Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İtibarın Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile konuşmaya korktuğun veya çekindiğin mevzular varsa eğer bugün bunları gündeme getirebilirsin. Aranızdaki iletişim ve muhabbet normalden daha fazla olabilir bugün. Bu güzel enerjiyi sizin için önem taşıyan konuları konuşarak değerlendirebilirsiniz.

İş yaşantınızda beklenmedik sorunlar sizi bir hayli sıkabilir. Bugün işinizle alacağınız bazı haberler sizi hareket geçirebilir. Akşama doğru işinizin yoğunluğunda bir azalma olabilir.

Maddi kaygılarını dile getirmen ve etrafındaki insanlardan destek alman gerekebilir. Bu maddi konuda bir destek olmayabilir, ancak kendini ifade etmen ve sıkıntılarını onlara açman, bazı şeyleri daha farklı bir gözle görmeni de sağlayabilir.

Sevdiklerinle konuşmak ve bazı şeyleri paylaşmak üstünde biriken negatif enerjiyi atmana ve doğal olarak da stresten kurtulmana vesile olabilir bugün. Önceliğini stres ve gerginlikleri atmaya verirsen çok daha rahat ve keyifli bir gün seni bekliyor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, bir süredir üstünde çalıştığın bir konuda güzel sonuçlar almaya başlayabilirsin. Gerek yatırımlar gerekse kariyer adımları olsun, bugün daha iyi bir yola girebilir ve kendini çok daha iyi hissedebilirsin. İş konularında güzel enerjiler seni bekliyor olacak.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kendinizi daha iyi bir şekilde ifade ettiğiniz bir dönemin eşiğindesiniz. Gezegenlerin mevcut hizalanması ve son birkaç günün biraz bunaltıcı atmosferi, çevrenizi değiştirmenize ve yeni yerler ziyaret etmenize ilham veriyor. Neden küçük bir gezi planlamıyorsunuz? Tüm işaretler, böyle bir macera için en iyi zamanın şimdi olduğunu gösteriyor. Geciktirirseniz, yine aynı eski rutine saplanmış hissedeceksiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak kendini güçlü hissettiğin bir gündesin. Uzun zamandır görüşemediğin bir arkadaşınla görüşmek seni inanılmaz biçimde mutlu ediyor. Cesur tavırlar yaşantına karşı daha olumlu bir bakış açıda olmana ön ayak oluyor. Bilgili ve tecrübeli olduğun konularda işe yeni girmiş arkadaşlarına yol gösterici oluyorsun. Saygınlığın ve itibarın artıyor.

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne hızlı bir başlangıç yapabilir, tüm hesaplarınızı kontrol edebilir ve işinizi geliştirmek adına bazı adımlar atabilirsiniz. Bu motivasyonu korumak için fiziksel olarak da güçlü olmanız gerektiğini unutmayın. Hızlı tüketilen gıdalar, şekerli ve zararlı yiyeceklerden/içeceklerden uzak durmanız önemli olabilir.  

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün birden fazla konu ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak biraz nefes alabileceğiniz zamanlar da yaratmanız mümkün. Dışadönük etkilerle, sizi dinlendirecek uğraşlar edinebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konulara kafa yormak, bir yandan da duygusal ilişkilerde anlayışlı olmak gerekebilir. İş hayatının getirdiği yeni fırsatlara rağmen, aşırı giderler bu günlerde artış gösterebilir.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin derinden hissetme potansiyeliniz ile senkronize hareket edemeyebilirler bu da bir takım heveslerinizden uzaklaşmanıza neden olabilir ancak geçici bir süreçtir.

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya bomba gibi bir başlangıç yapabilirsin. Burcunda bir sürü gezegeni ağırlayacaksın çünkü. Bunun etkisi sende daha fazla olabilir. İlginç enerjiler hakim. Bugünden itibaren hayatında daha fazla değişim görmen olası. Hazırlıklı olmalısın!

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha güçlü bir kişisel temel oluşturmak, şu anda sizin için en önemli şey olabilir. Kaygısız bir şekilde eğlenmek ve yarını düşünmemek, yakın geçmişte yaşamanın eğlenceli bir yolu olabilir ancak başarmak istediğiniz daha büyük ve daha uzun süreli hedefleriniz olduğunda, daha sağlam bir şey inşa etme arzusu geliştirmek işinize yarayacaktır. Sizin için paha biçilmez tavsiyelerde bulunabileceklerinden, istediğinizi başarmış arkadaşlara ulaşmayı düşünün. Olumlu örnekler nelerin başarılabileceğine dair zihninizde yeni ışıklar yakarken bu insanların deneyimlerinden oldukça güzel çıkarımlar yapabilirsiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü egonuz yüzünden ikilem yaşadığınız bugünde, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Eski anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda farklı konularda yoğunlaşmalısınız. Enerjiniz güzel.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocuk, tatil, eğlence, borsa konularıyla ilgili güzel gelişmeler sizinle olacak. Duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. Kalıcı kararlar alabilirsiniz. Söylediğiniz her söz çok önemli olacak. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Haftanın en zor günlerinden biri. Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler söz konusu. İşyerinde yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, duygusal gerilim girmenize neden olabilir. Sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. İş konularında yeri kararlar almaktan uzak durun! Projelerinizi gözden geçirmeli ve bu gibi konularda daha dikkatli olmalısınız. Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 17' 20" R
Ay
Kova
07° 27' 44"
Merkür
Koç
17° 15' 26"
Venüs
Boğa
02° 05' 43"
Mars
Koç
00° 24' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 53"
Satürn
Balık
16° 39' 13"
Uranüs
Boğa
22° 23' 53"
Neptün
Balık
28° 56' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 32"
Lilith
Başak
23° 26' 11"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>