Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini Gerçekleştirmek… Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Tanıdığınız herkesle iglilenmek sizin sorumluluğunuzmuş gibi hissedebilirsiniz. Birini önemsiyor ve onu seviyorsanız, beyniniz bunu otomatik olarak o kişinin bekçisi olmanız gerektiği yönünde algılıyor. Kanadınızın altında yardıma ihtiyacı olan birini almazsanız, kendini bencil veya kaba hissediyorsunuz. Bu düşünceyi aklınızdan çıkarın. Diğer insanların hisleri sizin sorumluluğunuzda değil. Onların mutluluğunun sizin hayat amacınız haline gelmesine izin vermeyin.

Bugün bir kerede iki tarafa birden çekildiğinizi, kişisel işlerinizi halletmek isteyip aynı zamanda da kariyer hedeflerinize odaklanmak istediğinizi hissedebilirsiniz. İlişkileriniz ve kariyer alannınız; her ikisi de önemlidir, ancak bazen ikisini nasıl daha iyi ayıracağınızı öğrenmeniz gerekir. Bugün profesyonel kaygılarınızdan bazılarını bırakmaya çalışın ve arkadaşlarınız veya ailenizle geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın. "Kapama" düğmesine nasıl erişeceğinizi ve rahatlamayı öğrenmeniz gerekiyor.

Bugünün gök haritası, bugün aşırıya kaçma günü olarak gösteriyor. Fakat bazıları iyi bazılar ise o kadar iyi olmayabilir. Yeme-içmeye çok fazla odaklanmamaya dikkat edin. Stresinizi tamamen davranışlarınızla dışa vuruyor olabilirsiniz. Biraz meditasyon yapıp sorunun kökenine inseniz sizin için iyi olacak. İyi tarafından bakarsak: Bugün size para geliyor ve muhtemelen yüklü bir miktar!

Her şey senin için oldukça iyi gidiyor olacak. Güçlü bir benlik algın olacak ve insanlar her şeye ve karşılaştığın herkese karşı olan güvenli yaklaşımını fark edip sana saygı duyacaklar. Bugünü yapılacak şeyler için ayır. Oldukça etkili kullanılabilecek bir enerji desteği mevcut. Bu gece ininden çık ve yardımsever içsel yapını seni çevreleyenlerle paylaş.Doğuştan gelen kibarlığınız ve iyi huylarınızın mükafatını bugün alacaksınız. Size çok saygı duyan biri, gelirinizi artırma ihtimali vaat eden bir fırsatla kapınıza gelebilir. Bu kişiyi çok uzun zamandır tanıyor olabilirsiniz, ve ikiniz iyi geçiniyorsunuz. Bu fırsatı memnuniyetle kucaklayacak ve caydırıcı hiçbir yan bulamayacaksınız. Peşinden gidin! Giderseniz, geleceğiniz toz pembe bir hayal kadar güzel olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ağzından çıkan kelimelere daha bir dikkat etmek isteyeceksin. Sen zeki bir insansın ve arada esprili konuşmayı seviyorsun. İnsanların çoğu nükteli ifadelerini kabulleniyor- sıkıcı ve sıradan bir günün ortasında bir miktar komedi. Fakar bugün çevrendekiler fazlaca hassas olabilirler. Yorumlarını kişisel algılayabilirler. O yüzden bugün biraz empatik olmaya çalış.

5 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Liderlik yeteneklerinizi yeni bir seviyeye çıkarın. Arkadaşlarınızla uzun süredir düşündüğünüz ancak hareket etmek konusunda isteksiz olduğunuz bir seyahat planlayın. Yeni bir arkadaş yahut da potansiyel bir partnerle tanışmanız söz konusu olabilir. Her iki durumda da hayat size yeni fırsatlar sunuyor. Sakın onları geri çevirmeyin!

5 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Unutmak istediğin ve tarihin tozlu raflarına kaldırdığın bazı olaylar tekrardan gündeme gelebilir. Bu olaylar karşısında ne kadar soğukkanlı olmak istesen de duygusal yanın ağır basabilir. Sanatla ilgili olan bir Balık burcuysan, kendini geliştirmek adına çeşitli sanatsal kurslara yazılabilirsin. Bugün sana çok yakın bir arkadaşınla buluşmak isteyebilir. Ona içini döküp derdini anlatmak isteyebilirsin.

5 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili geleceğe yönelik kararlar almak isteyebilirsiniz. Geçmişte verilen sözler bugün önünüze gelebilir. Bunların gerçekleşmesini görmek sizlere güven verecektir.

5 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Duygusal yaralanmalar söz konusu olabilir. Kendinizi dizginlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kolayca risk alabileceksiniz. Bugün değişen planlarınız size zor anlar yaşatabilir. İşlerinizde aksamlar meydana gelebilir. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

5 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınıza gelen konularda sizi kötü hissettirenlerin üstesinden gelmek ya da değiştirmek için çaba gösterin. Aşk ilişkisi anlamında şanslı olacağınız...

5 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte söz ve konuşmalarınızla cazibe merkezi olabileceğiniz, dikkat çekebileceğiniz bir dönem başlıyor. Yapacağınız ziyaret, gezi ve kısa yolculuklardan keyif alabilirsiniz.

5 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle beraber gitmeyi düşündüğünüz bir etkinliğe son dakikada çıkan bir işiniz yüzünden gidemeyebilirsiniz. Üzülmeyin, ilerleyen günlerde daha iyi bir fırsat çıkacak.

5 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat etmeye devam eden Ay, Jüpiter ile karşıt açı yapıyor. Keyifli, romantik aktivitelerde bulunmak ve çocuklarınıza zaman ayırmak sizi mutlu edecektir.Ay ile Jüpiter karşıtlığı arkadaşlarınızla yapacağınız duygusal konuşmalara işaret ediyor. Venüs'ün Boğa burcuna girişi ile eğitim ve seyahat konularında şanslı bir döneme giriyorsunuz.

5 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizden bir türlü söküp atamadığınız güvensizlik hissi nedeniyle kendi dünyanıza kapanabilirsiniz. Yapmanız gereken ise, çevreye açılmak, güvensizliğine neden olan şeyi insanlarla paylaşmak ve onların sizi rahatlatmasını sağlamaktır. Bu, size inanamayacağınız kadar huzur verir.

5 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda sürpriz gelişmelere açıksınız. Ancak sürpriz gelişmelere odaklanıp şansınızı fazlaca zorlamayın. Doğum günleriniz size şans getirecektir ancak bir yere kadar. Her zaman işi şansa bırakırsanız elbet problem yaşarsınız. Kariyer hayatınızda iyice sınırlarınızı belirlediniz. Bundan sonrası daha kolay olacaktır.

5 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; özellikle sabah saatlerinde kendini bir tartışmanın içinde bulabilir, abartılı tepkiler verebilirsin. Yoğun duygusal beklentiler kendini ihmal edilmiş hissetmene neden olabilir, karşındakilerin zorlamasıyla baskı altında kalabilirsin. Ancak Venüs' ün burç değiştirmesi senin de işine yarayacak ve arzu ettiğin sözleri duyabileceksin.

5 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 55' 23" R
Ay
Akrep
24° 53' 08"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 17' 31"
Mars
Balık
26° 09' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 50"
Satürn
Balık
16° 09' 21"
Uranüs
Boğa
22° 05' 04"
Neptün
Balık
28° 45' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 42"
Lilith
Başak
22° 49' 26"
True Node
Koç
15° 34' 39"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>