Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çok Yönlü Bakış Açısına Sahipsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 10%

Kendinizi cesurca ifade etmek isteyebilirsiniz. Karizmanız ve ateşli cazibeniz şu anda güçlü olacak. Güçlü kişiliğiniz insanları biraz korkutabilir, bu yüzden fazla agresif olmamaya çalışın. Başkalarının duygularını incitmeden, açıkça konuşmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve verimli bir şekilde kullanmaya odaklanın. Bugün muhteşem şeyler başaracaksınız!

Bugün tutkulu ve eğlenceli bir ruh halinde olabilirsiniz. Birisiyle flörtüz bir öğle yemeği yiyebilir ya da onu tavlamaktan keyif alabilir ve tüm çekici yönlerinizi ortaya koyabilirsinizi. İşe konsantre olmak zor olabilir çünkü zihniniz hayallerle dolu. Partnerinizle birlikte muhteşem manzarayla tamamlanan romantik sahneleri hayal edebilirsiniz. Zihninizi bu egzotik plajlardan ya da görkemli dağlardan uzaklaştırmaya çalışın ve birazyapın!

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Bütünsel iyileşmeye yönelebilirsin. Fiziksel sağlığını geliştirmek istiyor olabilirsin. Bir beslenme uzmanı veya otacıya enerji seviyeni arttırmak konusunda danışabilirsin. Küçük çaplı bir sırt ağrın olabilir ya da bir masör tarafından iyileştirilebilecek bir rahatsızlığın olabilir. Bedenine daha olumlu bir enerji akışı getirecek şeyler yap. Spiritüel yaklaşımlar içeren teknikler benimsemeyi de unutma.Bugün aklınıza ebeveynlikle ilgili sorunlar takılabilir. Şu an olmayabilirsiniz fakat ileride anne-baba olmak üzerine düşünüyor olabilirsiniz. Kendi babanızı ve sizi nasıl yetiştirdiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi çocuğunuz olsa, siz neyi farklı yapardınız? Ya da onun izinden nasıl giderdiniz? Bugün, sizi bunları düşünmeye teşvik edecek çocuklarla vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş deneyimlerin etkisini hissedebilir, nostalji içinde olabilirsiniz. Değişim isteği artabilir. İlişkiler veya para konularıyla ilgili kafa yoracağınız durumlar içine girebilirsiniz. Bu iki alanda önemli bir netleşme yaşanabilir. Diyet, sağlık ve estetik konuları gündeminizde olabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara bakış açın çok yönlü. Bu özelliğin ile kimsenin fark edemediği ayrıntıları fark edebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan ayrıntılar ile fazla ilgileniyorsun. Bu durum bazı tartışmaları tetikleyebilir. Ailen maddi işlerini senin inisiyatifin bırakıyor. Sana duydukları güven seni duygulandırabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizle ilgili bir değişiklik kararına gidebilirsiniz. Hoşunuza gitmeyen iletişimleri sonlandırmak, kendinizi iyi hissettirecek ve bu alanı daha sağlıklı iletişimlere açacaktır.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal gruplar içinde olacağınız bir gündesiniz. Gelecek ümitlerinizi gerçekleştirmek için rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerle ilgili riske girebilirsiniz. Gün içinde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte zevk aldığınız programlar yapabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pazarlama, ticaret gibi işlerle uğraşan Balık'lar bugünlerde gelirlerini ikiye katlayabilirler. Yine primli işlerde çalışıyorsanız bereket ve başarı sizden yana olabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin etkisini yoğun şekilde hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Arkadaşlarınızın da desteğiyle geleceğe yönelik vizyon oluşturmak için uygun bir gün olabilir ancak ortaya çıkabilecek pürüzlere dikkat etmelisiniz. 

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize vakit ayırabildiğiniz için mutlu olmalısınız. Onlarla bu kadar uzun zaman geçirmeyeli epey olmuştu. Tadını çıkarın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün geç saatlerine kadar Oğlak burcundaki seyahatine devam edecek.Sosyalleşmek ve kalabalıklara karışmak isteyeceğiniz bir gün olacaktır. Venüs'ün Satürn ile etkileşimi arkadaşlık ilişkilerinizde yaşanabilecek huzursuzluklara işaret ediyor. Sosyal çevrenizle borç alışverişine girmemenizde fayda var.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ciddi bir konuşma yapmanız gerekecek. İş hayatınız hakkında önemli kararlara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Bugün her zamankinden biraz daha siniri olabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız zorlu bir dönemden geçiyor, ilişkiniz çetrefilli. Ortamı değiştirebilmek kontrolünüzün dışında gibi. Şimdilik, kendinize güvenin ve tartışmalardan uzak durun. Bugün dikkatli olursanız, büyük birfırsatıyla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın. Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin. Stres; boğaz ve gırtlağınızda problemler yaratabilir, fazla soğuk su içmeyiniz ve kendinizi soğuktan daha fazla korumalısınız.

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 41" R
Ay
Koç
15° 10' 46"
Merkür
Koç
20° 05' 21"
Venüs
Boğa
07° 54' 13"
Mars
Koç
04° 02' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 09"
Satürn
Balık
17° 03' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 09"
Neptün
Balık
29° 04' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 14"
Lilith
Başak
23° 57' 33"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>