Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hedeflerin Sana Yaklaşıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün sizin için bir şekilde hesaplaşma günü. Detaylara dikkat etmek önemli, ancak bunun tek odak noktanız olmadığından emin olun. Her bir detayı analiz ettiğiniz ve düşündüğünüz durumlar ortaya çıkmış olabilir, fakat büyük resmi fark edemediniz. Bu durumları düzeltmek için iyi bir gün olacak. Gözünüzden kaçan şeylere daha geniş bir perspektiften bakın.

Bugün yapmak isteyebileceğiniz tek şey, kendinizi işinize adamak olacaktır. İşinizde sizi hedeflerinize erişmekten alıkoyan unsurları ayırmanın zamanı gelebilir. Bazı engelleri ortaya çıkarmaktan korkmayın, küçük bir sorunu önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma biçimine dönüştürmenize izin verebilirler.

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Bazı ilişkilerini değiştirmek istiyorsun. Dönüşüm isteyen bazı eski durumlara tıkılıp kalmış olabilirsin. Eğer biraz dominantsan, biraz geri adım atmanın zamanı gelmiş olabilir. Belki de evdeki diğer bireylerin artık kontrolü eline alma sırası gelmiştir. Ya da başkalarının sorumluluk almasını ifade etmek konusunda şimdiye dek pasif davrandıysan, şimdi onlara gerekeni söylemenin zamanı gelmiştir!Bugün oldukça kapsayıcı bir dünya görüşü olan biriyle çatışabilirsiniz. Belki de gerçekçilikten yoksun ve hatta biraz mide bulandırıcı bulduğunuz insani yaklaşımlar sergiliyor olabilir. Bu bakış açısıyla ilgili hislerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Karşıt savlara hazırlıklı olun ve fikirlerinizi destekleyecek verileriniz olsun. Hayal ürünü şeyler, gerçekmiş gibi sunuluyor. Bu kazana bir şeyler atmamanız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çıkan tartışmalarda çok fazla gürültü kopsa da çözüme varmak kolay olmayacak. Konuşmalarınızda net olmaya ve söylemek istediklerinizi iyi aktarmaya dikkat edin; zira kolayca yanlış yorumlanabilirler. Bir grup insan önünde herhangi bir resmi sunum yapmanız gerekiyorsa, söz almadan önce konuşmanız için aldığınız notları tekrar gözden geçirin. Ana hatlarınızı yeniden oluşturmanızda ya da vurgulamak istediğiniz noktaları tekrar düşünmenizde fayda var.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabırsız, panik veya heyecanlı tarafınız öne çıkabilir. Daha meraklı olabilir, konular üzerine daha çok araştırma ve sorgulama içinde olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili veya finansal durumlarla bağlantılı konularda sevindirici durumlar olabilir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek için kurduğun amaçlarına kendini daha yakın hissediyorsun. Evli bir Balık burcuysan eşininarayışı olumlu sonuçlanabilir. Aile kavramını rutinlerinin merkezine yerleşiyor. Sorunlar karşısında zihnin verimli çalışıyor. Pratik çözümler ortaya koymakta daha rahat ediyorsun.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal cevaplar vermek yerine konuya profesyonel yaklaşmalısınız. Çevrenize yansıttığınız pozitif enerji kıskanılıyor olabilir. Umudunuzu kırmak isteyenlere karşı dikkatli olmalısınız. Umut her şeydir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konuların gündeme geldiği zamanlar içindesiniz. Hedeflere ulaşmak için otorite olarak gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. Toplum önünde olmak isteyebilirsiniz. Ortaklı para durumlarınızda duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz. Öğleden sonra koşullarda rahatlama söz konusu.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizi düzenlemek gibi konularda başarılı olabilirsiniz Hayatınızı güzelleştirmek, yeniliklere başlamak için uygun bir gün. Stres odaklı sağlıksız beslenmeye dikkat.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde hedefleriniz konusunda kararlılık gösterebilir ve planlı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarı sergileyebilirsiniz. Üstlerinizle veya sizden yaşça büyük, olgun ve deneyimli kişilerle bir araya geldiğinizde sabırlı davranmayı ihmal etmeyin.

16 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz yavaşlama zamanı. İş yerindeki tempoya ayak uydurmanız zor olabilir ancak yine de kendinizi fazla strese sokmamalısınız.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.Kariyer hedefleriniz üzerine düşünebilir,hayatınızı gözden geçirebilirsiniz. Venüs ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim sosyal ilişkilerinizde yaşanabilecek problemlere işaret ediyor. Bugünlerde arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemeniz daha sağlıklı olacaktır.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda olan tüm sıkıntılar sona erecek ve çok keyifli anılar biriktireceksiniz. Geleceğiniz için birikim yapmaya başlamanız gerekiyor. Etrafınızı enerjik insanlar ile kuşatın ve neşelenin.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin gelip geçici kaprislerini hoş karşılamalısınız, bunlar güven ve bağımlılığı sarsıcı şeyler değil. Küçük sıkıntıları büyük görürseniz boş yere üzüntü yaşamış olursunuz. İşinizdeki özelliklerinizle beğeniliyor, taktir topluyorsunuz. Farklı işkolunda çalışma isteğinizle ilgili girişimlerde bulunurken aceleci ve yüzeysel bilgilerle karar vermekten kaçının. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 01" R
Ay
Koç
07° 56' 03"
Merkür
Koç
19° 43' 35"
Venüs
Boğa
07° 17' 47"
Mars
Koç
03° 39' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 13"
Satürn
Balık
17° 00' 42"
Uranüs
Boğa
22° 38' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 37"
Lilith
Başak
23° 54' 17"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>