Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Heyecanlanacağın Anlar Olabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün kendinizi çok duygusal insanlarla uğraşırken bulabilirsiniz. Ailenizi ya da kardeşinizi ziyaret edebilirsiniz. Bir aile toplantısında, bazı yoğun duygusal anlar yaşanabilir. Ne söylendiğine dikkat edin, çünkü önemli. Bugün havayı yumuşatmak ve bir şeyleri derinlemesine incelemek için bir fırsat olacak. Sevgi ve sabırla kalpler açılacak ve iyileşme süreci başlayacak.

Biriyle bir araya gelmeyi faydalı bulabilirsiniz. Her türlü ortaklığın bugün iyi bir açısı olacak. Birprojesinde bir meslektaşınızla çalışmaktan zevk alabilirsiniz. Veya romantik partnerinizle bazı yeni planlar üzerine tartışmayı yararlı bulabilirsiniz. Neyi başarmak istediğinizi düşünün ve hedeflerinize odaklanmaya başlayın. Kendiniz ve eşiniz için yeni bir program hazırlamak isteyebilirsiniz.

Rüyalar, hayaller ya da sezgisel görüşler, hayatınızda belirli konuları nasıl ele alacağınız konusunda keşiflere yol açabilir. Başkalarının düşüncelerine, isteklerine ve duygularına uyum sağladığınız hissine kapılacaksınız. Ve bu yüzden, arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve etrafınızdaki diğer insanların anlayışı büyük ölçüde artacak. Anlayışlı insanlara kulak vermekten korkmayın çünkü kafanız yüksek bir düzeyde çalışıyor. Zekanızı kendinize ve diğerlerine yardım etmek için kullanın.

Her daim hassas bir insan oldun. Fakar bugün sinir sisteminin tıpkı güzelce akort edilmiş bir enstrüman gibi olduğunu göreceksin. Başına gelecekler duygularını tetikleyecek. Başkalarının acısını ve sıkıntısını kendininmiş gibi hissetme ihtimalin yüksek. Bu farklı hisleri çözümlemeye çalışmak biraz şaşırtıcı hissettirecek! Kendine karşı nazik ve iyi ol.Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sinirinizi bozabilir. Sanki hiçbir şey yeterince iyi değil ve hiçkimse de ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi. Bu aleni karmaşa ve hoşnutsuzluk ortamında hakimiyet sizde olacak. Hatta sorumluluk alıp düzeni yeniden sağlamanız bile talep edilebilir. Eğer çatışma ev içindeyse, hiç durmayın. Fakat polis rolünü dikkatli oynayın.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bencillikten ve benmerkezci tavırlardan kaçınmaya özen göstermeli, her türlü ilişkide adaletli ve objektif olmaya çalışmalısınız. Araçlarla ilgili alım-satım, ödemeler gündeminizde olabilir. Teknolojik aletler için harcama yapabilirsiniz. Kısa bir yolculuk planı iyi gelebilir. Yakın çevrenizle ilişkiler, kardeşler ve komşular gündeminizde öne çıkabilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile üyelerin ile daha çok ilgileniyorsun. İlişkisi olan bir Balık burcuysan sevgilin ailesi ile tanışabilirsin. Bu önemli an senin heyecanlanmana yol açıyor. Eski bir arkadaşın ile tesadüfen tekrar iletişime geçebilirsin. Onunla hasbihal etmek seni iyi hissettiriyor. Akşam finansal muhasebeni gerçekleştiriyorsun.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla aranızda güven sorunu yaşayabilirsiniz. Sizlerin düşüncelerine karşılık gerçekler farklı olabilir. Öfkenizi kontrol ederek sebeplerini öncelikle öğrenmelisiniz. Bitmesi gerekeni bitirmek geleceğe en büyük yatırımdır. 

18 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularınız gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız konulara bakış açınız ciddileşebilir. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde dengede kalmaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanat konusunda ilham alabileceğiniz bugünlerde hayatınızda güzel şeylerin canlandığını hissetmek efektif bir etki yaratarak daha da fazlasını hayatınıza getirmesine vesile olabilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Saygısızlık asla tahammül edemeyeceğiniz bir şey. Yeni girdiğiniz ortamda uzun süre vakit geçireceğiniz düşünüldüğünde bunu çevrenizdekilerin de bilmesinde fayda var.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati sosyal ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Yalnız kalmak istemeyeceğiniz ve arkadaşlarınıza vakit ayırmaktan keyif alacağınız bir gün olacaktır. Organizasyonlar, dernekler ve gruplar içindeki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İdeallerinizi ve hedeflerinizi gözden geçirebilir, hedeflerinize yönelik somut adımlar atmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün oldukçaodaklısınız, halletmeniz gereken bir çok konu olabilir. Ayrıca sağlık ve bedeninize odaklanmak isteyebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda olan tüm sıkıntılar sona erecek ve çok keyifli anılar biriktireceksiniz. Geleceğiniz için birikim yapmaya başlamanız gerekiyor. Etrafınızı enerjik insanlar ile kuşatın ve neşelenin.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı sözlerinizin ve davranışlarınızın, sevgiliniz tarafından yanlış yorumlanması kıskançlığa sebep olabilir. Hatalı durumu hemen düzeltmeniz, kendinizi kabul ettirmeniz gerekiyor. Unutmayın güven sevgide tek şarttır! Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Akıllıca davranırsanız iyi yatırımlar yapabilir, maddi durumunuzu çok rahata çıkarabilirsiniz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak

18 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 00" R
Ay
Koç
07° 25' 28"
Merkür
Koç
19° 42' 05"
Venüs
Boğa
07° 15' 13"
Mars
Koç
03° 38' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 43"
Satürn
Balık
17° 00' 31"
Uranüs
Boğa
22° 38' 19"
Neptün
Balık
29° 03' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 30"
Lilith
Başak
23° 54' 03"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>