Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Doğru Arkadaşlıklar Edindiğini Fark Ediyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2020, Salı

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 40%

Bir arkadaşınıza yardım eli uzatabilirsiniz. Kalbinizi bugün açık tutun, çünkü birinin rahat hissetmeye ihtiyacı olabilir. Belki de bir komşunuz ilişkisinde zor bir dönemden geçiyor. Onu konuşması için cesaretlendirmek isteyebilirsiniz. Bazen, yalnızca bir şeyi dile getirmek, olay etrafındaki tüm negatif enerjiyi salıvermeye yardımcı olabilir. Başka birine yardım etmek için iyileştirme gücünüzü kullanın. Melek kanatlarınızın daha da büyümesine ve sizi uçurmasına izin verin.

Bugün artan bir iyimserlik hissedebilirsiniz. Belki de nihayet kariyerinizde bir atılım yapabileceğinizi hissediyorsunuzdur? İşinizle ilgili daha olumlu ve mevcut pozisyonda kalmak için daha motive hissedebilirsiniz. Yaptığınız sıkı çalışma için kendinizi tebrik edin ve ne kadar ilerlediğinizi kutlamak için kendinize biraz zaman ayırın!

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Belli başlı proje ve görevler sana tamamlanması zor olarak görünüyorsa, günün enerjisinden faydalanmayı deneyebilirsin. Bu enerji, ihtiyacın olan bütün gayreti ve isteği sana sunuyor olacak. Ayrıca insanlarla bir araya gelip önemli meseleleri konuşmak için de güzel bir gün. İletişim vebirliği yeteneklerin artacak ve kararlar daha hızlı verilebilecek. Harika ve üretken bir gün geçirebilirsin!Geçmişiniz ve şimdiniz hakkında uzmanmış gibi görünüyorsunuz. Ancak şimdiki zamandan biraz kaçma eğilimindesiniz. Buna benzer günler size işkence gibi geliyor olabilir fakat değiştirebileceğiniz şeyler mevcut. Şimdiki zamanı kabul edebilmek için, geçmişe ait ve bir parçası olmaktan hoşlanmadığınız anlardan uzaklaşabilir onları ardınızda bırakabilir, geleceğe doğru emin bir şekilde yürüyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşler sizin için epey yolunda gidecek. Egonuzun bu aralar fazlasıyla güçlü olduğunun farkında olmalısınız. Bunun tehlikesi elbette benmerkezci davranıp ailenizi ve arkadaşlarınızı ihmal etme olasılığınız. İletişim hatlarını açık tutun. Göreceksiniz ki siz havalanmaya hazır olduğunuz müddetçe size gaz verecek bir şey mutlaka bulunacaktır.

24 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili hassasiyetler ve tedaviler gündeminizde olabilir. Aniden düşük ve yüksek ruh hallerini yaşayabilirsiniz. Parayı kendinize çekebileceğiniz bir gün. Bolluk bilincinde olmalı. Akşam saatlerinde kazanç ve finansal şanslar gelebilir.

24 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ile uzun zamandır eğlenmediğin kadar keyifli anlar yaşayabilirsin. Arkadaş grubunda böylesine bir dayanışma ortamının olması işlerini kolaylaştırıyor. Geleceğe odaklı birikim yapma kararı alabilirsin. Ailen rutin hayatında sergilediğin davranışların ile övünç duyuyor.

24 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kayıplarınızın öfkesini çevrenizden çıkarmak isteyebilirsiniz. Yatırım yapan sizler kayıp ve kazanç sizin fakat öfke çevrenizin. Kendinize haksızlık yapılmasını istemiyor iseniz en başta sizlerin de haksızlık yapmaması gerekecektir. 

24 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz konularda göstermek isteyebilirsiniz. İşlerinizi olgunlaştırmak için elinizden geleni yapmaya hazırsınız. Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişimden kaynaklı aksaklıklara dikkat edin.

24 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde şayet isteklerinizi alırken etik davranır ve fazlasını istemezseniz oldukça ikna edici ve istediğini elde eden kişiler olabilirsiniz. Sabırlı olmanız çok önemli.

24 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

24 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nasıl ya da neden olduğuna anlam veremeden kendinizi bir işin içinde bulacaksınız. Korkmayın, sizi zor duruma düşürecek birdeğil.

24 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde duygularınız ön planda olacaktır. Kendinizi ve duygularınızı ifade etme isteği duyarsınız. Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 18:05 itibariyle finansal konular ön plana taşınıyor. Bütçe planlaması yapmak için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

24 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz iyi bir neden olmadan boğulduğunuzu hissediyorsunuz. Ruhsal ya da sosyal ideallerinizi yeniden değerlendirin. Meditasyon veya dinlenme yoluyla ruhunuzu yenileme yolları bulun. Ahlakınızı gözden geçirin. Önemli kararlar, görüşmeler ya da uzun vadeli taahhütleri erteleyin.

24 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize duyduğunuz hayranlık gözlerinizden belli oluyor, ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. İş yerinde sevilen birisiniz. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. Bir dostunuz kefil olmanızı isteyebilir. Arkadaşınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir

24 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 52' 05" R
Ay
Koç
15° 16' 53"
Merkür
Koç
20° 05' 40"
Venüs
Boğa
07° 54' 44"
Mars
Koç
04° 02' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 15"
Satürn
Balık
17° 03' 09"
Uranüs
Boğa
22° 40' 11"
Neptün
Balık
29° 04' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 16"
Lilith
Başak
23° 57' 36"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>