Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Modunu Yükseltiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 40%

Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizin aklında parasal konular olabilir ve sizden tavsiye isteyebilirler. Yaratıcı bir proje, başlangıçta düşündüğünüzden daha fazla para, zaman ya da başka kaynak harcamaları gerektirebilir ve buna devam edip edemeyeceğiniz konusunda kararsız kalabilirsiniz. Hızlı veya ucuz yollarla bir şeyler yapmanız gerekebilir, ancak bunu planlandığınız gibi tamamlayabileceksiniz.

Bugün kendinizi sürekli bir beklenti içinde bulabilirsiniz. Her şey yolunda, zemini hazırladınız ve şimdi kıvılcımın ateşi yakmasını bekleyeceksiniz. Aceleci davranmayın! İşler olmaya hazır olduğunda olacak. Bugün görmezden gelemeyeceğiniz ve göz ardı etmeyeceğiniz bir heyecan var. Altıncı hissiniz, ufuktaki önemli olaylar hakkında sizi uyaracak ama sizi yönlendirmeyecektir.

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Yaratıcı yeteneklerin üzerine eğilmek için mükemmel bir gün. Bir süredir kullanmadığın eski marifetlerinden faydalanabilirsin. Örneğin, önceleri şarkı söylemeye yöneldiysen, duşta eski favori parçalarını söylerken kendini bulabilirsin. Veya önceleri resim çizdiysen, eline fırça ve paleti alıp harikalar yaratabilirsin. Bugün kişiliğinin ifade edici yönünün açığa çıkmasına izin ver.Bugün seni oyuna getirmek oldukça zor olacak. Düşmanların bunun için zor anlar yaşayacaklar. Bugün her şey çok açık görünecek; sınırların arasındaki işaretleri okuyabilecek, yıldızları yorumlayabileceksin! Bugün seninle tartışmak isteyen kişi çılgın ve seni zapt edebilmek için oldukça yetenekli olmalı. Bugün özel bir güç senin tarafında. Kazanan sensin, o yüzden devam et!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle bugün içsel fantezi dünyanız çok aktif. Hayal gücünüzün derinlerine yapabildiğiniz kadar dalmak konusunda kendinizi özgür hissedin, ama ayrılabilmeniz içi ambarın kapısını açık bıraktığınızdan da emin olun. Her türlü uyuşturucu konusunda aşırı düşkünlük göstermek konusunda dikkatli olun, buna alkol de dahil. Bu, zihninizi olduğundan çok daha puslu bir hale getirebilir. İnsanlar oldukça inatçı olabilirler, duygularınıza karşı da umarsız, bu sebeple hazırlıklı olun.

29 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tutum ve davranışlarınızdaki değişiklik zaman zaman birlikte olduğunuz kişiyi şaşırtıyor. Bu konularda aranızda sorun çıkmasını istemiyorsanız, ona bu konuda yardım etmeli, bir denge tutturmalısınız. Yoksa onun güvenini kaybetmeniz mümkün. İşinizde enerjik olun ve hızlı hareket edin. Riskleri göze alarak kaybetmekten korkmayın. Kaybedeceklerinizi daha sonra fazlasıyla geri alacaksınız. Geçmişte ciddiye almadığınız bir para sorunu, bugün karşınıza yeni bir boyutuyla çıkabilir.

29 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyandığın andan itibaren gününü sevdiğin kişilerle geçirmek için kendini şartlıyorsun. Araç sahibi bir Balık burcuysan, arkadaşlarını toplayıp bir piknik yapmayı düşünebilirsin. İletişiminin güçlü olduğu bugün arkadaşlarınla önemli konular hakkında konuşabilirsiniz. Önemli bir alım ya da satım işlemi yapacaksan, önemli belgelerinin eksiksiz olmasından emin olmalısın. Evli bir Balık burcuysan, eşinin enerjik tavırları tebessüm etmeni sağlıyor.

29 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili geleceğe yönelik kararlar almak isteyebilirsiniz. Geçmişte verilen sözler bugün önünüze gelebilir. Bunların gerçekleşmesini görmek sizlere güven verecektir.

29 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çevresel değişiklikler ve ziyaretler dikkat çekebilir. Daha çok yer görüp yeni şeyler keşfedebilir, zihinsel açıdan canlı olabilirsiniz.

29 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanlış anlaşılmalarla güne başlayabilirsiniz bu da bie miktar moralinizi bozabilir. Ayrıca bugünlerde kişisel bakım ürünleri almak size çok iyi hissettirebilir...

29 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılar, görüşmeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz ve yaptığınız planlar, organizasyonlarla ilgili problemler, mücadeleler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamalı, büyük harcamalardan kaçınmalı ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası mücadeleler konusunda sakin ve olayları gözlemleyen taraf olarak kalmayı tercih etmelisiniz.

29 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanlış bilgilendirme dolayısıyla işleriniz aksayabilir. Pratik zekanızı kullanıp bir an önce her şeyi yoluna sokmaya bakın.

29 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün iletişim evinizde seyahat etmeye devam edecek. Bugün gündeminizde kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilgili konular olacaktır.Ay'ın Mars ve Jüpiter ile kuracağı olumlu etkileşim sosyalleşmekten keyif alacağınızı gösteriyor. Kısa süreli seyahatler ve yeni eğitim konuları gündeme gelebilir.

29 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konular gündeminize gelirken, iletişimin bol olduğu hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İddialı bir konuşma ve kendinizi ifade etme şekliniz olabilir.

29 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kardeşler ve yakınlardan destek alacak; belki de beraber kısa seyahatlere çıkacaksınız.

29 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; sabah sabah gelen telefonlar iletişim trafiğini yoğunlaştırabilir, yakın çevrenle bir araya gelebilirsin. Bir yandan da duydukların ya da gördüklerin farkındalığının artmasına ve olaylara farklı bir gözle bakarak değerlendirme yapmana neden olabilir. Sosyal çevrenle yaptığın organizasyonlar maddi olarak sarsılmana yol açabilir.

28 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 44' 26" R
Ay
Akrep
22° 32' 38" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 03' 39"
Mars
Balık
26° 00' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 14"
Satürn
Balık
16° 08' 18"
Uranüs
Boğa
22° 04' 26"
Neptün
Balık
28° 45' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 03"
Lilith
Başak
22° 48' 11"
True Node
Koç
15° 35' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>