Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Karar Sürecindesin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişiye karşı anlayışının azaldığını fark edebilirsin. Kendini ifade ediş biçimin biraz kırıcı olabilir. Ya sev ya terk et fikri kafanda daha çok dolanacak bugün.

İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor. Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir.

Can sıkıntısından dolayı daha fazla para harcamaya yatkın olabilirsin bugün. Bunu kontrol etmek ve bir bütçe altında kalmaya çalışmak seni biraz yorabilir. Gereksiz masraflar yapmamaya çalışmalısın bugün.

Sağlığına odaklanmak ve kendini daha iyi hissetmek için neye ihtiyacın olduğunu keşfetmeye çalışmalısın bugün. Ağrı ve acı gibi konulara hassas olacağın bir gündesin. Vücudunun verdiği sinyalleri görmezden gelmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlarla arandaki iletişim, günün nasıl geçeceğini etkileyebilir senin için. Etrafındakilerinin hayatında büyük bir etkisi olabilir. Arkadaşların ve sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmek isteyeceğin bir gündesin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sosyal meseleleri her zamankinden daha fazla düşündüğünüz bir gün olacak. Geleceğinize dair bazı endişeler taşıyorsunuz. Bu konuyu sevdiğiniz bir kişiyle paylaşmayı deneyebilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarı için mutlak bir şekilde fedakârlık yapılmasını temele alıp, son hızla aksiyon almak isterken, kalbini arka plana attığınızı fark edemeyebilirsin. Bir süredir kendini ihmal edip, dış görünüşünle daha fazla ilgileneceksin. Bu nedenle beklemediğin bazı harcamalar gündeme gelebilir. Bir aile dostunlayapmak gibi bir planın varsa bazı maddi riskler konuşulabilir. Karar verme sürecindesin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi değerinizin farkında olursanız başka insanlara da bunu fark ettirmeniz zor olmayacaktır. Kimsenin sizin için hiçbir şey yapamayacağı bir noktada siz her şeyi yapabilirsiniz. Bu "her şey" ibaresi çok basit mevzularla bile başlasa hayatın asıl değeri ve kalitesinin basit detaylardan doğduğunu unutmayın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi mutlu eden, keyfinizi yerine getiren bazı konularda aradığınız netliğe kavuşabileceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız işler üzerinden daha fazla tatmin yaşamanız söz konusu olabilir. Başarının öne çıkacağı bu günlerde hayattan aldığınız keyif artabilir. Aşk hayatınıza bakışınız da değişebilir. Daha romantik ilişkilere kapılabilir, fedakârlık duygunuzu öne çıkarabilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşamınızda vehayatınızda oluşacak yeni olaylar hem motivasyonunuzu yükseltebilir hem de yeni hayaller kurup hedefler belirlemenize yardımcı olabilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal kurmaya çok yatkın olabilirsin bugün. Eğer sanatçıysan bu durum yaratıcılığını destekliyor. Eğer mantığa dayalı işler ve beklentilerin varsa bu konularda kendi dokunuşunla çok daha iyi şeyler elde edebilirsin. Gökyüzünün desteği yanında olacak bugün.

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı yersiz korkular, mevcut ilerlemenizin önünde durabilir. Kendiniz için bir temel inşa ediyor ve geçmişte yaptığınız hataları yapmamaya çalışıyor olabilirsiniz ancak kaygılarınız yine de sizi tuzağa düşürebilir. Bununla birlikte, o zamandan beri geliştiniz, bu nedenle tuzaklardan kaçınacak bilgiye sahipsiniz. Yine de, hareketsiz kalmanın cazibesine karşı dikkatli olun! Kendinize başarabileceğiniz her şeyi hatırlatın ve yolunuza çıkan tüm özlemlere dayanacak kadar güçlü olduğunuzu unutmayın. Durmak, ilerlemekten daha kolay ancak size hiçbir şey katmaz!

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı farklı davranıyorsunuz. Duygusal konulara uzak görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. İhmal ettiğiniz dostlarınız sizden haber bekliyor.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Negatif bir insan olmadığınızı, olaylara olumlu bir bakış açısıyla yaklaştığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Aslında bu durum genelde geçerli de olabilir. Ancak son dönemde sizin bile farkında olmadığınız bir negatiflikle mücadele ediyor olabilirsiniz. Eğer kendinizi umutsuz hissediyorsanız, neden böyle hissettiğinizi sorgulayarak işe başlayabilirsiniz. Zaman içinde sizi umutsuzluğa sevk eden endişe ve korkularınızın kaynağını bulabilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürce hareket etmek isteyeceğiniz bir gün. Sevgilinizle aranızdaki sorunları halletmek için, ona yaşadığınızyoğunluğunu ve gerginliklerinizi anlatmalısınız. Bazı suçlarınız olduğunu biliyorsunuz. Özür dilemeniz yeterli olabilir! Meslek hayatında inatçı ve idealist davranışlar içinde olmanız, bazı kişilerin dikkatini çekebilir. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi aşma çabası içindesiniz. Ödemelerinizin büyük bir bölümünü bugün yapacak ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 27' 02" R
Ay
Kova
09° 46' 19"
Merkür
Koç
17° 19' 54"
Venüs
Boğa
02° 18' 03"
Mars
Koç
00° 32' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 13"
Satürn
Balık
16° 40' 05"
Uranüs
Boğa
22° 24' 27"
Neptün
Balık
28° 56' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 06"
Lilith
Başak
23° 27' 18"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>