Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Zamanını Doğru Kullanmak İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 60%

Burcunuza göre, sizin işiniz karşılaştığınız insanlarda güvenirliğe dikkat etmek. Ancak şaşırtıcı olan şu ki; sevilme arzunuzdan dolayı insanlar sizi daha çok beğensin ve sevsin diye kendinizle ilgili belli şeyleri değiştirmeye yatkınsınız. Aslında, her zaman gerçek benliğinizle tam anlamıyla uyuşmayabilirsiniz. Bugünkü gezegensel enerjiler, gerçek kimliğinizle tekrar bağlantı kurmanıza yardımcı olacak.

Bir ilişki üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Siz ve bir aile üyeniz uzun zamandır yüz yüze görüşmemiş olabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeğine çıkmak ve bir şeyler konuşmak isteyebilirsiniz. Veya bir arkadaşınızla iyi bir iletişiminiz yoksa, bir şeyleri tartışmak için bir araya gelmeye çalışın. Olumlu ve arkadaşça bir tarza uyum sağlayabiliyorsanız, yakında bir anlaşmaya varacaksınız.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Bazen genel mod ekstra heyecanlıyken ve neredeyse bulutlara değecek dereceye gelmişken, sen kendini mantıklı, sorumlu ve gerçekçi olduğun için tuhaf ve acayip hissediyorsun. Bugün, inanılmaz derecedeki istikrarlı ve sabit yapın böylesi duygusal açıdan çalkantılı bir günde adeta aranan bir özellik olacak. Aslında başkalarıyla çok daha fazla bağlantılı ve etkileşim halinde olduğunu göreceksin - özellikle de yerinde durmayan bir atmosferin hakim olduğu bir durumda sabitliği sağlayabilmiş olanlarla.Kendinizi hep olmak istediğiniz o spontane insan olmaktan uzak tutan içsel engellerden arındırmak ve özgür hissetmek için iki haftadır kafanızda yapısal bir takım değişiklikler yapıyorsunuz. Bu gerçekten harika! Kendinizi ifade etmek için içinizden gelen o doğal isteksizliği aşmak için yola koyulmuşsunuz. Sırf kendinizi başkalarına açıyorsunuz onlarla doğanızı paylaşıyorsunuz diye, zavallı bir insan olmazsınız, merak etmeyin. Onlar da böylesi özel bir dokunuşla taçlandırılabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınız, belki hayatınızdaki bazı ilginç yeni insanlardan dolayı aniden daha yoğun hale gelebilir. Mesela insani amaçlardan dolayı dahil olduğunuz bir grup olabilir. Önümüzdeki birkaç hafta içinde çok yoğun olacaksınız ve bu yoğunluk yakınlarda azalacak gibi durmuyor. Hararetli sohbetler, zihninizin saatte bin kilometre hızla çalışmasını sağlayacak.

12 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hatalı harcamalar yapmaya karşı dikkatli olmalı, bankacılık işlemlerinde iki kez kontrol ederek hareket etmelisiniz. Dalgınlıklar maddi kayıpları getirebilir. İlişkilerde fedakarlık ve anlayış önem kazanabilir. Alma-verme dengesini korumalısınız. Bazı ilişkilerde taraflar duygu ve düşüncelerinde daha kapalı, gizemli olabilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyin planlı ve programlı ilerlemesi konusunda önlemler alabilirsin. Fakat bunu yaparken duygularını biraz geri planda tutmalısın. İş yerinde artan sorumlulukların seni yorabilir. Kendine daha çok vakit ayırmak istiyorsun. Bu konuda ödün vermek istemeyebilirsin.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yatırım kaynaklarınızdan beklediğiniz olumlu gelişmeleri bugün alabilirsiniz. Karar değişikliği yapmadan önce destek aldığınız kişilerle istişare yapmanız önünüzü görmeniz açısından önemlidir. Sağlıklı tercihlerde bulunmalısınız. 

12 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı olaylar yaşanabilir. Ortaklı para konuları gündeminize gelebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızda kıvrak olmanız gereken olaylar yaşanabilir. Yenilenme içine gidebilirsiniz. Gençlerle ilgili konularla ilgili gelişmeler olabilir. Akşam arkadaşlarınızla olmak iyi gelebilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda ve paranızı yönetebilmek için çok akılcı düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz. Kendinizin ve yapabilirliğinizin farkında olarak geliştirin

12 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konular, harcamalar, yatırım işleri gündeminizde olabilir. Konsantrasyon gerektiren hesap, araştırma konularıyla ilgilenebilirsiniz. Duygularınızı bastırmadan stres ve gerilimden uzak durmaya çalışmalısınız. 

12 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı kültürlere olan merakınız bugün sizi araştırmaya itebilir. Bu isteğinize karşı koymayın ve neler öğrenebilirsiniz ona bakın.

12 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Terazi burcunda seyahat ediyor.Krediler, borçlar ve gelir paylaşımı konuları ön planda olacaktır. Ay'ın Venüs ile kavuşacağı bugünü finansal destek arayışındaysanız kredi ve borç başvurusunda bulunmak için değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün tekrar Akrep burcunda seyahat edeceği önümüzdeki günler yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuk ve eğitim konuları için destekleyici olacaktır.

12 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çocuk sahibi olmak konusunda kısa bir konuşma yapabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamayın ve birikim yapmaya çalışın. Çevrenizdeki insanlara neşe ve pozitif enerji saçacaksınız.

12 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevindirici haberler alacağınız, bir gün. İlişkinizle ilgili karamsar hayaller kurmayın. Öğleden sonra sevdiğinize karşı iyi duygularınızı yükselterek davranışlarınızı kontrol edeceksiniz. İşinizle ilgili olumlu bir tutum içinde olmanız sizin ve beraber çalıştığınız kişilerin işini kolaylaştırabilir. Yakında çok zorlanacağınız bir karar verebilirsiniz. Kararı yalnız alıp sorumluluğunu kabullenmeniz gerekecek. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz

12 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>