Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Baskı Sana Yaramıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

İnsanlarla birkaç büyük kişilik çatışması yaşarsanız şaşırmayın. Sağlam ve odaklanmış tavrınızın çok rüyadan uzak bir enerji ile çarpışması muhtemeldir. Bu duruma, daha önce çalışmayı düşünmemiş olabileceğiniz yönlerde genişlemekte özgürleşebileceğiniz bir büyüme yolu olarak bakın. Her zaman açık fikirli olun ve düşündüğünüzden çok daha fazlasını elde edin.

Parasal durumuzun bugün çok iyi görünüyor. Bir şekilde kazancınızı nasıl arttıracağınız konusundaki ipucu hiç beklenmedik bir yerden gelebilir. Bu sizin tanımadığınız biri de olabilir daha önce hiç finansal zekasıyla tanışmadığınız biri de. Bu kişi hakkında biraz şüpheye düşebilirsiniz fakat söyledikler biraz düşünmeye değer. Fikirlerini profesyonellere veya daha bilgili olduğunuz kişilere danışarak düşünün. Kimden yardım geleceği belli olmaz.

Arkadaşlarından biri depresif hissedebilir ve neşelendirilmeye ihtiyacı olabilir. Sosyal etkinlikler veya grup aktiviteleri bu konuda işe yarar. Uzun süreli bir hedefin en sonunda meyve vermeye başlamış olabilir. Bir kutlama yapabilirsin. Bir grup planı bugün hem enerjini hem vaktini fazlasıyla alabilir; o yüzden aşırı yorulmamaya gayret et...Bugün her nedense zorlayıcı geçecek gibi duruyor, bir parça hayalkırıklığı da olabilir. Yani adeta moral bozukluğuyla yükümlüsün. Görüldüğü üzere, performansın kitleleri çekme gücünü bir miktar kaybetmiş. Bunu kabul edip etmemek veya tavırlarını düzeltip düzeltmemek bugünün meselesi!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size çok yabancı gelse de, olayları küçük parçalara bölüp yönetmenin vakti geldi. Bazen büyük fikirleriniz aşırı büyük olabiliyor. Ayrntılara dikkatinizi vermeye başlarsanız, hayalleriniz de bu yeni anlayış biçiminize uygun bir hal alabilir. Hedefleriniz küçülmeyecek, sadece onlara pratik bir boyut kazandıracaksınız.

9 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çevrenizdeki insanlar ekstra duyarlı olabilir ve sizin bencil bir tavır takındığınızı düşünebilirler. Bu yüzden bugün konuşma ve tavırlarınıza daha fazla önem gösterebilirsiniz. Gün sonunda uzun zamandır vakit ayırmadığınız aile üyelerinizle bir araya gelebilir keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

9 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini her anlamda kısıtlanmış hissettiğin bir gündesin. Bu sebeple içinde bulunduğun ortamlarda baskı karşısında istemediğin şekilde sert tepkiler ortaya koyabilirsin. Bugün yakın arkadaşlarınla tartışmaların sırasında onların sert bir dil kullanmaları, onlardan uzaklaşmana sebep olabilir. 1970 yılından sonra dünyaya gelmiş bir Balık burcuysan, sağlık konusunda bugün ekstra dikkatli davranıyorsun.

9 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Planlarınızı hayata geçirmek ailenizden destek görmek istiyor olabilirsiniz. Bir an önce birileri tarafından onay beklemeden harekete geçmelisiniz. İçinizdeki kırgınlıkları bir kenara bırakın ve ilerleyin.

9 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Güven arayışı içinde olacağınız zamanlar içindesiniz. Eskide kalmış olaylar tekrar gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. Yeni kararlar vermekte acele etmeyin.

9 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı tasarlarken planlarınızın özgür iradenizden geldiğinden emin olun. Ailevi konularda kendinizi iyi hissedeceğiniz ve rahatlayacağınız güzel...

9 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunayla birlikte ilişkiniz, evliliğiniz veya birlikteliğinize ilişkin yeni bir farkındalık söz konusu olabilir. Bu farkındalık sonucu ilişkinize dair bir karar vermeniz gerekebilir, bu bir devam veya ayrılık kararı olabilir. Ancak aldanmamaya, yanılgıya düşmemeye dikkat.

9 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir işe başlamanız için her detayını tamamen incelemenize gerek yok. Ne yapacağınızı ve ne amaçla yapacağınızı bilmeniz başlangıç için yeter de artar bile.

9 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Duygusal yönünüz ile mantıksal tarafınız arasında dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz.Burcunuzda gerçekleşen Güneş ile Neptün kavuşumunun etkisiyle partnerinizle veortaklarınızla olan ilişkilerinizde kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Venüs ve Uranüs kavuşumu yakın çevrenizden alacağınız sürpriz bir habere işaret ediyor.

9 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

9 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rutinlerinizde çok parlak, başarılı ve mutlusunuz. Söz konusu ilişkilere gelince hep bir problem çıkıyor. Bu kadar tekrarlanan durumdan sonra, hiç kendinize dönüp baktınız mı? Belki ne istediğinizi bilmiyorsunuz, belki yeterince odaklanmıyorsunuz, belki bir şeyler yaptığınızı düşünürken, karşı tarafın sizden beklentileri ile çelişiyorsunuz.

9 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; karşıt burcundaki Dolunay; ilişkin konusunda bazı kararlar vermene yardımcı olurken, halen zihninde şekillendirip, konumlandıramadığın alanların olduğunu da fark etmeni sağlayabilir. Koşulların her an değişkenlik göstereceğini hesaba katmalı, ayrıntılara ve satır aralarına da dikkat etmelisin. Karşındaki kişilerin eli senden daha kuvvetli olabilir.

9 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 31" R
Ay
Başak
20° 05' 29"
Merkür
Koç
17° 07' 11"
Venüs
Koç
18° 40' 26"
Mars
Balık
21° 59' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 40"
Satürn
Balık
15° 38' 35"
Uranüs
Boğa
21° 47' 08"
Neptün
Balık
28° 35' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 03"
Lilith
Başak
22° 13' 43"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>