Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yoğunluk Canını Sıkmıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 50%

Şu anda bir ilişkiniz yoksa, aşk çok yakınınızda bir yerlerde karşınıza çıkabilir . Bir ilişkiniz varsa bile, muhtemelen yeni bir arkadaş edineceksiniz. Dışarıda, açık havada, bir insan kalabalığı içinde özel biriyle tanışmanız olası. Bu nedenle, hava kötü olsa bile, kesinlikle dört duvar arasında sıkışıp kalmayın. Dışarı çıkın ve Evrenin sizin için ne planladığını görün.

Günün yoğun enerjisi, projelerinizi düzene koymanıza ve düşüncelerinizi sağlamlaştırmanıza yardımcı oluyor. Kafanızda sürekli olarak dönen fikirlerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışın. Bugün, zihninize odaklanmak ve konunun özüne ulaşmak için harika bir gün. Tabağınızı temizleyip bir sonraki yemek için yer açın.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Eski ve modası geçmiş fikirlerden kurtulman sana yeni hedeflere, konseptlere ve arkadaşlara giden yollar sunacak. Grup aktiviteleri bu dönemde özellikle önem kazanıyor. Özellikle de hümanist ve spiritüel idealler kendini gösterecek. Tek eksi yön ise; kendini biraz yavaşlatman gerekmesi. Enerjin şu an güçlü olabilir ama kısa sürede sönecek. Kendine dikkat et ve tutkularının seni tüketmesine izin verme.Dikkatli olmazsanız bugün sizin için endişe dolu bir gün olacak. Başkalarının sıkıntılarını ve dertlerini içselleştirmeye meyillisiniz. Artan hassasiyetiniz sizi tüm gün diken üstünde tutabilir. Dünyanın geri kalanıyla uyum içinde olmayı deneyin. Hayatınızda neler olup bittiğine çevrenizdekileri hariç tutarak bir baktığınızda, her şeyin aslında ne kadar mükemmel olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

12 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Uzaklardan alacağınız haberler olabilir. Ufkunuzu genişletmek ve yeni bilgiler edinmek isteyebileceğiniz bir günde olabilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geçmişi düşünürken bulduğun oluyor mu? İşte bugün tam anlamıyla o günlerden birisi. Maddi kazançlarını arttırmak adına ekstra mesaiye kalmak sinir katsayını artırmak yerine seni daha çok sakinleştirebilir. Hayatında yolunda gitmediğini düşündüğün şeyleri toparlamaya çalışırken sevdiklerinden göreceğin destek cesaretini arttırıyor. Uzun süreli ilişkisi olan bir Balık burcuysan, bir konuda sevgiline sorumluluk verebilirsin.

12 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkinize dair önemli kararlar alabilirsiniz. Yolunda gitmeyen sorunları konuşmak için uygun bir gündesiniz. Bazı şeyleri gereğinden fazla uzatmamalısınız. 

12 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde kriz yaratan durumlar oluşabilir. Parasal konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Ortaklı para konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu.

12 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevildiğinizi derinden hissedebilirsiniz. Maddi olarak kenara koymayı da ihmal etmeyin mutlaka para biriktirmeye, kenara koymaya özen...

12 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizdeki bastırılamaz öfkeyi kontrol edemediğiniz müddetçe sevdiğiniz birçok insanın kalbini kıracaksınız. Sakinleşeceğiniz şeyler yapmaya çalışın.

12 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Terazi burcundaki seyahatine devam edecek olan Ay, Satürn ile kare açı yapacak. Beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.Ay'ın Akrep burcuna giriş yapacağı öğlen saatleri itibariyle hukuk ve eğitim konuları ön plana çıkacaktır. Ay'ın Uranüs ile karşıt açı yapacağı akşam saatlerinde sürpriz seyahatler gündeme gelebilir.

12 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dış dünyaya odaklanmanız gerekecektir. Çevrenizdeki insanlarla katılacağınız faaliyetler, sizi oldukça memnun edecek ve dinlendirecektir. Kalbiniz boşsa, hoışlanacağınız bir kişi ile tanışmanız da mümkündür.

12 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Romantik anlamda çok şanslı bir gün. Sizi siz yapan değerlerin hatırlatılması hoşunuza gidecek. Uzun süredir iltifat almamıştınız. Kendinizi birkaç günkü halinize göre çok daha iyi hissediyorsunuz. Maddi anlamda da yüzünüzü güldürecek gelişmeler olacaktır. Bunun dışında hayat üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz ama biraz bedel ödüyorsunuz.

12 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; son günlerde içinde bulunduğun finansal kriz, seni zorlayıp yıpratsa da hedeflerinden vazgeçmeyerek işin içinden çıkabilir, daha fazla çalışmaya odaklanabilirsin. Ekonomik konularda yeniden bir değerlendirme yapman gerekebilir. Kontrol altına alamadığın olaylar ve kişiler üzerinde baskı hissetmene neden olabilir.

12 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 15"
Ay
Akrep
27° 39' 01"
Merkür
Koç
26° 33' 47"
Venüs
Balık
21° 55' 53"
Mars
Balık
05° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 00"
Satürn
Balık
13° 19' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 26"
Neptün
Balık
27° 49' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 32"
Lilith
Başak
19° 49' 32"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>