Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dertleşmek İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün konuşkan bir modda olabilirsiniz. O kadar neşeli ve uçarı bir ruh halinde olacaksınız ki, diğer insanlar bundan biraz rahatsız olabilir! Bu çekici veya zeki olmadığınız anlamına gelmez. Sadece insanlar bugün kendi endişeleriyle meşgul olabilirler. Herkesi eğleceli sözlerinizle neşelendirmek isteseniz de, bazen insanları yalnız bırakmak en iyisidir. Kendi işinize odaklanmayı deneyin ve içinizdeki bu sevgi kelebeği enerjisini biraz azaltın!

Bugünün hedefiyle kendinizi motive edin, ancak düşecek bir güvenlik ağınız olduğundan emin olun. Muhafazaka bir atmosfer, spontaneliğinizi zehir edebilir. Bunun sizi engellemesine izin vermeyin! İşler yolunda gitmiyor gibi görünüyorsa, o işi zorlamayın. Kişisel projelere ve ev yenileme çalışmalarına odaklanmak sizin için daha iyi olabilir.

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

Güce yabancı birisi değilsin. Ama sahip olduğun güç senin yaratıcı enerjindir; hem profesyonel hem kişisel alanda fikirlerini gerçeğe dönüştürmektir. Bugün, kendine bu verili doğal gücü hayatını iyileştirmek için sonuna kadar kullanmaya hazır olup olmadığını sormalısın.Bugün ağzından çıkan kelimelere daha bir dikkat etmek isteyeceksin. Sen zeki bir insansın ve arada esprili konuşmayı seviyorsun. İnsanların çoğu nükteli ifadelerini kabulleniyor- sıkıcı ve sıradan bir günün ortasında bir miktar komedi. Fakar bugün çevrendekiler fazlaca hassas olabilirler. Yorumlarını kişisel algılayabilirler. O yüzden bugün biraz empatik olmaya çalış.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İhtiyacınız olanı almanın vakti geldi. Arzu ettikleriniz genelde size yüzde yüz faydası olan şeyler olmuyor ve bu da gerginliklere ortam hazırlıyor. Faydanıza olan şeylerle istedikleriniz kesişim kümesini bulmak neredeyse imkansızmış gibi hissediyorsunuz, özellikle de söz konusu duygusal yaşantınız olunca. Duvarları yaratıcı yanınızla örülü mağaranızda kalmak ve kendinizi dışarı açmak konusunda ikilemde kalıyorsunuz. İlla birini seçmek zorunda mısınız?

4 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün romantik durumunuzda ani değişiklikler olabilir partnerinizden şaşırtıcı teklifler alabilirsiniz. İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz.

4 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne oldukça enerjik ve hareketli başlamış olsan da işyerinde yaşayacağın sorunlar motivasyonunun düşmesine sebep olabilir. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan uzun zamandır beklediği anlaşmayı bugün yapabilirsin. Bugün yaşadığın baskılara rağmen hayatın tadını çıkarmak istiyorsun. Uzun süreli ilişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilini arayıp uzunca bir telefon görüşmesi yapabilir, onunla dertleşebilirsin.

4 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdekilerin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Önceliklerinizi sorgulayın. Yakın çevrenizin sürekli size sorumluluk yüklediği fikrinden çıkın. İstemediğiniz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz.

4 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Yaratıcı olduğunuz konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız işlerde ilişkilerinizi kullanmak sizi ileriye taşıyacaktır. Gün içinde birçok konuda alternatif planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak engellenmiş hissedebilirsiniz.

4 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı girişimlerinizin beklediğiniz sonucu getirmemesi üzerinizde baskı yaratabilir ancak yine de tekrar denemek için her zaman şansınız olduğunu unutmayın...

4 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

4 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fiziksel olarak kendinizi çok güçlü hissediyor olabilirsiniz. İşte spor yapmak için harika bir sebep! Hemen harakete geçin.

4 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki birkaç gün kendinizi romantik hissedebilirsiniz. Çocuklarınıza ve partnerinize vakit ayırmak sizi mutlu edecektir. Geri harekette olan Merkür'ün Kova burcuna girişi ile eski konular su yüzüne çıkabilir. Uzun süredir görmediğiniz kişilerden haberler alabilirsiniz.

4 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bazı atılımlarla birçok şeyi değiştirme potansiyeline sahip bir gün olacaktır. Bu nedenle, son derece cesur, kararlı ve atik olmalısınız. Küçük ama etkin hamleler, size, birçok alanda tahmin bile edemeyeceğiniz başarılar getirebilir.

4 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değer kaybetmek istemiyorsanız, insanların sizin hakkınızdaki fikirleri değişsin istemiyorsanız, ani gerilimlerden uzak durmanız gerekiyor. Bazen boş yere öfkeleniyor, boş yere kalp kırıyorsunuz. Fiziksel görüntünüzü değiştirmekten çekinmelisiniz. Özellikle büst bölgenizde değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

4 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; çok romantik ve hassas duygular içinde olabilir, sevdiklerin için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayabilirsin. Bugün canını sıkacak ya da seni gerçeklerle yüzleştirecek bir olaya tahammül edemeyebilir tamamen keyif aldığın konulara yönelebilirsin. Geçmişten tanıdığın biriyle karşılaşman anılarını canlandırabilir.

4 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 04' 18" R
Ay
Akrep
26° 47' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
25° 28' 49"
Mars
Balık
26° 16' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 57"
Satürn
Balık
16° 10' 12"
Uranüs
Boğa
22° 05' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 14"
Lilith
Başak
22° 50' 27"
True Node
Koç
15° 34' 12"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>