Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Farklılık Arayışındasın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2020, Salı

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 10%

Bugün kimse şakalarınıza gülmüyor diye üzülmeyin. Bu komik olmadığınız anlamına gelmez; İnsanlar her zaman gülme havasında olmayabilir. Belki saçma gelecek ama, bugün ağlamak için daha iyi bir gün. Bastırılmış duygularınızın çıkmasına izin verin. Çevrenizdeki insanlarla konuşun. Kalbiniz iletişim konusunda çok iyi.

Biriyle yollarınızı ayırmak için aklınız çelinebilir. Bir arkadaş ya da meslektaşınızla aranızda yanlış anlaşılma yaşabilirsiniz. Belki hisleriniz zarar görmüş olabilir. Ani hareketler yapmadan önce bir süre geçmesine izin verin. Kendinizi daha iyi hissetmeye başlayıncaya kadar kendinizi geliştirmelisiniz. O zaman bu kişi ile ilişkinizi nasıl ele almak istediğinize karar vermenin zamanı gelmiş olacaktır. Eğer denemeye istekliyseniz, her şey yoluna girebilir.

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Her ne kadar birileri seni bir şeylerden alıkoyuyormuş gibi hissettsen de her şey senin için yolunda olacak. Sakin ve planlı olursan, başaramayacağın hiçbir şey olmayacağını bil; disiplinli hareket et. Büyük bir enerji havaya hakim. Bu enerjinin geleneksel, ketum ve durağan eylemleri destekleyeceğini bil.En son ne zaman ellerinizi kirlettiniz? Evet, dışarı çıkıp kirletmeyi kast ediyoruz. Gerçekten o kadar oldu mu? Elementlerle biraz fiziksel ilişki kurmak size iyi gelecektir. Bahçenize birkaç çiçek ekmeye ya da ihtiyacı olan bitkilerinizin saksılarını değiştirmeye ne dersiniz? Kili şekillendirerek basit heykeller yapmayı da deneyebilirsiniz. Bırakın içinizdeki çocuk dışarı çıkıp oynasın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

22 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde hızlı ve ani değişimler yaşanabilir. Karşınızdaki kişiler farklı karar ve isteklerle gelebilir. Davalarda sonuçlanmalar olabilir, yasal konularda yeni bir gündem oluşabilir. Finansal konularda netleşme olabilir.

22 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuğu olan bir Balık burcuysan, onun eğitimi ve disiplini konusunda kafa yorabilirsin. Tarzında yapmak istediğin ufak çaplı değişiklikler ani bir kararla büyük farklılıklara yol açabilir. Akşamüzeri yakın arkadaşınla buluşarak, günün ağırlığından biraz olsun arınabilirsin. Hırslarına karşı yenileceğin bir günden geçebilirsin, dikkatli ol!

22 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda duygusal tavırlarınız yanlış anlaşılıyor olabilir. Arkadaşlarınız sorununuzun olduğunu düşünüp çalışmalarınıza katılmak istemeyebilirler. Geçmiş maddi harcamalarınızı yeni yeni toparlıyor olabilirsiniz. Dengenin bozulmaması için dikkatli harcama yapmaya özen göstermelisiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak sizi daha özgür hissettirecektir. Yaşadığınız olaylarda bütünü daha rahat görebileceksiniz. Uluslararası konular dikkat çekebilir. İlerleyen saatlerdehayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz insanlar önem kazanabilir.

22 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda da bereketinizin artması ile beraber daha kaliteli zaman geçirebilir, maddi kaygılardan kurtulabilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınızda muazzam olumlu etkiler aldığınız, yaşamınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken, özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi ve planlarınızı destekleyen, ilişkilerinizi romantizmle geliştirebileceğiniz bir zamandasınız.

22 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki diğer insanlar, hayatlarını biraz daha tatlı hale getirmek için sizin özel dokunuşunuza ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden adım atmaktan çekinmeyin! Hayat güzel ve hemen hemen tanıdığınız herkes için onu daha iyi hale getirebilirsiniz!

22 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.Kariyer hedefleriniz üzerine düşünebilir,hayatınızı gözden geçirebilirsiniz. Güneş'in Terazi burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Önümüzdeki bir aylık dönemi finansal destek arayışına girmek, kredi ve borç başvurularında bulunmak için değerlendirebilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

22 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte ortak maddi konularla ilgilive girişimlerde istekli ve motive hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Vergi ve miras gibi konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Psikolojik, psişik konulara merak salabilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle sıcak diyaloglar içine girebilir, bir türlü açıklayamadığınız duygularınızı anlatarak kendinizi ifade edebilirsiniz. Aldığınızteklifi konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. Şu sıralar hazırlık yapıyor ve fırsatları kolluyorsunuz, beklediğiniz haber kısa bir süre sonra size ulaşacak. İş ortamındaki rahat ve özgüvenli davranışlarınız, etrafınızdaki insanlarda oldukça pozitif bir etki yaratıyor. Evinizdeki değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir

22 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 28' 32" R
Ay
Boğa
09° 38' 13" R
Merkür
Koç
21° 25' 14"
Venüs
Boğa
09° 57' 22"
Mars
Koç
05° 19' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 40"
Satürn
Balık
17° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 45' 56"
Neptün
Balık
29° 07' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 42"
Lilith
Başak
24° 08' 39"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>