Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aklındaki Bütün Planları Düzene Sokuyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 20%

Güçlü ve sezgisel bir yönünüz var ve bugün kişiliğinizin bu yönü daha da gelişecek. Özellikle sevdiklerinizle iç içesiniz. Ne hissettiklerini anlayabiliyorsunuz. Bu başlangıçta sizin için biraz tedirgin edici olabilir, ancak daha sonra bu beceriyi yararlı bir şekilde nasıl kullanabileceğinizi anlamaya başlarsınız. Bu ekstra duyusal algı sizin empatik ve alışılmadık şekilde iyi bir dinleyici olmanızı sağlıyor. Bugün, sevdiklerinize en iyi şekilde yardımcı olabilirsiniz.

Bu dönemde Balık burçları hayatlarını her yönüyle sorgularken bugün size küçük bir iç keşif yapma şansı sunuyor. Varlık göstermek ve etrafınızdaki insan grubunun bir parçası olmak doğal bir durumdur. Örneğin, işinizin kişisel hayatınızdan önce gelmesi sizin için normaldir. Belki de ikisi arasında bir denge bulmaya çalışmalısınız?

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Yeni insanlarla tanışacak ve vakit geçireceksen dikkatli ol. Bazı insanlar cesur ve tehlikeli olduğu için ilgi çekici görünebilir. Belki de hiç yapacağını hayal etmediğin şeylerle meşgullerdir. Bu merak uyandırıcı olsa da, başını belaya sokabilir; hatta yeteri kadar dikkatli olmazsan sana zarar verebilir. Olağan şartlarına ve etik anlayışına sadık kalmalısın. Eğer tehlike seni bu kadar heyecanlandırıyorsa, hayatında bazı değişiklikler yapma zamanı gelmiştir.Size çok yabancı gelse de, olayları küçük parçalara bölüp yönetmenin vakti geldi. Bazen büyük fikirleriniz aşırı büyük olabiliyor. Ayrntılara dikkatinizi vermeye başlarsanız, hayalleriniz de bu yeni anlayış biçiminize uygun bir hal alabilir. Hedefleriniz küçülmeyecek, sadece onlara pratik bir boyut kazandıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için havada romantizm kokusu olacak, bu yüzden halihazırda görüştüğünüz birisi yoksa, yepyeni bir buluşma organize etseniz iyi olur. Çılgın bir müzik yapan bir grubu dinlemeye gitmek ya da alışılmadık ve farklı bir yere günübirlik bir gezi düzenlemek gibi delice bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Zaten birlikte olduğunuz özel bir kişi varsa, plan yaparken onu da dahil edin. Biraz değişiklik yapmaya ihtiyacınız var.

8 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah saatlerinde gündelik yaşamınızla ilgili koşullar belirleyici olurken detayları gözden kaçırmamaya çalışın. Öğle sonrasında ise ikili ve birebir ilişkilerde karşılıklı iletişime dikkat etmeniz gerekebilir.

8 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün sorumlulukları aynı anda hayatına alıp girişmek konusunda senden iyisi yok. Boşa kürek çekmek yerine elindeki değerleri ve sorumlulukları gözden geçirmelisin. Bazı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. İş arayışı içerisinde olan bir Balık burcuysan, uzun zamandır takipte olduğun bir şirketinilanları bugün seni oldukça heyecanlandırabilir. Evli ve çocuklu bir Balık burcuysan, bugün onlarla eğlenceli aktiviteler yapmak isteyebilirsin.

8 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylerin misillemesini yapmak ve intikam almak sorunları çözmez. Zorlamayla da hiçbir şey olmaz.

8 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında günlük işlerinizi tamamlamaya bakmalısınız. Akşam saatlerinde evlilik ya da karşılıklı konularda bazı hassasiyetler var.

8 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle davası olan Balık'ların adil olmaya büyük önem vermesinden ötürü istedikleri gerçek olacak ve kendileri için en adil sonucu alabilecekler...

8 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi bir dinleyici olan taraf her zaman sizdiniz ancak bugün içinizdekileri dökmek ve arkadaşlarınız tarafından dinlenmek istiyorsunuz. Bunun için en yakın arkadaşınızı arayabilirsiniz.

8 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 13:48 itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki dönemde gündeminizde ilişkilerinizle ve ortaklıklarınızla ilgili konular olacaktır.Yarın gerçekleşecek Dolunay ile birlikte ilişkilerinizde süregelen belirsizlikleri sonuçlandırabileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Güneş ve Neptün kavuşumu kafanızın karışık olmasına ve dalgınlıklara sebep olabilir.

8 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Burcunuzda gerçekleşen yeni ay yeni açılımlar ve yaklaşımlar geliştirmenizi sağlarken,ve özel yaşamınızda, kişisel duruş ve görünümünüzde farklılıklar sergileyebilirsiniz.

8 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Farkındalığınız çok düşük. Malum hala Merkür burcunuzda geri hareketinde. Kendinizi düşünürken bazen büyük resmi ve sevdiğiniz resimde olan inşaları atlıyorsunuz. Bazı insanların size ihtiyacı var. Sizin de bazı insanlara ihtiyacınız var. Her zaman kendinize yetemeyebilirsiniz.

8 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; sabah saatlerinde aldığın haberler yaptığın programın aksamasına yol açabilir; ancak öğleden sonra karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Ay; beklenmedik keyifli organizasyonlara davet edilmene yol açabilir. Şartları sen belirleyemesende, sevdiklerin seni mutlu edecek projelerle karşına gelebilir.

8 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Aslan
04° 32' 22" R
Ay
Koç
20° 51' 39" R
Merkür
Başak
00° 48' 34" R
Venüs
Aslan
18° 54' 60" R
Mars
İkizler
04° 16' 35"
Jüpiter
İkizler
13° 30' 09"
Satürn
Balık
18° 49' 32"
Uranüs
Boğa
26° 42' 23"
Neptün
Balık
29° 46' 16"
Plüton
Kova
00° 46' 47"
Chiron
Koç
23° 32' 04"
Lilith
Terazi
03° 04' 03"
True Node
Koç
08° 48' 03"
Son Güncelleme : 27/07/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>