Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini İfade Edemiyor Olabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 30%

Şu anki sevgilinize karşı olan sevginiz bugün çok bunaltıcı olabilir, gözleriniz dolabilir. Kesinlikle çok fazla tutku yaşayacaksınız, bu yüzden birlikte samimi bir akşam planlayın. Ancak ayarlayamazsanız da, sevgilinizin artık sizi istemediği sonucuna varmayın. Meşgul olduğunu söylüyorsa, doğru söylüyordur. Sabırlı olun!

Bugün saklanmayın. Ağaç kabuğunuzdan çıkma zamanın. Havada sizi harekete geçmeye zorlayan bir şey var mı,arkadaşlarınızla paylaşmak konusunda tereddüt yaşadığınız bir fikriniz olabilir mi? İleriye doğru yürüyün ve daha sonraki bir tarihte bunun sonuçları hakkında endişe edin. Her nüansta gizli bir anlam aramanın zamanı değil. İnsanlar söyledikleri konusunda dikkatsiz olabilirler. Onları analiz etmeye çalışmayın.

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Partinin göze çarpanı olacaksın. Herkes seninle tanışmak ve konuşmak isteyecek. Hayatında harika dönüşüm ve değişimler yaşandığına tanık oluyorsun ve yeni ilkeler ve tavırlar benimsemek istiyorsun. Duyguların ise sana geleneksel olmayan bir yaklaşım sergileme teklifinde bulunuyor. Öğrendiklerini dünyaya bakışına da uygulayabilmelisin.Hayatınızı ilgilendiren ya da uzak geçmişten gelen gizemli konular dikkatinizi çekebilir ve dedektifçilik oynayabilirsiniz. Fizik, biyoloji, astronomi, kozmoloji ya da metafizik gibi konularla da ilgilenebilirsiniz. Konu ne olursa olsun gün boyu bu alana büyülenmiş gibi vakit ayırabilirsiniz. Şu an zihniniz son derece keskin, dolayısıyla öğrendiğiniz şeylerin çoğunu benimseyeceksiniz. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi hep olmak istediğiniz o spontane insan olmaktan uzak tutan içsel engellerden arındırmak ve özgür hissetmek için iki haftadır kafanızda yapısal bir takım değişiklikler yapıyorsunuz. Bu gerçekten harika! Kendinizi ifade etmek için içinizden gelen o doğal isteksizliği aşmak için yola koyulmuşsunuz. Sırf kendinizi başkalarına açıyorsunuz onlarla doğanızı paylaşıyorsunuz diye, zavallı bir insan olmazsınız, merak etmeyin. Onlar da böylesi özel bir dokunuşla taçlandırılabilecekler.

13 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanıza çekilebilir, kendi alanınızda kalmak isteyebilir, kendinizi insanlara tam olarak yansıtmak istemeyebilirsiniz. Finansal dengeyi koruma, harcamaları kontrol etme zamanı. Bazı arkadaşlık ve ilişkilerde anlaşmazlık, anlaşılamama durumları olabilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Balık burcu bugün; Ay Boşlukta Hareket ediyor. İşlerin karmaşık gibi görünse de bir şekilde üstesinden gelmesini beceriyorsun. İlişkisi yeni bitmiş bir Balık burcuysan duygusal açıdan kendini ifade edemiyor olabilirsin. Fakat yakın arkadaşın durumun farkında evine gelmek üzere seni arayabilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle iletişimsel problemler yaşayabilirsiniz. Bugün alınganlık günü olmayabilir. Arkadaşlarınızın sorunlarını göz ardı ederek sadece kendinizi düşünmeniz bencil bir girişim olarak yerini alacaktır. Sizlere değer veren kişilere sizlerin de aynı ölçüde değerler karşılık vermeniz sağlıklı bir arkadaş çevrenizin oluşmasını sağlayabilir. 

13 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konular öğrenme hevesi içinde olabilirsiniz. Hafta sonu için küçük tatil organizasyonları yapmak size iyi gelecektir. İnandığınız konuları çok daha tutkulu savunabilirsiniz. Özgürleşme isteği içsel olarak sizi zorlayabilir. Uluslararası konularda fırsatlar söz konusu. Akşam saatlerinde abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bu gelişmelerin iyi ya da kötü olması sizin olaylara göstereceğiniz tutum ile doğru orantılı olabilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda erken uyanma konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. Daha sağlıklı bir yalam tarzı benimserseniz uyku düzeniniz de rayına oturacaktır.

13 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek olan Ay, finansal konuları gündeme taşıyor.Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular ön planda. Bugün bütçe yönetimi yapmak kolay olmayabilir. Akşam saatlerinde Ay'ın Akrep burcuna girişi ile inançlar ve felsefe konularına ilginiz artıyor. Günün ilerleyen saatlerinde uzak akrabalarınızla iletişime geçebilir, sürpriz haberler alabilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

13 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz kendine güvenen, iyimser birisiniz. Somut kazanımlar elde etmek için genişletilmiş bakış açınızı ve etkinizi kullanın. Diğerleriyle, özellikle önemli müttefiklerle ilişkileriniz iyi durumda. Kolayca istediğinizi elde edeceksiniz, ancak geleceğinizi sağlama aldığınızdan emin olun.

13 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle aranızda geçen tartışmalar yerini huzurlu bir ortama bırakıyor. Birbirinizi daha iyi anlama eğiliminde olacaksınız. Yeni başladığınız işle ilgili çok gerçekçi planlarınız var. Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak. Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

13 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>