Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Elinden Geleni Ardına Koymuyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, aşk hayatınızda harekete geçmek için güzel bir gün. Önemli bir karar verme sürecinde olabilirsiniz. Bu, sevgilinize karşı daha derin bir bağlılık göstermek, bir ev satın almak veya birlikte eve çıkmakla ilgili bir karar olabilir. Kişisel yaşamınızda sizin için harika fırsatlar var, bu yüzden şu anda büyük düşünmekten çekinmeyin.

Bugün, gerçekten yapmak istediğiniz tek şeyin gevşemek ve temel olarak hiçbir şey yapmamak olduğu bir gün olsa da, yapabilecek gibi hissetmeyebilirsiniz. İçinizden bir ses çalışmanızı söylüyor. Dolabınızı temizleme, evinizin etrafındaki peyzajı yeniden yapma veya pencerelerinizi silme isteği duyabilirsiniz. Bu görevleri bir kenara koyun. Kendinizi el emeğine zorlamak, bugün gibi bir günde devam etmenin yolu değildir. Eğer bu enerjiyi bir şeye aktaracaksanız, eğlenceye aktarın. Bunu hakediyorsunuz.

İşinizle ilgili oldukça rahatsız edici bir söylenti kulağınıza gelebilir. Bu dedikodu, şirketin satılacağı ya da süregelen hiyerarşilerin oluşacağı yönünde olabilir. Bu nedenle işinize devam edip etmeyeceğiniz konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Bir sonuca varmadan önce, size doğruyu söyleyecek birini arayın. Belki de duyduklarınız dedikodudan öte değildir.

Bir arı kovanındaki kraliçe arı gibi hissediyorsun; herkes tavsiye için sana geliyor. Aynı zamanda, tapınılıyor ve beğeniliyorsun, onurlandırılıyorsun. Bazıları böyle bir enerjiden tükenir ama sen tam tersi enerji doluyorsun. Bugün durum bu: insanlar seni sürekli yaşam hakkında meşgul edecek ve lafa tutuyor olacak!Bugün başka insanlardan bazı olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Muhtemelen kalabalık bir insan grubuyla sosyalleşiyor olacaksınız. Arkadaşlığınızdan çok keyif aldıkları için insanların gözleri sizi arıyor olabilir. Onları zekice esprileriniz ve sıcacık hikayelerinizle eğlendireceksiniz. Burcunuz gerçekten bir seyirci kitlesine sahip olmaktan çok hoşlanıyor, bu nedenle de sahneye çıkmaktan çekinmeyin. Onlara coşkulu kişiliğinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı göstererek biraz neşe saçın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar için aşırı çaba sarf etmeyin ve onlardan da aynı şeyi bekleyin. Bir şeyi önemsediğiniz için yapıyorsanız sorun yok, ancak iyilik yaptığınız kişiden bir beklentiniz olduğu için yapmamalısınız. Bugün büyük dram ve duygu gösterileriyle bir yere varamazsınız, bu yüzden denemeyin bile. Lafla peynir gemisi yürümez.

18 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşinizle ilgili finansal evraklar bugün çok fazla vaktinizi alabilir. Kendinize güvenmeli dikkatinizi işinize vermelisiniz. Bununla birlikte bir arkadaşınızın ya da bir yakınınızın sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Elinizden gelen yardımı yapma gayretinde olabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini iyi hissetmek adına özgürlük alanını dahi kısıtlayabilirsin. Hayallerine ve hedeflerine ulaşma konusunda önünde duran engelleri aşmak için her şeyi yapmaya hazırsın. İşinden memnun olmayan ve kendi işinin patronu olmak isteyen bir Balık burcuysan detaylı bir sektör araştırması yapabilirsin. İlişkisinde sorunları olan bir Balık burcuysan sevgilinin gönlünü onun değer verdiği bazı nostaljik anılarla alabilirsin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde var olan problemlerin üstesinden gelemediğinizde kendinizi suçlamaktan vazgeçmelisiniz. Şu an yapmanız gereken ev temizliğiniz ve sağlıklı besinler hazırlamak olabilir. Sevdiklerinizin size ihtiyacı var. Evde kalarak bunlara odaklanmak doğru bir karar olacaktır.

18 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde sonlanmalar yaşanabilir. İşten gelen destekler var. Arkadaşlarınızla birlikte sanatsal konularla uğraşabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla gösterme eğilimi içinde olabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz için neyin hayırlı olduğunu sezgilerinizi le anlayabiliyor ve mantığınız ile de bu konunun içinden kolaylıkla çıkabiliyorsunuz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğiniz kişiyle aranızda geçen tartışmalar yerini huzurlu bir ortama bırakıyor. Birbirinizi daha iyi anlama eğiliminde olacaksınız. Yeni başladığınız işle ilgili çok gerçekçi planlarınız var. Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak. Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

18 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikte çalıştığınız insanlara saygısız olmamalısınız. Kendi çıkarlarınız kadar onların da çıkarlarını korumak yapmanız gereken en önemli işlerin başında geliyor.

18 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Oğlak burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ego ve güç savaşları gündeme gelebilir.Hedeflerinizi ve amaçlarınızı bugün netleştirebilirsiniz. İş hayatından gelen kazançlarınızı arttırmaya yönelik adımlar atabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi rutine verebilir ama detaylara fazla dikkat etmeyebilirsiniz. Onların karmaşıklığı yüzünden kafanız da karışabilir. İşlerinize tamamen odaklanmalı, kafanızı kolayca dağıtabilecek ortam veya düşüncelerden uzaklaşmalısınız.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaratıcı günleriniz. Bunun getirdiği fırsatlarda fark edilir artışlar söz konusu. Bu fırsatların getireceği olanaklar, yenilerinin zeminini hazırlayacak. Kişiliğinizi belirleyen temel özellikler birçok alanda belirginleşebilir. Bugünlerde eş, dost beraberliklerinde tamamlanamamış birtakım şeyleri yerine oturtma çabaları içine girebilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; mutluluğuna gölge düşürmediğin ve motivasyonunu kaybetmediğin bir gündesin. Aşk hayatında oluşabilecek hareketlenmeyle; birinden hoşlanabilir veya hali hazırda olan ilişkinde yeni adımlar atabilirsin. Akşam saatlerinde de evinde oturmak yerine dışarı çıkıp sosyalleşebileceğin uygun zamanlar olduğunu bilmelisin.

18 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 08' 21" R
Ay
Yay
10° 41' 18"
Merkür
Koç
16° 03' 32"
Venüs
Koç
26° 49' 58"
Mars
Balık
27° 06' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 13"
Satürn
Balık
16° 16' 17"
Uranüs
Boğa
22° 09' 18"
Neptün
Balık
28° 48' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 60"
Lilith
Başak
22° 57' 45"
True Node
Koç
15° 30' 42"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>