Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün tekneniz batıyor, siz ve eşyalarınız alabora olabilir. Kıyıda yüzmeye hazır olun. Özellikle de sürekli değişen duygularınız söz konusu olduğunda, gerçekçi ve istikrarlı olmak, sağlıklı bir kafa için anahtar kelimeler. Ev ve mülkiyetle ilgili meseleler beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Cevaplar için kalbinize kulak verin.

Yaratıcı tarafınıza disiplin ekleyin. Yeni, sanatsal bir proje yaratmanın, kendinizi ifade etmenin harika bir yolu olduğunu fark edin; ama aynı zamanda, bir şaheser ortaya koymak için planlamanın da önemli bir unsur olduğunu unutmayın. Maceraperest ruhunuz yeni bir projeye başlamak için çalışkan zihninizle birleşmezine izin verin ya da aylardır arka ocakta bıraktığınız bir işe geri dönün.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Yaşadığın kararsızlık dönemi sona yaklaşıyor. Günün enerjisi ise sana ne istediğine dair güç ve destek sunacak ve böylece çok daha kararlı olabileceksin. Emin olamadığın meselelerin bir listesini yaptıktan sonra her bir maddeye kafa yor. Sonradan pişman olabileceğin bir karar aldığını düşünsen bile kendine güven duy. 'Yanlış' seçim bile eylemsizlikten iyidir.Hayal kırıklığınızı veya öfkenizi kontrol etmek zor olabilir. Biraz kontrolsüzlük hissiyle, daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler söyleyebilir ya da bağırabilirsiniz. Devam edin, zihninizle konuşun, ona tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlatın. Ama sözlerini dikkatli bir şekilde dinleyin. Gerçekten kastetmediğiniz bir şey söylemek kolaydır, bu yüzden belki arkadaşlığınızı kaybedebilirsiniz. İşte bu noktada hiçbir şeyin önemi kalmaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Odaklanın ve harekete geçin. İçinizde kendi kendine çözülmeyecek derece şiddetli bir çatışma var. Durumu düzeltmek için, enerjinisi köklemeniz ve trenin istasyondan çıkış yapmasını kendiniz sağlamanız gerekecek. Hareketi başlattığınız anda, meselelerin çözüme kavuşması muhtemeldir. İlk başta olaylar öyle olmayabilir ama, başlamadığın sürece asla bilemezsin!

22 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün uzun bir müddet boşlukta kalıyor. Özellikle zihniniz bulanık olabilir. Hayatınızda hangi yöne gitmek istediğinizi kestiremeyebilirsiniz. Bu etki Ay'ın saat 17:01'de sizlerin burcuna geçmesiyle sona eriyor. Enerjiniz adeta bir anda artıyor. Sizi mutlu edecek ne varsa bu akşam onlara odaklanıyorsunuz. Ay-Güneş arasındaki uyumlu etkileşim sayesinde de aşk hayatınızda da pozitif etkileri hissedebilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir gün seni beliyor!Bugün yaptığın işlerde daha çok insanla iletişime geçmen ve karşılıklı görüşme yapman gerekebilir. Yurt dışı faaliyetlerin daha planlı ve organize bir şekilde ilerlerken; yerinde durmak yerine, hareket halinde olmayı tercih edeceksin. Eşinin ya da sevgilinin isteklerini yerine getirmekte zorlanabilir, bağımsız hareket etmek isteyebilirsin. Duygularını bir kenara bırakıp sadece kendine odaklanırken, sevdiğin insanları kaybetmemeye dikkat et. Ayrıca bugün kardeşlerin ile ilgili konular gündem olacak. Etrafındaki insanların sorunları ile meşgul olabilirsin. Öğleden sonra dışarı çıkabilir, arkadaşlarınla görüşebilir ya da alışveriş yapabilirsin.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklediğiniz bir haberle ilgili olumlu bir dönüş alabilirsiniz. Özel yaşamınızla ilgili yaşadığınız sorunları çözebilir ve ilişkinizi olumlu bir yönde değiştirebilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Saka burcunda kalıyor. Bugün çok kontrol edemediğiniz ya da karşılık beklemeden yaptığınız durumlar içindesiniz. Ancak akşam saatlerinde burcunuza ilerleyen Ay sizi daha yaratıcı ve hayalci de kılmakta.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü hukuki konularda dikkatli olmanız bu tarz meseleleri ulu orta konuşmamanız için uyarıyor sizleri üzülürsünüz. Maddi konularda da şanslı gelişmeler beklediğiniz haberlerin gelmesi ile olumlu hale gelmekte. Özel yaşamınızda ise bugün sevginizi ifade etmekten korkmamalısınız.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; güne biraz tembellik yaparak biraz da işlerini kafanda planlayarak başlayabilirsin. Öğleden sonra burcunda ilerleyen Ay, seni ön plana çıkarıyor. Duyarlılığının ve hassasiyetlerinin artması yaratıcı çalışmalarda seni destekleyebilir. Aşk ilişkilerinde beklentilerinin karşılanması yaşamdan keyif almanı sağlayabilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal ve romantik meseleler için aktif olmakla birlikte, bazı plan değişiklikleri veya yönetilmesi gereken dağınık bir gün olacağı için kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile olan aktiviteler canlandırıcı olabilir ve belki keyfinizi yerine getirebilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zehirlenmelere ve ayak sağlığınıza özen gösterin. Aldanmak ve aldatılmak konusunda duyarlı olmalısınız. Her duyduğunuz konuya sorgulamadan inanmayın. İkili ilişkilerinizde kolay kandırılırsınız. Empati konusunu abartmamanız gerekiyor. Herkes sizin kadar iyi niyetli olmayabilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

22 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 52" R
Ay
Oğlak
11° 41' 57"
Merkür
Koç
16° 33' 09"
Venüs
Koç
29° 45' 34"
Mars
Balık
28° 56' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 21"
Satürn
Balık
16° 29' 10"
Uranüs
Boğa
22° 17' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 07"
Lilith
Başak
23° 13' 34"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>