Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kaygıların Diniyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2020, Salı

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün maceracı bir ruh halinde olabilirsiniz. Günlük geziye çıkmak isteyebilir ya da şehir dışına çıkıp yeni manzaralar görmenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu bir günlük macera için yanınıza sevgilinizi alın. İlham verici bir yere gidin ve birlikte biraz romantik zaman geçirin. Her zamanki rutininizden çıkıp farklı bir şeyler yapın. Bugün çılgın olmanın tam vakti!

Balık, sen çok sosyal bir insansın, ama son zamanlarda kendini saklıyorsun. Buna neden olarak herhangi bir düşünceniz var mı? Bugünün gezegensel pozisyonları, eski sosyal kendiniz gibi hissetmeye başlamanıza yardımcı olabilir - ama çok kısa sürede değil! Arkadaşlarınız sizi özlüyor vearkadaşlarınızın sizi rahatsız edecek bir şeyler yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar. Bazı kişisel başarılar sayesinde güveniniz geri geliyor. Bu, tek başına dışarı çıkıp biraz ortalığa karışmak istemenizi sağlamalıdır. Sakin olun, yalnızca kalabalığa karışın.

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Sosyal, dışa dönük ve konuşkan bir ruh halindesin. Kendini, bir yabancıyla sohbet ederken bulabilirsin ve bu kişiyle aslında ortak çok yanın olduğunu fark edebilirsin. İnsanlara kendini açtığında iyi hissediyorsun ve hafif diyaloglardan keyif alıyorsun. Bazı faydalı bilgiler ve fikirler ayağına gelebilir; o halde dikkatini ver!Bugün yalnızca akışına bırakmanız gerekebilir. İşleri kontrol etmeye çalışırsanız, kontrol etmeye çalıştığınız şey muhtemelen ellerinizden kayıp gidecek! Biraz keyifsiz hissetmeniz mümkün. Etrafınızdaki insanlar bazı şaşırtıcı fikirleri ifade ederken sabırlı olmaya çalışın. Yarın uyandığınızda, işler çok farklı olabilir! Öyleki bugün sanki bir rüyaymış gibi görünebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kelimeleri kullanışına dair olan yeteneğin bu kez ön planda ve arkadaşların anlattığın şakalardan, hikayelerinden büyülenebilir. Bunu saçmasapan bir hünermiş gibi düşünüp küçümseme; çünkü konuşmak üzerine gerçek bir yeteneğin var. Amatörlere sahnede yer veren komedi kulüplerini bir dene veya hikayeler yazmayı dene.

29 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri, aşk ve arkadaşlık ilişkileri öne çıkabilir. İlişkilerden yana duygusal beklentileriniz artabilir. Değersizlik ve başarısızlık inancından kaçınmalı, kendinizi takdir etmeye odaklanmalısınız. Çocuklarla ilişkiler ruhsal bir iyileşme getirebilir.

29 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının seni düşündüren tavırların son bulması kaygılarını ortadan kaldırıyor. Onları iletişim dillerine dikkat etmeleri konusunda uyarabilirsin. Kişisel ihtiyaçlarını ihmal etmiş bir Kova burcuysan dış görünüşüne ve kozmetik ürünlere yaptığın harcamalar artabilir. Paranı hızlı harcamalısın.

29 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi sorunlarınıza üstünkörü yaklaşıyor olabilirsiniz. Bazı detayları atlamak size hata yaptırabilir. Harcamalarınızla ilgili incelemeyi daha dikkatli yapmalısınız.  Bunun için ayrı bir defter tutabilir, harcama dökümlerinizi buraya yazabilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularınız gündeme gelebilir. Akıcı enerjiler söz konusu.

29 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı olarak bugünlerde mevcut ilişkinizde istediğiniz gibi yolunda gitmeyecek durumlar olabilir. Stres yapmadan gerekli önlemleri almanız gerekebilir.

29 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

29 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğru kişiyle tanışmak istiyorsanız bir yolunu bulabilirsiniz. Önce ne yapacaksınız? Bunu etraflıca düşünün.

29 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan fazla etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı, çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

29 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler bugün hareketli, canlı bir gündeme işaret ediyor. İstek ve beklentileriniz ön planda olabilir, kendi ihtiyaçlarınız konusunda daha talepkâr davranabilirsiniz. Kişiliğinizi ortaya koyabilirsiniz. 

29 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel zevklerinizin gündem kazanmasıyla, bütçenizin kapasitesi de önem kazanacak. Partnerinizin sizden yoğun beklentileri olacaktır. Onunla ortak çalışmalarınız için para harcayabilir ve koşullarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü kişisel aktivitelerinizi için birleştirebilirsiniz.Yaşam kalitenizi yükseltmek istemeniz en doğal hakkınız.

29 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>