Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Net Olan Taraf Sensin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün sevgilinizle biraz sessiz zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. Muhtemelen son zamanlarda o kadar meşguldünüz ki onunla çok ilgilenemediniz. Birlikte takılmaya ve rahatlamaya zaman ayırın. Hayatlarınızda olup bitenleri bibirinizle paylaşın. Hayallerinizi ve korkularınızı dile getirin. Hem kendiniz hem de ona zaman ayırırsanız, daha güçlü bir ilişki hissedeceksiniz. Öyleyse sarılın ve yakınlaşın!

Ana mesleğiniz bağlamında,olsun, çalışma olsun, yeni amaçlar ve hatta yeni yaratım alanları keşfetmek olsun zaten başarıyı tatmış birisiniz. Önümüzdeki birkaç gün içinde bir terfi almayı ya da bir ödül kazanmayı bekleyebilirsiniz. Ama yine de rehavete kapılmak için daha çok erken. Daha fazla çaba gerekecek!

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Bugün yalnız kovboyu oynamak istiyorsun. Huzur ve mahremiyet arayışındasın. Ne yazık ki günün enerjisi mağaranda saklanman için pek uygun değil. Komşularının yardıma ihtiyacı olabilir. Aile üyelerin ya da arkadaşların sana bir merhaba demek için uğrayabilir. 'Lütfen rahatsız etmeyiniz' uyarısını kapına koysan bile muhtemelen bu tabela sana inat rüzgarda uçup gidecektir! Öyleyse bugün sosyal aktivitelere kendini pek de kapatmamaya çalış...Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme. Doğru yolda olduğuna dair daima güven duy. Güçlü iraden ve değişken alışkanlıkların, bocalamalar ve tereddütlerle dolu olan böyle bir günde gücünü gösterecektir. Bunu, başkalarının elden kaçırdığı dizginleri ele alarak fırsata çevir. Kendini bugün sahnenin tam ortasında bulabilirsin; merak etme, neler söyleyeceğini bildiğin için sahnede olmanda hiçbir sıkıntı yok.

11 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni ilişkiniz başarısız geçen eski ilişkilerinizi anımsatıyor. Hangi alışkanlıkları tekrarladığınızı kendinize sorarak onları değiştirin. İş yerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir güne hazır olun. Kariyer umutlarınızın önünde hiçbir engel yok. Yeni tanıştığınız biriyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde kararlı olduğun konularda tekrardan düşünmen gereken bir gündesin. Çelişkili davranışlar karşısında sakinliğini koruyamayabilirsin. Daha net olmak istiyorsun. Küçük detaylarla uğraşmak yerine hayatın ile ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsin. Ticaretle ilgilenen bir Balık burcuysan, bugünkü alım ve satım işlerinde daha dikkatli olmalısın. Uzun zamandır görüşmediğin birisinden mesaj almak seni şaşırtabilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün heyecanlı tanışmalar ve aşkta giderek artan bir mutluluk söz konusu olabilir. Kendinizi ve ruhunuzu yenilemenin tam zamanıdır. Daha umutlu ve yaratıcı olmayı seçin.

11 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış olaylar nedeniyle kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamayın. Fikirlerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin. Yaşadığınız olaylar karşısında kabullenme içinde olabilirsiniz. Sakin kalın. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu

11 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz sizden vermeye hazır olduğunuzdan fazla sevgi isteyebilir ya da beklediğinizden fazla sorumluluk almanız ilişkinizde beklenebilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konsantrasyon gereken işlere odaklanmakta zorluk yaşamayabilirsiniz. İşe ve işle ilgili konulara odaklanmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerin getirebileceği gerginlik ve strese dikkat etmelisiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birçok alanda aktif olarak yer almanız gerekiyor. Bu alanlarda ilginizi çeken birçok proje var ancak hangisine odaklanmanız gerektiğinden emin olamıyorsunuz. En nihayetinde içgüdüsel olarak bir alana yöneldiğinizi fark edeceksiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Bugün gündeminizde krediler, borçlar ve gelir paylaşımıyla ilgili konular olacaktır. Ay ile Mars arasındaki kare açı arkadaş çevrenizle borç alma verme konularını gündeme getirebilir. Okültizme olan ilginiz artacaktır. Derin ve metafizik konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalgücünüzün genişlemesi ve yaratıcı yönünüzün güçlenmesi, gerçekçiliğinizi kaybetmeye başlamanıza neden olabilir. Çevrede olan bitenleri istediğiniz gbi değil, gerçekte oldukları gibi görün ve yaklaşımlarınızı buna göre belirleyin.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor fakat henüz beklediğiniz sonuç gerçekleşmedi. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu harekete geçmek için çok fazla düşünmeyin. İşinizle ilgili bir konuda çıkış yolu arıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalamanız sinirlerinizi gerebilir. Bugün beklediğiniz parasal gelişmeler ile ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

11 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; dostlarının ısrarlarını göz ardı edemeyeceğin bir gün olabilir. Ancak ilişkilerinde ciddiyet ve güven duygusuna odaklanman gerekirken; bulunduğun ortamda hem seni hem de başkalarını yoran sabırsız enerjiler hakim olabilir. Ayrıca gün içinde finansal kaynaklarınla ilgili alacağın bireysel karar etrafındakileri düşündürebilir.

11 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 50' 54" R
Ay
Akrep
11° 11' 44" R
Merkür
Koç
16° 01' 17"
Venüs
Koç
23° 55' 52"
Mars
Balık
25° 17' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 31"
Satürn
Balık
16° 03' 10"
Uranüs
Boğa
22° 01' 21"
Neptün
Balık
28° 43' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 17"
Chiron
Koç
20° 19' 53"
Lilith
Başak
22° 42' 05"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 24/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>