Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tempolu Bir Gün! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda sorunlar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin çok daha iyi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz takdirde sorun yaşamayacaksınız.

Ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Adım adım ilerlemenizin daha iyi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikirlerinizi dile getirmek ve bunu bir işe dönüştürmek adına iyi bir gün olabilir. Arayış ve çabalarınızı bu yönde şekillendirebilirsiniz. Fiziksel olarak kendinizle ilgilenmek, yenilenmek adına iyi bir gündesiniz.

23 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanıza odaklanmak ve kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla iletişimde derin konulara girmekten ve duygusal paylaşımlardan keyif alabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissetmeye eğilimli olabilirsiniz ancak bu durumu fırsata çevirerek içsel huzurunuzu bulabilirsiniz. Etrafınızda olan bitenlere dikkat edin ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye çalışın. Hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı bugün kullanmak size iyi gelebilir.

23 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür, burcunda hareket ediyor. Yarım alan ve üstünde durmadığın bütün konuları tek tek çözüme kavuşturuyorsun. Hemhem de özel hayatınızda tempolu günler seni bekliyor. Hayatının yoğun bir şekilde devam etmesi seni mutlu ediyor. İlişki hayatında gel gitler yaşayan Balık burcuysan, net kararlar alacaksın.

23 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile konularına odaklanabilirsiniz. Aile içinde konuşulan ve netleşmeyen durumlar karşısında yeni haberler alabilirsiniz. Özellikle ailecek tanıdığınız ve hayatınızı bilen insanların söylemleri, tutumları karşısında dikkatli olmanızda fayda var.

23 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çok daha dinamik ve toparlayıcı etkilerle güne başladınız. Uzun zamandır sizi bekleyen işlere konsantre olmak, yaratıcı yanlarınıza güvenerek çokçıkarmak mümkün. Yeter ki gereksiz yere tembellik etmeyin. Beraber çalıştığınız kişilerin fikirleri çalışma yöntemlerinizi geliştirmeye destek olacaktır. Keyif veren yolculuklar ya da eğitsel temalar sizi canlı tutmaya yetecek.

23 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde adeta sihirli bir değnek gibi ortadan kaybolacak. Hayal gücünüzün gerçeklikle hiçbir ilgisi olmayan tuhaf zihinsel resimler yaratmasına izin vermeyin.

23 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularının yoğun olduğu bir gün olabilir. Bu duygu yoğunluğu ile hareket etmek seni zor bir duruma sokabilir. Mantığınla kararlar almalı ve acele kararlar almaktan kaçınmalısın. Hem parasal hem de insanlarla alakalı konularda aceleci davranmamalısın.

23 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün muhtemelen organize olmakla meşgul olmak isteyeceksiniz sevgili Balık. Yine de gün, bazı şeyleri abartmaya yol açma eğilimindedir; bu, daha başlangıçta kesmeye çalışabileceğiniz bir şeydir. Hayal etmek ve heveslenmek harika olsa da şimdi bazı şeyleri abartırsanız, gerçek fırsat dönemleri için kendinizi yorarsınız. Bugün en iyi sonuçları elde etmek için özellikle adil olmanın ve sağduyunuzu kullanmanın bilincinde olun. Kişisel çıkarlar ve işle ilgili görevler arasında daha iyi bir denge bulmayı hedefleyin. Şu anda bir miktar dengesizlik muhtemeldir ancak fiziksel ve zihinsel sağlığa öncelik verirseniz oraya daha çabuk ulaşırsınız.

23 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Dostlarınızı aramak için, fırsatları değerlendirin.

23 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

23 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvan veya gündelik hayatınızda ani sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde inatçılık ve kıskançlık temel sorun gibi. Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi. Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

23 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 50' 29" R
Ay
Başak
03° 52' 08"
Merkür
Boğa
00° 38' 22"
Venüs
Boğa
20° 36' 54"
Mars
Koç
11° 56' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 10"
Satürn
Balık
17° 49' 55"
Uranüs
Boğa
23° 16' 06"
Neptün
Balık
29° 20' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
21° 31' 05"
Lilith
Başak
25° 06' 16"
True Node
Koç
14° 52' 45"
Son Güncelleme : 16/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>