Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gelirlerin Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün yeni birisine aşık olabilirsin. Hayatına yeni bir insan girebilir veya bir süredir etrafında olan bir kişiye karşı farklı hislerin olduğunu fark edebilirsin. Kendine bu hisleri hazmetmek için zaman tanıman gerekecek.

Bazı konularda kendinizi geliştirme, yenileme ihtiyacı içine girebilirsiniz. Bir çalışma arkadaşınızın olumsuz anlamda ısrarcılığı, sizi onunla ilgili bağlayıcı kararlara yönlendirebilir.

Parasal konularda çok şanslı bir gündesin. Maddi olarak güzel haberler alabilirsin. Emeklerinin karşılığını daha rahat alabileceğin bir gün. Bugün eline geçecek parayla mutlu olacaksın.

Bugün enerjini daha iyi kanalize edebileceksin. O yüzden sağlık konularına odaklanmak ve kendine iyi bakmak daha kolay olabilir. Vücudunun verdiği sinyalleri iyi değerlendirmeli ve sağlığın için önlemler almalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk konularında daha cesur davranman gerekecek. Karşındaki insanla aranda güzel muhabbetler kurmak ve o kişiye kur yapmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün. Kendi içine kapanmamalı ve hislerini açıkça dile getirmelisin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal ilişkilerinde talep ettiğin şey ile ilgili bir şeyi çözmen gerekiyor. Kendini muhtaç durumdaki insan pozisyonuna koymaya devam ettiğin sürece, bağlılık korkunu aşamayacaksın. Tüm hayatın boyunca ürkek ya da sıkılgan olmaya veya Don Juan'ı oynamaya devam edemezsin. Bu meseleyi bir düşün.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak yorulduğunu hissedebilirsin. Toplum içinde bir statü karmaşası yaşıyorsun. Aile içinde yaşanan bir problem her ne kadar seninle alakalı olmasa da gündemini meşgul etmesi söz konusu. Gün içerisinde araç ya da gayrimenkul alımı yapacaksan aceleci olmamanda fayda var. Miras gibi maddi kaynaklı gelirler söz konusu olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelirinizi arttırmak, işinizi ve hayatınızı yüksek standartlara çıkarmak için başkalarından beklenti içinde olmayı bırakabilirsiniz. Bugün kendi çabanızla neler yapabileceğinizi düşünerek bazı girişimlerde bulunabilir, görüşmeler başlatabilirsiniz. Özgüveninizin yükselmesi, bunun altını doldurabilecek gündemlerinizin olması size uzun vadeli çevre ve nakit desteği sağlayabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Yeni işler gündeminizi etkiyebilir. Beklediğiniz konular çözüme kavuşabilir. İstediğiniz değişiklikleri yapmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi etkileyebilir. Bazı işleri akışına bırakmak sizi rahatlatabilir. İş hayatınızdan gelecek paralar olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerine ciddi yatırım yaptığınız bir fikriniz, koşullar tarafından sınanabilir. İşler iyi gidebileceği gibi bazen de kötü gidebilir. Bu nedenle hayal kırıklığına teslim olmak yerine umudunuzu korumalısınız.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük işlere konsantre olmakta zorlanabilirsin. Dalgın olduğunu fark edebilirsin. Dikkat gerektiren işlerden kaçınmalısın. Bir şeyleri ertelemen en iyisi.

27 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size kendinizi hatırlatan biri her an size ilham verebilir. Belki de daha önce gittiğiniz veya gitmek istediğiniz bir yerde sizinle benzer bir hayat yolculuğunda olan biriyle tanışırsınız. İlk andan itibaren ruhlarınızın daha önce tanışmış olduğunu hissedebilir ve konuşmanız, kendinize daha fazla güven veren yeni bir ışıkta kendinizi yeniden görmenize yardımcı olabilir. Benzer bir ruhla konuşmak, aynadaki yansımanızı incelemek gibi kendinizi anlamanıza yardımcı olabilir, bu yüzden kendinizi açmak konusunda çekinmeyin. Bu kişi doğru kişi olmasa bile siz dürüst olduğunuz sürece size zarar verebilecek herhangi bir gerçeklik yok.

27 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız var. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması, aşkları da gündeme getirebilir. Kemik yapınıza özen göstermelisiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün gündelik hayat akışınızda ani durumlar sizi yorabilir. Kontrolü kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. Meditasyon, bitkisel çaylar şifalanmanıza yardım edecektir. Evcil hayvanınızla zaman geçirebilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

27 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi hakkında ani karar vermek istemiyorsunuz. İlişkinizle ilgili beklediğiniz bazı sonuçların, istediğiniz doğrultuda olması güven duymanızı sağlayacak. İş hayatınızdaki koşulları daha iyi hale getirebilmek için uzun zamandır bir takım çalışmalarda bulunuyorsunuz. İş çevrenizdeki insanlarla bugün farklı bir takımgörüşmeleri yapabilir ve bunlardan olumlu sonuçlara elde edebilirsiniz. Para durumunuza ilişkin önemli bir değişiklik yok.

27 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 20' 34" R
Ay
Kova
08° 13' 53"
Merkür
Koç
17° 16' 55"
Venüs
Boğa
02° 09' 50"
Mars
Koç
00° 27' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 40"
Satürn
Balık
16° 39' 30"
Uranüs
Boğa
22° 24' 04"
Neptün
Balık
28° 56' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 43"
Lilith
Başak
23° 26' 33"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>