Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dedikodulara Maruz Kalabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 20%

Bugün, birine aşk hayatıyla ilgili bir tavsiyede bulunmaya karar verebilirsiniz. Gezegenler, aşk konusunda kişisel felsefelerinizi paylaşmanız için size ilham verebilir. Görüşlerinizi kendi kişisel yaşamını aydınlığa kavuşturmaya çalışan biriyle paylaşmak isteyebilirsiniz. Onlara sunacak iyi fikirleriniz olabilir. Sadece onları kontrol etmeye veya manipüle etmeye çalışmayın çünkü onların deneyimleri sizinkinden çok farklı olabilir!

İşinizle ilgili olarak çok organizesiniz. En küçük eylem bile sizin için önceden belirlenmiştir. Yaratıcılığınız ve öz denetiminiz söz konusu olduğu sürece kanıtlayacak hiçbir şeyiniz yok. Bugün, bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmaya başlamanız için tüm unsurlar orada. Diğer insanlar yalnızca sizden öğrendiklerinden faydalanmayacak, aynı zamanda kendiniz hakkında iyi hissedeceksiniz. Sahip olduklarınızı başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Hayatını bir mikroskopla inceliyor olacaksın. Her şey yolunda görünüyor. Bol enerjin var ve insanların da sana inancı tam. Ama yaşamının resmine daha da yakından ve dikkatli bak. Sanki bir şeylerin değişmeye ihtiyacı var; özellikle da anlık güdülerle yapılan planların. Şeylerin uzun vadede devam edip edemeyeceğini tutkunu sürdürebilmek adına düşünebilirsin.Dışadönük ve neşeli mizacınız bugün ön planda, bu da sizi partilerin ve kutlamaların aranan ismi haline getirecek. Cömertliğinizin de had safhada olması hayatınızdaki kişinin hayli takdirini kazanacak. Bu gece sosyal çevrelere girerken partnerinizi de yanınızda götürün ve onu gecenin yıldızı yapın…tabii ki yine cömertliğinizle!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı ilgilendiren ya da uzak geçmişten gelen gizemli konular dikkatinizi çekebilir ve dedektifçilik oynayabilirsiniz. Fizik, biyoloji, astronomi, kozmoloji ya da metafizik gibi konularla da ilgilenebilirsiniz. Konu ne olursa olsun gün boyu bu alana büyülenmiş gibi vakit ayırabilirsiniz. Şu an zihniniz son derece keskin, dolayısıyla öğrendiğiniz şeylerin çoğunu benimseyeceksiniz. Tadını çıkarın!

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Finansal konularda hatalara karşı dikkat. Teknolojik alet alımlarından kaçınmalısınız. Geleceği, kişileri sorgulama içinde olabilir; sezgilerinize kulak verebilirsiniz. Akıl okuma eğilimi, ilişkilerde iletişim eksikliği yaratabilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodulara karnın tok olduğu bir gündesin kurumsal bir işte çalışan bir balık burcuysanarkadaşlarının arasında konuştuğu sohbetler seni yakından ilgilendiriyor olabilir. Akşam saatlerinde çok yakın bir arkadaşından telefon alabilirsin. Mide ağrılarına dikkat. Yağlı besinlerden uzak dur.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partneriniz ve aileniz arasında seçim yapmaya zorlanıyor olabilirsiniz. Partnerinizden beklediğiniz desteği görüyor olsanız da ailenizin davranışları nedeniyle kendinizi geriye çekmeye çalışıyor olabilirsiniz. Sevginizin gücünüz olduğunu unutmadan tekrar tekrar konuşmayı denemelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde beklentileriniz daha yüksek olabilir. Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz fırsatlar da var.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kariyer konusunda sizi engelleyen şeylerin listesini yapmanız ve onları değiştirmek için neler yapabileceğinizi düşünmeniz size iyi gelecektir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık düze dönerek hız kazanıyor. 7 Ocak 2021'e kadar devam edecek olan bu süreçte maddi, parasal konular vekonuları yorucu olabilir. Bütçenizi, harcamalarınızı kontrol etmek için çaba göstermeniz gerekebilir.  

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İradenizin, özgüveninizin ve yaratıcılığınızın gücü ile dünyanızı dönüştürebilirsiniz. Öyleyse, ilişkinizde daha da şaşırtıcı ve ilham verici bir şeye yeniden dönüştürmek isteyeceğiniz şey nedir?

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati yurt dışı bağlantılı işlerinizi, hukuk ve eğitim konularını gündeme taşıyor.Din, felsefe ve inançlar konularına ilginiz artacaktır, farklı kültürlere merak sarabilirsiniz. Mars'ın 10 Eylül'den beri devam eden geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor. Geçtiğimiz 2 aydır finansal konularda yaşadığınız problemler önümüzdeki günlerde çözümlenmeye başlayacaktır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizi koruyunuz. Yaşamın gerçekleriyle yüzleşin. Başarıları ve başarısızlıkları dürüstçe değerlendirin. Yeni projelere başlamak için iyi bir zaman değil. Siz sıkı çalışma ve tamamlanmış görevler yüzünden ilerleme kaydedeceksiniz. Sağlığınızı koruyun.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda çok esnek olduğunuz için partnerinizin çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları görmezliğe geliyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İşinizde geçmişteki hataları tekrarlamamaya çalışıyorsunuz. Fakat bazı konularda hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz. Çelişkili konularda haklılığınızı ispat etmek biraz zor olabilir. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 37" R
Ay
Koç
29° 04' 23" R
Merkür
Koç
20° 49' 28"
Venüs
Boğa
09° 04' 04"
Mars
Koç
04° 45' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 29"
Satürn
Balık
17° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 43' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 20"
Lilith
Başak
24° 03' 51"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:11

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>