gününüzü tam anlamıyla güzel bir hale getirebilir!

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

İşleri karıştırabilirsin çünkü göksel enerjiler sana meydan okuma gücü aşılıyor! Normalde çatışmalardan kaçınırsın ama bugün kendin için daha savunucu olacaksın. Ezilen birini de savunabilirsin. Cesaretini topla ve bir şeyleri değiştirebileceğini düşündüğün durumlara el at.İnsanlarla derin seviyede etkileşim kur. Odak noktanın kişisel güvenlik olduğunu fark edebilirsin. Evinin senin için özgür ve konforlu hissettiğin bir tapınak olduğuna emin ol. Anlayışı ve sabrı bütün eylemlerinle ve kelimelerinle göster. Sağlam ve istikrarlı olduğun sürece, tamamlanmış ve insanlarla daha iletişim halinde hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir derse mi katılıyorsunuz? Eğer öyleyse, akşama kadar anlamsız şeylerle uğraşın, kendinizi çok yormayın. Mesela edebiyat yerine aşk veya gizem romanları okuyun. Aksi takdirde, sınıfa girdiğiniz anda zaten aşırı bir entelektüelliğe maruz kalacaksınız ve duyduğunuz şeylerin çok azı aklınızda kalacak. Gidene kadar kendinizi bilgiye aç olarak hazırlayın! Bu sayede hem hızlı öğrenecek hem de çok şey kapabileceksiniz. Keyfini çıkarın!

26 Şubat 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınızdan veyaarkadaşınızdan ilginç bilgiler alacağınız bir gün. Uzun zamandır gönlünüzü kaptırdığınız kişi sizinle iletişime geçebilir. Gün ne olursa olsun, elverişli olması muhtemel.

26 Şubat 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah erkenden kalkmak bugün daha zor geliyor. Sorumluluklarını hatırlamak sana ayağa kalkma ve mücadele etme gücü verecektir. Kendini iyi hissetmediğini düşünüyorsan, aileni arayabilir kafanı dağıtabilirsin. Bugün beklenmedik harcamalar yapabilirsin. Bu sebeple maddi anlamda gücün azalabilir. İşyerindeki bazı durumlar bugün daha fazla yorulmana sebep oluyor. Evli bir Balık burcuysan, akşama sürpriz bir misafir sizi neşelendirebilir.

26 Şubat 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya partnerinizle olan ilişkide yakınlık enerjisini oluşturmanızda fayda var. Bu durum ruhunuzu huzurla dolduracaktır. Manevi temalarda kat ettiğiniz yol sizi başarılara götürecektir.

26 Şubat 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Çözemediğiniz konularda kabullenme ihtiyacı doğabilir. Uğraştığınız konularda yeteneklerinizi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Gün içinde başkalarından gelen destekleri iyi değerlendirebilirseniz, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Gün içinde cesur davranabilirsiniz.

26 Şubat 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşünceleriniz artısı ve eksisi ile doğru kişiler tarafından değerlendirilecek. Zamanınızı mevcut yaşamınızı iyileştirmek üzere harekete geçerek d...

26 Şubat 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye yönelik adımlar gündeme gelebilir. İletişim açısından oldukça destekleyici olabilecek bugünü iyi değerlendirmelisiniz.

26 Şubat 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Saygı, kazanılması zor ancak kaybedilmesi çok kolay bir değerdir. İnsanların size saygı göstermeye devam etmesiniz istiyorsanız kendi inandığınız fikirleri savunmaktan asla vazgeçmeyin.

26 Şubat 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün para evinizde seyahat edecek. Gece saatlerinde gerçekleşen Ay ve Şiron kavuşumu finansal konuları ve değerlerinizi ön plana çıkarıyor.Burcunuzda gerçekleşen Merkür ve Güneş kavuşumu bugün ne düşündüğünüze dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Hayallerinize yoğunlaşmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

26 Şubat 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beş duyunuz, çevreyi doğru şekilde algılamanız konusunda yetersiz kalacaksa da, sezgileriniz imdadınıza yetişecektir. Geleceğe yönelik planlamalar yapmanızı, çok uzakta gibi görünen hedeflere ulaşmak için daha kısa yollar bulmanızı sağlayabilirler.

26 Şubat 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilinçaltınız oldukça yoğun. Biz normal insanlar hayal bile edemeyiz sizin zihninizden geçenleri. Rüyalarınızın karmaşası ve yoğunluğu çok normal. Sembollere dikkat etmek gerekiyor. Eğer hisleriniz tamam diyorsa aksiyona geçin. Geç kalmayın. Bu arada artık hayaller aleminden çıkıp biraz daha gerçekçi olma ve sorumluluk alma zamanınız da gelmiş olabilir.

26 Şubat 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugünve sosyal hayatında değişikliklere yol açacak girişimlerde bulunabilir, risk alarak cesaret gösterebilirsin. Ekonomik konularla ilgili ani gelişmeler yaşayabilir, beklenmedik kararlar alarak harekete geçebilirsin. Maddi konularda hırslı davranarak sosyal gruplarla ve arkadaşlarınla çatışmalar yaşayabilirsin.

26 Şubat 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 11' 12" R
Ay
Akrep
28° 16' 52"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 33"
Mars
Balık
26° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 36"
Satürn
Balık
16° 10' 52"
Uranüs
Boğa
22° 05' 59"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 38"
Lilith
Başak
22° 51' 14"
True Node
Koç
15° 33' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>