Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yorgunluk Baş Gösteriyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 30%

Aşk ve romantizm bugün ön planda, ancak nasıl davrandığınız konusunda pratik olmak önemli. İlişkilerinizin kıymetini bilin. Aşk, mutlaka her şeyin mükemmel ve masallardaki gibi olması anlamına gelmez. Sağlıklı bir ilişki sürdürmek için çoğu zaman planlama ve disiplin gerekir. Bu unsurları oldukça iyi bir şekilde birleştirebilmelisiniz, bu enerjiden en iyi şekilde yararlanın.

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Kısa bir yolculuk planın olabilir . Bu hafta sonu uzak bir şehirde yaşayan bir dostunu ziyarete gidebilirsin. Trenle eğlenceli bir yolculuk yapabilir; veya manzaralı yollardan arabanla gitmek istediğin yere varabilirsin. Rutinini kırmalısın. Herhangi bir sosyal davete ever de. Çevreni taze bir enerji ve yeni yüzlerle donat.Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tereddütsüz hareket edin, özellikle de yeni yollardan bilmediğiniz yerlere gidiyorsanız. Bu size çok da iyi bir tavsiye gibi görünmeyebilir fakat bugün önünüze çıkan tüm fırsatlara, kimileri belirsiz olsa da hiç düşünmeden evet diyebileceğiniz bir gün. #burç adı# burçları bu gibi sınavlardan tam not alır. Günün sonunda en yüksek not sizin olacak.

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlık konularında destekler gündeminizde olabilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için oldukça uygun bir gün. İş hayatında ve önemli konularda yeni işlere bugünlerde başlamamalı. İş arkadaşlarıyla ilişkiler gündeme gelebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda yoğun hissediyorsun. İşin konusunda hissi davranıp yanlış kararlar verebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan duygusal olarak yorulduğunu hissedebilirsin. Herhangi bir ayrılık kararı söz konusu olmasa da karşı taraftan kafanı toplamak için süre isteyebilirsin. Yanlış anlaşıldığını hissettiğin bir gün oluyor. Yanlış anlaşılmaları gidermekle uğraşıyorsun.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eksik kalmış projelerinizde ilgili geçmiş sorunları halletmek ve olayların üstesinden gelmek adına kendinizi adeta yeniden programlıyor olacaksınız. Güçlendiğiniz bugünü daha güzel geçirmelisiniz. İş ve çalışma arkadaşlarınızla aranızda bazı güven sorunları ve yanılgılar söz konusu olabilir ya da siz yersiz şüphenizi onlara yansıtarak araya soğukluk girmesine sebebiyet verebilirsiniz. Bugün olaylara duygusal olarak değil mantığınızla yaklaşırsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.  

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha temkinli olmanızda fayda var. Yaratıcılığınızıhayatınıza taşıyabilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınıza dikkat etmelisiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kazançlarınızın arttığı bugünlerde özellikle nezaketinizi koruyuşunuz etrafınıza yeni insanları çekecek ayrıcaortaklıkları gibi kariyer odaklı girişimler için uygun bir gün.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınızın sosyal hayatınıza müdahale eder bir hale gelmesi sizi geriyor olmalı. Her şeyi yeniden planlamalı ve neye öncelik vermeniz gerektiğine karar vermelisiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. Geçtiğimiz bir buçuk ayda ev ve aile konularında problemler yaşamış olabilirsiniz.Önümüzdeki günleri aile bağlarınızı güçlendirmek ve evinizle ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz. Taşınma konusu gündeme gelebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile kurduğunuz iletişim ikinizi bir arada tutan tutkal gibidir. Bugün beklemediğiniz bir gelir elde edeceksiniz. Bu sizi bugün çok mutlu edecek.

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve her türlü çalışmaların üstesinden gelebiliyorsunuz. Bugün, çevrenizde bir takım olumlu gelişmeler var. İdeallerinize yaklaşmak için, çevresel faktörlerin çok önemli olduğunu bilmeniz yeterli değil. İnce hesaplar peşindesiniz. Sizden daha büyük ve işinde başarılı kişilerden akıl almalısınız.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 48" R
Ay
Balık
16° 32' 48"
Merkür
Koç
18° 44' 13"
Venüs
Boğa
05° 29' 30"
Mars
Koç
02° 32' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 53' 23"
Uranüs
Boğa
22° 33' 23"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 46"
Lilith
Başak
23° 44' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>