Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini Rahat Hissediyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Yakın bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz bir kişiyle birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Romantik durumlar ön planda ve engellerin yavaş yavaş ortadan kaldırıyorsunuz. Kendinizi gösterdiğinizde ortaya çıkan coşku ve heyecanı fark ediyor ve eğlenceli ruhunuzun dünyayı etkilemesine izin veriyorsunuz. Ciddi konuları bir kenara bırakın, eğlenmek ve daha sosyal olmak için zaman ve zihinsel alan yaratın.

Bir arkadaş veya meslektaşınız size borçlu olduğunuz küçük bir miktar parayı geri ödeyebilir. Çok heyecanlanacaksınız, ancak faturalarınızı koymak yerine, eğlenceli ve anlamsız bir şeye harcamayı planladığınız için kendinizi biraz suçlu hissedebilirsiniz. Suçlu hissetmenize değmez. Bu o kadar da çok para değil ve şimdi ve sonrası için de ufak bir kaçamağa ihtiyacınız var. Haydi!

Bugün kendinizi farklı yönlere çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmada ve bir şeyi zamanında bitirmede zorluk yaşayacaksınız. Dikkatinizi toplamak için telefonda geçirdiğiniz zamanı azaltmaya çalışın. Arkadaşlarınıza başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Bugün öğle yemeğine çıkmayın çünkü konsentrasyonunuz bozulabilir. Eğer bugün daah fazla disiplin geliştirmek istiyorsanız merak etmeyin her şeyi yapacaksınız.

Bugünün şartları senin için pek uygun olmayabilir. Birileri tarafından bir yöne gitmeye mecbur bırakılıyor gibi hissediyorsun ve işin kötü yanı senin başka yere gitmeyi istiyor olman. Fakat gözü kara hareketler yapma çünkü bütün bu eylemlerin ardındaki güç önemli. Hayatına dikkatlice yaklaş (ve kendine)!Bugün çıkan tartışmalarda çok fazla gürültü kopsa da çözüme varmak kolay olmayacak. Konuşmalarınızda net olmaya ve söylemek istediklerinizi iyi aktarmaya dikkat edin; zira kolayca yanlış yorumlanabilirler. Bir grup insan önünde herhangi bir resmi sunum yapmanız gerekiyorsa, söz almadan önce konuşmanız için aldığınız notları tekrar gözden geçirin. Ana hatlarınızı yeniden oluşturmanızda ya da vurgulamak istediğiniz noktaları tekrar düşünmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışadönük ve neşeli mizacınız bugün ön planda, bu da sizi partilerin ve kutlamaların aranan ismi haline getirecek. Cömertliğinizin de had safhada olması hayatınızdaki kişinin hayli takdirini kazanacak. Bu gece sosyal çevrelere girerken partnerinizi de yanınızda götürün ve onu gecenin yıldızı yapın…tabii ki yine cömertliğinizle!

15 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Partnerlik ilişkilerinde önemli değişimler yaşanabilir. Yaşamın farklı alanlarında, geleceğe dair sorgulama, merak olabilir.

15 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üstüne aldığın görevleri hafta içi harfiyen yerine getirmen hafta sonuna rahat girmeni sağlıyor. Yakın arkadaşların ile yaptığın bir organizasyon aranızdaki iletişimi kuvvetlendiriyor. Karıştırdığın moda dergilerinden esinlenerek kendine bir kıyafet alışverişi listesi oluşturabilirsin.

15 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Derinlerinizde saklı olan cennete ulaşmak için geminizde ne varsa atıyor olabilirsiniz. Atmakla ile kurtuluş olmayacağını zihinlerinizde taşıdıklarınızı görünce fark ediyorsunuz. Yükünüz ağır zaman kısa olsa da sizi siz yapan yüklerinizle aldığınız yoldur. Hayat tecrübesi kolay kazanılmıyor. Sizler de hayatınıza yeni bir yön vermek için tecrübelerinizi kullanmalısınız.

15 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep burcundaki yeniay uzaklarla ilgili konulara dikkat çekmekte. Başkalarından olumlu haberler alabilir ve şansınızı kullanabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stres odaklı yanlış beslenme hususunda kendinizi fark edip sakinleştirmeniz gerekmekte. Daha çok uzman olduğunuz konularda kendinizi göstermelisiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu işi bırakamayacak kadar inatçısınız bu yüzden başkalarının açgözlülüğüne, gösterişine ve gururuna katlanmalısınız. İnsanlığın sunduğu en kötü şey bu olabilir. Öte yandan, bu durum sizin en iyi yanınızı ortaya çıkarmaya yardımcı olacaktır.

15 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek.Yakın çevrenizden ve sabit rutinlerinizden uzaklaşmak isteyeceğiniz, yenilik arayışında olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Din, inançlar ve felsefe konuları üzerine düşünebilir, derin konulara kafa yorabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızla ve uzak akrabalarınızla iletişime geçebilirsiniz. Akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilir, lisans üstü çalışmalarınız için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki huzursuz dönemin sonuna geldiniz, artık tutku zamanı. İş yerinizdeki arkadaşlarınızdan çalışmanız ile ilgili yeni bilgiler öğrenmeye çalışın. Kendinize daha fazla zaman ayırmayı deneyin.

15 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yapacağınız konuşma, beraberliğinizin aşama kaydetmesine yardımcı olabilir. Duygularınıza kapılıp hareket etmek yerine, olayları izleyerek adım atmalısınız. İşinizde, sizi rahatsız eden konuyu birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmak istiyorsunuz, fakat tartışmak için seçtiğiniz zaman doğru değil. Bu yüzleşme ters durumlar yaratabilir ve tartışmanın boyutları değişebilir. Doğru zamanı beklemelisiniz. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünün. Soğuk hava sağlığınızı etkiliyor.

15 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 51" R
Ay
Koç
25° 20' 23" R
Merkür
Koç
20° 37' 18"
Venüs
Boğa
08° 45' 17"
Mars
Koç
04° 34' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 54"
Satürn
Balık
17° 06' 30"
Uranüs
Boğa
22° 42' 33"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 31"
Lilith
Başak
24° 02' 09"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:05

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>