Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yaşantını Düzene Çekme Vakti Gelmiş Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinizden duygusal bir iletişim alabilirsiniz. Bu erken mi? Bu ilişkinin nereye gitmesini istediğinizden tam olarak emin değil misiniz? Eğer öyle değilse, geri çekilmeyin ve kesinlikle "arkadaş olalım" konuşmasını yapmayın. Olanlar çok ani oldu ve hazırlıksız yakalandınız, ancak bu ilişkiyi sabote etmek için bir neden değil. Uzak durun, hiçbir şey söylemeyin ve biraz düşünün.

Adımınızı başarı merdivenine atma zamanı. Ancak, önemli olan başka şeylere de konsantre olmalısınız. Başarı merdiveni sadece parayla ilgili değil. Bu yaptığınız her işe kendinizi gerçekten verdiğiniz ve her bir yeni projede yeni şeyler öğrendiğiniz anlamına da gelir. Ortaya çıkan açgözlülüğün kendin için koyduğun hedefleri etkilemesine izin verme.

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Bugün senin için harika bir gün; duygularının ve düşüncelerinin oldukça tutarlı olduğuna tanık olacaksın. Bu güç kombinasyonunu kendini verimli ve kuvvetli şekilde ifade edebilmek için kullan. Hedeflerine giden yolda kullanabileceğin güçler de mevcut.Evet, şimdi sıra sizde. Bir şey için beklemiş durmuşsunuz ve ona erişme zamanı bir türlü gelmemiş olabilir. Yolunuzu tıkayan zihinsel ya da fiziksel büyük bir engel olabilir. Artık beklemeyin, çünkü vakit geldi. Sahneye çıkıp tiradınızı atın. Artık hiçbir bahane kalmadı, o yüzden pes etmeyin. Olaya ne kadar dahil olursanız o kadar büyük bir ödül elde edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecan verici bir haber sayesinde keşfetmeniz gereken bir gelişim fırsatından haberdar olabilirsiniz. Gelgelelim, normal şartlar altında hemen harekete geçecekken, bugün yalnızca 'bekle ve gör' tutumu sergilemeniz muhtemel. Bir süredir kendinizi göstermeye çalıştığınız için bu bakış açısı size uygun olmayacaktır. Endişelerinizin galip gelmesine izin vermeyin. Meraklı tabiatınızdan faydalanıp mümkün olan her şeyi öğrenin ve daha sonra bilinçli bir karar verin.

3 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 08:49-14:19 arası boşlukta ilerliyor olacak. Sizler bu saat diliminde önemli işlerinize yoğunlaşmakta zorlanabilirsiniz. Biraz sosyalleşip zihninizi dağıtmak iyi gelecektir. Saat 14:19'dan itibaren Ay, Kova burcuna geçiyor. Haftanın tüm yorgunluğuyla dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. Hem ruhen hem fiziksel olarak kendinizi bitkin hissedebilirsiniz. Mutlu olmak için önünüze engel olanlara karşı tepkinizi göstermelisiniz.

3 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta başından beri seni etkisi altına alan karmaşık duyguların ve kararsızlığının üzerine bir çizgi çekiyorsun. Sağlam bir iç muhasebe yapıp enerjini yükseltmen gerekli. Kendinde yapacağın değişimler oldukça dikkat çekecek. Uzun zamandır ertelediğin işlerini halletmeye çalışmak epey zamanını alabilir. İşe başlamadan önce bunları gözünde büyütürsen başlamak senin için epey zaman alabilir. Maddi konular üzerine kafa yormaktan bunaldın. Alışverişi abartabilir, bütçende sınırları zorlayabilirsin. Eğitimi devam eden bir Balık burcuysan, gelişimini destekleyecek kurslara kayıt yaptırabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin hiç bilmediğin bir yönünü keşfedebilirsin. Sevdiğin kişiye ilgini farklı yollardan belli edebilir, ilişkini canlandırmanın yollarını arayabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşın iletişime geçerek, seninle görüşmek isteyebilir. Reddetmeden önce bir kez daha düşünmeye ne dersin?

3 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızda kurulan iletişimlere dikkat etmenizde fayda var. Israrcı bir davranış biçimi içinde kalırsanız çevrenize uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Empati yeteneğinizi bugün daha fazla ortaya sunmalısınız.

3 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konular için yeni nedenler bulabilirsiniz. Hedeflerinize daha pozitif bakabileceğiniz, kendinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

3 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda bereketiniz artsa dakonularında üstlerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Daha diplomatik davranmalı ve herkese güler yüzlü davranmalısınız.

3 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

3 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha önce hiç gitmediğiniz bir yere gidin ve anın tadını çıkarın. Kim bilir belki de hayatınızın aşkı da orada olacaktır!

3 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati sizin bilinçaltı alanınıza yerleşiyor. Yani haberci rüyaları not almanızda fayda var.Topluluklara karşı görevlerinizi tam anlamıyla yerine getireceğiniz bir gündesiniz. Mantık ve duygular arasında ikilemde kalabilirsiniz. Çevrenizdeki kadınların soğuk ve mesafeli tavırları canınızı sıkabilir. Hayatta herkesin sizin kadar fedakar olmayacağını aklınızdan çıkarmayın.

3 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

3 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu zehirli düşüncelerinizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Hiçbir şey sizin kafanızda kurduğunuz kadar kötü değil. Sosyal olun. Keyif aldığınızı bildiğiniz garanti organizasyonlara katılın. Siz de enerjinizi yükseltmek, keyif almak için adım atın. Birilerinin organize etmesini, sürekli size adım atılmasını beklemeyin.

3 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; tutamayacağın sözler vermedikçe ve kendini tam da anlatmak istediğin doğal şeklinle ifade ettiğin sürece olumlu gelişmeler kaydedebilirsin. Öğleden sonra geri planda kalmak ve bir düzen oluşturmak istediğin konulara yönelebilir, geçmişi düşünerek çıkardığın derslerle ileride neleri yapman gerektiğini planlayabilirsin. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

3 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 14" R
Ay
Başak
28° 46' 28"
Merkür
Boğa
03° 23' 38"
Venüs
Boğa
23° 12' 20"
Mars
Koç
13° 32' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 59"
Satürn
Balık
17° 58' 27"
Uranüs
Boğa
23° 23' 26"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 17"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>