Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Olumlu Sorular Sorulabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Herkesin sevilmeye ihtiyacı var, kimse bunu inkar edemez ama bu, hayattaki tek hedefiniz olmamalı. Potansiyel bir sevgili adayı veya ilişki eğer iyi sonuçlanmazsa bu dünyanın sonu değil. Aslında, çok normal bir durum! Bugün etrafınızdakilerle daha az 'çekici' ve baştan çıkarıcı görünmek isteyebilirsiniz ve hatta bazıları farklı davrandığınızı söyleyebilir. Onları görmezden gelin ve unutmayın, zaman zaman kendi isteklerinize de kulak vermenin kimseye bir zararı olmaz.

Biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Yaşam alanınızdan bıkmış olabilirsiniz. Belki de evinizi daha rahat hale getirmek için bir şeyler yapmanız gerekir. Daha pozitif bir enerji akışı yaratabilecek birkaç basit ekleme yapmak isteyebilirsiniz. Belki yeni bir kitaplık ya da güzel bir kanepe satın alma zamanı gelmiş olabilir. Kalıcı değeri olan bir eşyaya yatırım yapmaktan korkmayın. Ruhunuzu neşelendirmek için bu herhangi bir şey bile olabilir!

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Romantizm kokusu havaya hakim. Bu akşam senin için özel biriyle özel bir akşam yemeğine çıkabilirsin. Elinden geleni yap ve bu buluşmayı oldukça farklı ve değerli bir hale getir; sonrasında da ektiğini biç! Eğer kendi işini yürütüyorsan veya borsayla ilgileniyorsan verimli bir gün geçirebilirsin. Tetikte olacaksın ve etrafındaki bilgileri hemen emeceksin. Ayrıca kararları da hızlı alabileceğin bir gün.Yürüttüğünüz tüm araştırmaların lideri sizsiniz. Tek sorun, araştırdığınız her şeyin, her zaman sizin gözleminiz altında bulunmak istememesi! Sıradışı yönetim yeteneklerinizi dizginlemelisiniz. İnsanlar sizin sorumluluk alan ve yol gösteren yanınıza açıkça ihtiyaç duyduğu zaman bile sizin onlara yardım teklif eden değil yardım isteyenlerin onlar olması önemlidir. Bazen en iyi liderler katalizör görevi görenlerdir, yönlendirenler değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Yaşama, geleceğe dair sorular, sorgulamalar içinde olabilirsiniz. Bir duanıza, bir sorunuza ilahi kanaldan cevaplar alabilirsiniz. Bilinmez konulara dair merak artabilir. Maneviyat güç verebilir. Rahatlama odaklı çalışmalar yapmak, yaratıcılığı kullanmak, ideallerinizi ve hayallerinizi hayata geçirmek adına yollar aramak günü verimli geçirmenizi sağlayacaktır.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle olan iletişimini gözden geçiriyorsun. Hareketlerinden şüphe duyduğun bir arkadaşının soğuk tavırları seni rahatsız edebilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan sevgilin ile arandaki uyum çok konuşuluyor. Bu bağı nasıl sağladığın konusunda sorulara maruz kalabilirsin.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, mütevazi kişiliğinize kibirli bir etiket yapıştıran bazı davranışlar sergiliyor olmak ve kendi içinizde bir muhakeme yapmak fikri üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Kendinize ve çevrenize bu iyiliği yapmaktan geri durmayın.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün şansınızı pek iyi olmayabilir. Duygusal açıdan sizi kısıtlayan durumlar gündeme gelebilir. Bitişler ve kapanışlar söz konusu.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar işinizi ne kadar iyi yaptığınızın herkesçe görülmesi ve taktir edilmesi sizi de sevgi dolu ve güler yüzlü yapabilir. Mutluluğunuzu çevrenizle paylaşın.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle uzaklardan kısmetlerinizi artıracak bir dönemi başlatıyor. Yeni yerler görüp tanımaktan, keşif ve macera duygusundan zevk duyabilirsiniz. Yabancı bir sevgiliniz olabilir. 

21 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışmayı ciddiye alan tek kişi değilsiniz. Kıskançlık, rekabette olduğunuzda çirkin yüzünü ortaya çıkarabilir ancak profesyonel kalmanız gerekir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca işlerimizi tamamlamakta, odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Venüs Akrep burcuna geçiyor. 18 Aralık tarihine kadar eğitimler, seyahatler, hukuki konular, yurt dışı yabancılar bağlantısı ve ticarette şanslısınız.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar, sizi son on iki ay içinde ortaya koyduğunuz çabaları anlayabilmeniz için sizi teşvik edecek. Önümüzdeki birkaç ay boyunca aynı tavrı korumaya çalışmalısınız. Zorlukların ve başarılarınızın sonraki sayfada büyük ölçüde dengeli ve olumlu olacak! Muhtemelen sizi harekete geçiren şeyleri ve bunların sizi nereye götürdüğünü anlamaya başlayacaksınız.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çok romantik ve tutkulu bir gün geçirmeye hazır olun. İş hayatınız ile ilgili karşınıza çok büyük bir fırsat çıkacak ve mutluluktan havalara uçacaksınız. Bugün biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 

21 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle şimdiye kadar üstüne gitmediğiniz sorunları karşılıklı tartışmak için harika bir gün. Bu içten konuşma arkadaşlığınızın daha da ilerlemesine neden olabilir. İşlerdeki yoğunluk nedeniyle baskı duysanız da yapmakta olduğunuz işi başarı ile sonuçlandıracaksınız. Sorumluluk alarak kendinizle ilgili değişiklik çevrenizde yükselmenizi sağlıyor. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

21 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 23" R
Ay
Koç
18° 08' 28" R
Merkür
Koç
20° 14' 29"
Venüs
Boğa
08° 09' 06"
Mars
Koç
04° 11' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 60"
Satürn
Balık
17° 04' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 51"
Neptün
Balık
29° 04' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 54"
Lilith
Başak
23° 58' 54"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>