Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kişisel Gelişimin İçin Uğraşıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2020, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Siz ve sevgiliniz farklı görüşlere sahip olabilirsiniz. Belki de ilişkinizde bir dönüm noktasındasınızdır. Belki biriniz daha derin bir bağlılık arıyor, diğeri ise bir süre beklemek istiyordur. Sevgiliniz evlenmek istiyorsa ve siz istemiyorsanız, bu konuda ona karşı dürüst olmanız gerekir. Gerçekten aranızda temel farklar varsa, bunu kabul ediyormuş gibi davranmayın. Açıkça iletişim kurmak daha iyi olacak.

Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Yoğun bir gün geçireceksin. Bugüne ekstra planlar yapma! Evin, ailen veya sevgilin senden çok şey bekleyebilir. Hatta, enerjin son raddesine dek zorlanabilir; o yüzden kendine de bir miktar sakladığına emin ol. Eğer kendini bütünüyle onlara verirsen sinirlerin bayağı hasar görecek!İnsanlar için aşırı çaba sarf etmeyin ve onlardan da aynı şeyi bekleyin. Bir şeyi önemsediğiniz için yapıyorsanız sorun yok, ancak iyilik yaptığınız kişiden bir beklentiniz olduğu için yapmamalısınız. Bugün büyük dram ve duygu gösterileriyle bir yere varamazsınız, bu yüzden denemeyin bile. Lafla peynir gemisi yürümez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızdaki özel insanlarla dışarı çıkmak ve onlarla bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Günün gezegen açıları, bugünü, insanları bir araya gelecekleri mükemmel bir gün haline getirmek için planlar yapıyor! Merak ettiğiniz ve ziyaret etmek istediğiniz bir yer var mı? Eğer öyleyse, bugün gidin oraya. Ailenizi ya da arkadaşlarınızı toplayın ve eğlenceli bir gün geçirmek için dışarı çıkın.

17 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşinizle ilgili finansal evraklar bugün çok fazla vaktinizi alabilir. Kendinize güvenmeli dikkatinizi işinize vermelisiniz. Bununla birlikte bir arkadaşınızın ya da bir yakınınızın sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Elinizden gelen yardımı yapma gayretinde olabilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başka insanlardan ziyade kendin için ne yapman gerektiğine odaklanıyorsun. Önüne çıkan fırsatları değerlendirirken tamamı ile mantığına başvuruyorsun. Sosyal hayatınla maddi beklentilerin seni düşündürüyor. Eğitim hayatına devam eden bir Balık burcuysan gelişimine katkıda bulunacak araştırmalar içinde bulunabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, ilişkini olumsuz etkileyen kişileri hayatında çıkarıyorsun.

17 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zaman zaman bazı krizler yaşanabilir ve her şey tekrar yoluna girer. Sizlerde bu felsefeyi benimsemeli ve daha pozitif yaklaşımlar içinde olmayı seçmelisiniz. Bu davranış işlerinizi daha hızlandıracaktır.

17 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konular gelecek beklentilerinizi etkileyebilir. Üstlendiğini sorumluluklar, geleneksel yapı içinde sizi yorabilir. İlişkilerinizde hassas bir süreç geçiriyor olabilirsiniz. Korunma ihtiyacı içinde olacağınız zamanlar var. Sosyal çevreniz sayesinde biraz rahatlamak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır.

17 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi yalnız hissetseniz de ne kadar güçlü olduğunuzu da fark ettiğiniz bir dönemden geçeceksiniz. Bugünlerde sağlık ilk önceliğiniz...

17 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde bulunduğunuz kaosun ortasında fark etmemiş olsanız da ileriye yönelik sıra dışı ve farklı fikir ve düşünceler barındıyor olabilirsiniz. Bu düşünceleri dostlarınızla da paylaşma ve tartışma zamanı olabilir.

17 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizde bugün iletişim konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Muhtemelen birlikte çalıştığınız insanlardan biri morali bozuk olduğundan her dediğinize alınacak. Daha anlayışlı olmayı deneyebilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcunda seyahat edecek. Sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.Akşam saatlerinde Ay ile Venüs olumlu etkileşim içinde olacak. Kendinize yeni hedefler koymak ve önemli kararlar almak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizle ilgili olarak bir süredir göstermekte olduğunuz sabrın ödüllerini toplamaya başlayabilirsiniz. İnsanlar, bazı şeyleri telafi etmek için çırpınabilir, size kolayca unutamayacağınız, güzel bir gün geçirtebilirler.

17 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevindirici haberler alacağınız, bir gün. İlişkinizle ilgili karamsar hayaller kurmayın. Öğleden sonra sevdiğinize karşı iyi duygularınızı yükselterek davranışlarınızı kontrol edeceksiniz. İşinizle ilgili olumlu bir tutum içinde olmanız sizin ve beraber çalıştığınız kişilerin işini kolaylaştırabilir. Yakında çok zorlanacağınız bir karar verebilirsiniz. Kararı yalnız alıp sorumluluğunu kabullenmeniz gerekecek. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz

17 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugünü rahatlamayla veya dinlenmeyle geçirmek istesen de; kendini olabilecek en sosyal ortamda bulabilirsin. Konuşma kabiliyetin oldukça yüksek olurken, insanlarla kurduğun her iletişim bağı, senin biraz daha ufkunun genişlemesine yardımcı olacaktır. Gün içinde partnerinden gelebilecek bir sürpriz seni şaşırtabilir.

17 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 03' 17" R
Ay
Başak
12° 23' 32"
Merkür
Koç
17° 24' 52"
Venüs
Koç
17° 52' 07"
Mars
Balık
21° 29' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 43"
Satürn
Balık
15° 34' 44"
Uranüs
Boğa
21° 44' 59"
Neptün
Balık
28° 34' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 46"
Lilith
Başak
22° 09' 22"
True Node
Koç
15° 36' 57"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>