Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Güzel Gelişmeler Yolda Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün bazı güzel geri dönüşler alabilirsiniz. Yetenekleriniz veya becerileriniz hakkında cesaret verici sözler duyabilirsiniz. Ya da eğer aşk hayatınızdaki çabalarınızın takdir edilip edilmediğini merak ediyorsanız, bu konuda önemli kişilerden içinizi rahatlatacak övgüler alabilirsiniz. Bugün, yeteneklerinize güveneceğiniz ve insanların da sizi takdir ettiğini göreceğiniz güzel bir gün olacak.

Yaratıcı düşünceleriniz sizi ele geçirebilir. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakmak için ilham alacaksınız. Birden evinizi yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz. Bazı yeni dekorasyonlar veya mobilyalar seçmenin tadını çıkarabilirsiniz. Belki de sanatsal bir proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Bir şarkı bestelemek, kısa bir hikaye yazmak veya biraz resim yapmakla eğlenebilirsiniz. Hayal gücünüzü ve oyun duygunuzu tam olarak ortaya çıkarmak için zaman ayırın.

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Güne hakim enerjiyle başa çıkabilmek için bazı zihinsel düzenlemeler yapman gerekecek. En iyi strateji ise enerjiye uyum sağlamak ve hayatına ne tarz bir denge getireceğini görmek olur. Hislerine sadık kal, kelimelerini önemse. Gerçekten söylemek istemediğin şeyleri, öylesine söylemiş olmak için söyleme. Bütün etkileşimlerinde dürüst ve samimi ol.Özellikle bugün içsel fantezi dünyanız çok aktif. Hayal gücünüzün derinlerine yapabildiğiniz kadar dalmak konusunda kendinizi özgür hissedin, ama ayrılabilmeniz içi ambarın kapısını açık bıraktığınızdan da emin olun. Her türlü uyuşturucu konusunda aşırı düşkünlük göstermek konusunda dikkatli olun, buna alkol de dahil. Bu, zihninizi olduğundan çok daha puslu bir hale getirebilir. İnsanlar oldukça inatçı olabilirler, duygularınıza karşı da umarsız, bu sebeple hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kabuğunuzdan çıkın ve umarsız olmamaya çalışın. Farklı seçenekleri keşfetmeden, içinde bulunmak istediğin yolu bulamazsın. İy haber şu ki, insanlara yaklaşırken verdiğiniz güvenin çok yüksek olması, onların saygısını ve sadakatini dahil olduğunuz her projede hissetmenizi sağlıyor.

28 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yanlış bilgilendirme sonucunda kendinizi mutsuz hissedebilir dedikoduların etkisinde kalabilirsiniz. Duyduğunuz herhangi bir dedikodu veya söylentiyi kabul etmeyin. Bilgilerin doğruluğunu kendiniz kontrol edin.

28 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır üzerinden atmak istediğin negatif duyguları sonunda atıyorsun. Kendini daha iyi hissetmek için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Yalnız yaşayan bir Balık burcuysan, yakın bir arkadaşın kısa bir süreliğine sende kalmak isteyebilir. Maddi anlamda kendini zorda hissetmediğin bir gündesin. Uzun süreli ilişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinle önemli bir konu hakkında konuşabilirsin. Bu konu karşısındaki tavrı seni cesaretlendirebilir.

28 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgiliniz bugün sizi çok sevdiğini belirtecek bir davranış sergileyebilir. Bunu karşılıksız bırakmanız yanlış fikirlere neden olabilir. Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. İşyerinde yaşadığınız ve altından kalkması zor gibi görünen sorunları bir arkadaşınızın desteği sayesinde aşacaksınız. Aileden birinin kişisel sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz ekonomik gelişmeler bugün olumlu şekilde sonuçlanıyor. Fazla cereyanda kalmayın.

28 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi etrafınızdaki olaylara karşı fazla duyarlı hissedebilirsiniz. İletişimin yoğun yaşandığı zamanlarda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Yakın çevrenizde ilişkilerinizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla zekânızı kullanmanız gereken işler olabilir. Gelecek yönünde mücadeleleriniz olabilir.

28 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirleriniz ve ilhama açık olmanız ile gününüzü hareketlendirebilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemek için zaman ayırın ve oradan gelen fikirleri hayatınıza...

28 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihinsel blokajları, güçlü ve baskıcı düşüncelerinizi daha fazla hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Bulunduğunuz ortamın veya şeklin dışına çıkmak için çok daha iradeli bir tutum içinde olmanız gerekebilir. Zihninizi yoran koşullardan uzak durmalısınız.

28 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çekici olduğunuz aşikâr ancak bu çekicilik içine kapanık bir insanın ilk adımı atması için tek başına yeterli olmayabilir. O zaman neden ilk adımı siz atmıyorsunuz?

28 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Boğa burcundaki seyahatine başlıyor. Önümüzdeki birkaç gün gündeminizde iletişimle ilgili konular olacaktır.Ay'ın sabah saatlerinde Uranüs ile gerçekleştireceği kavuşum, yakın çevrenizden alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor olabilir. Ay ile Merkür arasındaki etkileşimi kendinizi ifade etmek için değerlendirebilirsiniz.

28 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz sürekli aktif olacak ve yeni düşünceler geliştirecektir. Ufkunuzu daha da genişletmek isteyebilir ve bunu yapmak için eğitim programlarına kayıt olma veya seyahatlere çıkma fırsatlarını değerlendirmeye çalışabilirsiniz.

28 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda hırslanabilirsiniz. Daha çok para kazanmak, daha çok kazanabilmek için aksiyon almak isteyebilirsiniz. Özgüven de geliştiriyorsunuz. Belki çok sağlam bastığınızı hala hissedemiyorsunuz ancak bastığınızda bir etki bıraktığınızdan eminsiniz.

28 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; sabah sabah gelen telefonlar iletişim trafiğini yoğunlaştırabilir, yakın çevrenle bir araya gelebilirsin. Bir yandan da duydukların ya da gördüklerin farkındalığının artmasına ve olaylara farklı bir gözle bakarak değerlendirme yapmana neden olabilir. Sosyal çevrenle yaptığın organizasyonlar maddi olarak sarsılmana yol açabilir.

28 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 19' 42" R
Ay
Akrep
17° 16' 45" R
Merkür
Koç
15° 59' 28"
Venüs
Koç
24° 32' 20"
Mars
Balık
25° 40' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 21"
Satürn
Balık
16° 05' 56"
Uranüs
Boğa
22° 03' 00"
Neptün
Balık
28° 44' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 35"
Lilith
Başak
22° 45' 22"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>