Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygularını Saklamıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 80%

Bazen doğrudan ve dürüstçe iletişim kurmayı unutup bir hilekar oluyorsunuz. Abartmayı, dramatik olmayı ve açıkça zor zamanlar geçirmeyi seviyorsunuz. Bugün insanlar ile iletişimlerinizde pratik ve anlaşılır olma vakti çünkü etrafınızdaki insanlar tahmin edemeyeceğiniz ruh hali değişimlerinden geçiyor olabilir. Renkli kelimeleri ve mizahı daha sonraya saklayın ve bugün insanlara karşı ciddi olun.

Bugün zihniniz olaylara karşı daha yaratıcı bir çerçevede olabilir. Muhtemelen bir durumu analiz ederek ve onu iyileştirmenin yolunu buluyorsunuz. Zaman veya enerji kaynaklarından tasarruf etmek için yaratıcı bir strateji geliştirebilir veya teknik bir sorunu düzeltmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Sonuç odaklı düşünme tarzınız size uzmanlık ünvanı kazandırabilir, bu yüzden o yeteneklerinizi gösterin ve aklınızı kullanın!

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

Sakinleş ve güvenli hisset. Bugün oldukça hassas bir gündeyiz ve bu duygularını kabartabilir. Altı hissin de duyarlı olacak, bu sebeple önüne çıkabilecek bilgilere ve verilere karşı duyarlı ol. Acele hareketlerde bulunma. Daha çok alıcı olman gereken bir gün.Bugün sizin için havada romantizm kokusu olacak, bu yüzden halihazırda görüştüğünüz birisi yoksa, yepyeni bir buluşma organize etseniz iyi olur. Çılgın bir müzik yapan bir grubu dinlemeye gitmek ya da alışılmadık ve farklı bir yere günübirlik bir gezi düzenlemek gibi delice bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Zaten birlikte olduğunuz özel bir kişi varsa, plan yaparken onu da dahil edin. Biraz değişiklik yapmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Balık olmak ne anlama geliyor? Bu soruyu kendinize sormak için iyi bir gün olabilir. İşte size bir ipucu: Balık, "egonun düzeltilmesi" ni, dünyanın kendinizin bir uzantısı olmadığını kabul etme eylemini sembolize eder. Tam tersine, dünya arzularınıza karşı direniş sunuyor, ama sadece bir hedefle büyümenize yardımcı olmak için...

7 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sudan sebeplerden dolayı partneriniz ile aranızda sorunlar var. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu gün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışmalısınız. Mesleğinizde biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz

7 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını açığa çıkardığın bir gündesin. Sabahın ilk ışıklarından itibaren ailenle olmak ve onlarla sohbet etmek enerji depolamanı sağlıyor. Bazı konularda arkadaşlarınla fikirlerin uyuşmayabilir. Onları bu konuda yargılamaktan ziyade empati kurmanın daha iyi olduğunu daha iyi anlıyorsun. Maddi açıdan zorlanmadığın bir gün olsa da gereksiz harcamalardan kaçınmak en iyisi. Akşam alacağın bir cevapsız çağrı yüzünün gülmesine sebep oluyor.

7 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde dengeyi bugün kurmak sizlere her zamankinden daha zor gelebilir. Restleşmelere gitmek ya da ben-sen kavgaları içerisinde olmak sadece sizi yıpratır. Bu durumlara lüzum yok.

7 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha verimli ve çalışkan olmaya çalışın. Yaratıcı alanda yapabileceğiniz çok şey var.

7 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi geliştirmek için uygun bir gün ayrıca kişisel bakımınız gibi konular ve diğer estetik konularda aksiyon almak için de uygun...

7 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendiniz ve geleceğiniz konusunda aklınız karışık olabilir, biraz daha akışta kalmak iyi olacaktır.

7 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanatsal tarafınız bugün ağır basıyor. Sanat eserleri hakkında derinlemesine araştırma yapmak ve bu eserlerin ne anlam ifade ettiğini düşünmek için güzel bir gün.

7 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 13:48 itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki dönemde gündeminizde ilişkilerinizle ve ortaklıklarınızla ilgili konular olacaktır.Yarın gerçekleşecek Dolunay ile birlikte ilişkilerinizde süregelen belirsizlikleri sonuçlandırabileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Güneş ve Neptün kavuşumu kafanızın karışık olmasına ve dalgınlıklara sebep olabilir.

7 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş çevrenizdeki insanlar ve sık görüştüğünüz akrabalarınızla olan ilişkileriniz çok olumlu bir seyir izleyecektir. Bu kişilerle birlikte zaman geçirme, hatta kısa bir geziye gitme fırsatı yakalarsanız değerlendirin. Oldukça tatmin olacaksınız.

7 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerinizi düzenlemek açısından şanslı bir gündesiniz. Aksiyon gücünüz yüksek. Hiç beklemediğiniz yerlerden kazanç elde edebilirsiniz. Geçmişten birikmiş borçlarınız varsa, onları da tahsil ediyor olabilirsiniz. Mum kendi dibini aydınlatamazmış. Sizin de ışığınız çok yüksek, herkese enerji veriyorsunuz ama, kendinize faydanız yok.

7 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık;hayatında ya da yakınlarınla bir aradayken fırsatlarla karşılaşabilirsin. Yoğun bir tempo içinde olabilir, beraber çalıştığın kişilerle ilişkilerinde lider rolünü üstlenebilirsin. Cesaretle aldığın riskler seni uzun vadede yorabilir ve sıkıntıya sokabilir, acele etmeden hareket etmelisin.

7 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 15"
Ay
Akrep
27° 39' 01"
Merkür
Koç
26° 33' 47"
Venüs
Balık
21° 55' 53"
Mars
Balık
05° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 00"
Satürn
Balık
13° 19' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 26"
Neptün
Balık
27° 49' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 32"
Lilith
Başak
19° 49' 32"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>