Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Zevklerin Değişiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişi ile arandaki muhabbeti düzgün bir seviyede tutmak ve sakin kalmak biraz zor olabilir. Sevdiğin kişi ile önemli konularda konuşmak yerine aranızdaki gerilimi azaltacak keyifli konulara odaklanabilirsiniz.

İş hayatınızın üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı tatil günlerinde yok etmek istiyorsunuz. Bu da, hemen hemen her hafta sonu, sizde kent dışına çıkma isteği yaratıyor.

Maddi konularda biraz sıkışabilirsin bugün. Ancak bu sıkışıklık sende kafa karışıklığına sebep olmayacak. Sorunlara daha yararlı çözümler bulabilecek ve parasal konularda daha sağlam adımlar atabileceksin.

Keyif aldığın yemekleri yapmak ve sevdiklerinle paylaşmak ruh haline daha iyi yansıyacak bugün. Kendin ve sevdiklerin için çaba sarf etmek, stresi üstünden atmana da yarayacak. O yüzden bugün güzel yemekler yapmayı deneyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığın alanı güzelleştirmek için yeni fikirler edinebilirsin. Ev dekorasyonu veya yenilikler bugün önceliğin olabilir. Daha rahat nefes alacağın bir yaşam alanı sana genel olarak daha iyi gelecek bugün.

28 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, beklenmedik ama hoş karşılanan bir finansal kazanç, yaşam durumunuzda uzun zamandır arzu ettiğiniz bazı değişikliklere yol açabilir. Taşınmak gibi bir planınız varsa bunu hayata geçirmek adına ilk adımları atacaksınız.

28 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair yaptığın planlarda ailenin desteğini arkanda hissetmen kendini rahat hissetmene neden oluyor. Bugün aynı zamanda yaşam alanınla ilgili düzenlemelere gitmeyi tercih edebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan sevgilinden alacağın bir haber seni mutlu edebilir. Müzik tercihlerin konusunda yeni bilgiler öğrenip zevkini değişime uğratabilirsin.

28 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durağan olduğunuzu düşündüğünüzün hayatınızın neden bu yönde olduğunu fark edebilirsiniz. Hem ilişkilerinize hem de işlerinizde ertelediğiniz bir şeyler varsa bugün yeniden düşünebilir ve bir plan dahilinde işe koyulabilirsiniz. Elektronik cihazlarınız ya da aracınızla ilgili bakım, düzenleme işlerinizi zamanında halletmek sizi olası borçlanmalardan koruyabilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda daha fazla ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın desteğiniz almak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Uğraştığınız işler üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Teknik konulara biraz daha özen göstermenizde fayda var.

28 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haksızlığa tahammül edemeseniz de olaylar gözüktüğü gibi olmayabilir. İşin içine girdiğinize pişman olabilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rehavete kapılmaman önemli olabilir. Hayatını akışına bırakmak ve bazı meseleleri kaygı konusu haline getirmemek senin elinde olacak. Biraz daha sakin bir gün planlayabilirsin.

28 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşanan bazı gecikmeler planlarınızda aksiliğe yol açabilir ancak bu durum dinlenmenize izin vererek sizin için daha iyi sonuçlanabilir. İster bir gezi iptal edilsin, ister bir başkası tarafından üzerinizdeki bir sorumluluk kaldırılsın, günlük hayatınızın koşuşturmacasına ara vermek için bu boş alanı kullanmak oldukça gerekli. Günü evde dinlenerek veya ailenizle normalde olduğundan daha fazla zaman geçirmek için ayırmak canlandırıcı olmalıdır. Boş zamanınızda üretken olamadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin, daha sonra çalışmak için yeteri kadar zamanınız kesinlikle olacak ancak verimli bir enerji için şimdi dinlenmeniz gerekiyor.

28 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşamınızda karışıklıklar meydana gelebilir. Partnerinizin sizden gizlediği fikirlerini veya bazı sırlarınızın olabileceğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Kendinize dönük davranırsanız, duygusal kayıplar yaşayabilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

28 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün gündelik hayat akışınızda, çalışma hayatınızda bazı iletişim sorunları gerçekleşebilir. Merkür de retrodayken iki kere düşünmek, bir kere konuşmak önemli olacak. Trafikte dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Maddi açıdan ise güzel fırsatlarınız var. Harika bir gün dilerim.

28 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yoğunluğunuzun artacağı bir gün. Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı zannediyorsunuz. Fakat arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında, aradığınız bazı yanıtlar var. Bugün kıvrak zekanız ve iletişim kurma konusundaki yeterliliğinizle,arkadaşlarınızla uyum içinde çalışabilir ve başarı elde edebilirsiniz. Maddi anlamda sıkıntılı bir dönem. Büyük ödemeleriniz var. Onları ileri tarihlere ertelemeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor

28 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 35' 32"
Ay
Kova
11° 47' 55"
Merkür
Koç
17° 23' 55"
Venüs
Boğa
02° 28' 49"
Mars
Koç
00° 39' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 16"
Satürn
Balık
16° 40' 50"
Uranüs
Boğa
22° 24' 57"
Neptün
Balık
28° 56' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 35"
Lilith
Başak
23° 28' 16"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>