Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kıskançlık Duygun Atabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 80%

Sevgiliniz bugün sürpriz bir duyuru yapabilir, bu nedenle gözünüzü kulağınızı açık olsun! Günün enerjisi, kişisel ilişkilerde değişiklikleri ön plana çıkarıyor. Sevgiliniz sizinle aynı evde yaşamak ya da birlikte daha kararlı bir gelecek planlamak gibi bir hamle yapabilir. Eğer bekarsanız, etrafınızdaki biri bugün size olan ilgisini ifade edebilir. Bu ilginç ilişkiyi sürdürmek isteyip istemediğinize karar vermeniz gerekecek.

İş yerinde zorlandığınız zaman, bir kerede yalnızca bir şey üzerinde konsantre olabiliyor olmanız gerek. Ancak bugün, etrafınızdaki olaylar yüzünden dağınık hissedebilirsiniz ve konsantrasyonunuz bozulabilir. Telefon görüşmeleri, çeşitli sesler, yardımınızı isteyen insanlar vb ... Tüm bu engellere son vermek için bir şeyler yapmanız gerekebilir. Ama aynı zamanda sakin olmaya da çalışmalısınız ...

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Profesyonel alanda değişimlere gideceksin. Elbette bu bir günde yapılamaz ve bazen acı verebilir. Olaylar yavaş ilerleyecek ve sana kendinle dürüstçe yüzleşmen için gerekli zamanı tanıyacak. Hemen kaçmaya meyilli olsan bile bunu yapmamaya gayret et. Hedefinden uzakta olmadığına inan ve kendini strese sokma. Bu hedeflere ulaşma yolunda beslenme planını uygulamayı unutma.Bugün insanlar sinirinizi bozabilir. Sanki hiçbir şey yeterince iyi değil ve hiçkimse de ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi. Bu aleni karmaşa ve hoşnutsuzluk ortamında hakimiyet sizde olacak. Hatta sorumluluk alıp düzeni yeniden sağlamanız bile talep edilebilir. Eğer çatışma ev içindeyse, hiç durmayın. Fakat polis rolünü dikkatli oynayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça kapsayıcı bir dünya görüşü olan biriyle çatışabilirsiniz. Belki de gerçekçilikten yoksun ve hatta biraz mide bulandırıcı bulduğunuz insani yaklaşımlar sergiliyor olabilir. Bu bakış açısıyla ilgili hislerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Karşıt savlara hazırlıklı olun ve fikirlerinizi destekleyecek verileriniz olsun. Hayal ürünü şeyler, gerçekmiş gibi sunuluyor. Bu kazana bir şeyler atmamanız önemli.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne erken başlayabilir, bir iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. İlişkilerden ve ortaklıklardan destek ve fayda görebilir, maddi & manevi kazançlar sağlayabilirsiniz. Takdir edilmek ve onay görmek, huzurlu ve başarılı hissettiriyor.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tanıştığın özel birine karşı duyguların yoğunlaşabilir. Sevdiklerini kıskanıyorsun. Fakat bu konuda aşırıya kaçman yanlış anlaşılabilir. Aile içinde kendini ispat etmek istediğin konular olabilir. Mesleğin ile alakalı daha atılgan ve aklı başında hareket ediyorsun. Şu sıralar aldığın kilolara dikkat etmiyor olabilirsin.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskiyerinizden geri dönüş alabileceğiniz bir gün olabilir. Sizlerin boşluğu doldurulmuyor olsa da teklifi geri çevirebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamla kurduğunuz bağ ve huzurunuz her şeyden önemli olabilir.  

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konular gelecek beklentilerinizi etkileyebilir. Üstlendiğini sorumluluklar, geleneksel yapı içinde sizi yorabilir. İlişkilerinizde hassas bir süreç geçiriyor olabilirsiniz. Korunma ihtiyacı içinde olacağınız zamanlar var. Sosyal çevreniz sayesinde biraz rahatlamak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize yatırım yapmak, güzellik, estetik gibi konularla alakalı açılımlarınızın başarılı olacağı bir gün olduğu için daha verimli bir gün geçireceksiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ofis biraz sıkıcı görünebilir, ancak ortamı siz neşelendirebilirsiniz. Molalardaarkadaşlarınızla çene çalmamak için bir sebebiniz yok.

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 19:34'e kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek.Günün genelindeve kariyer konuları ön planda olacaktır. 10:54 ile 19:34 arasında Ay boşlukta seyahat edecek. Bu zaman aralığında başlatılan işler sonuçsuz kalabilir, önemli projeleriniz için günün erken saatlerini değerlendirmeniz daha uygun olacaktır. Ay'ın Oğlak burcuna girişi ile sosyalleşme ihtiyacınız artıyor. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçek nasıl olursa olsun onu kabul edin ve onunla başa çıkmaya çalışın. Hedefleriniz ve arzularınız deneye tabi tutulmuştur ve sonuç istediğiniz gibi olmayabilir. Sorun idealleriniz değil, belki de onları uygulama şeklinizdir. Kararlara zaman ayırın.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda abartıdan kaçınmalı, her şeyi tadında bırakmalısınız. Küçük tartışmaları büyütmek önemli sorunlara dönüşebilir. Bir aşk arayışı içinde olanlara da bir yıldırım aşk çarpabilir! İş yerinizdeki genel ekonomik sıkıntı artık size de yansıyabilir. Aklınızdan zaman zaman birdeğişikliği geçiyor ama bugünlerde buna cesaret edemeyebilirsiniz. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 31" R
Ay
Koç
10° 35' 09"
Merkür
Koç
19° 51' 27"
Venüs
Boğa
07° 31' 08"
Mars
Koç
03° 47' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 01' 35"
Uranüs
Boğa
22° 39' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 13"
Lilith
Başak
23° 55' 29"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>