Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yorgunsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2021, Salı

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün, sıkı çalışmanızın verdiği başarıyı hissedebilirsiniz. Muhtemelen son zamanlarda buna çok uzun saatler ayırdınız. Çok disiplinli olmanıza rağmen, hayatınız çılgınca hızlanacakmış gibi görünüyor. Bugün, övgü dolu sözler duyabilir ve sırtınız sıvazlanabilir. Etrafınızdaki insanların size ne kadar saygı duyduğunu her zaman fark etmiyorsunuz. Kalbiniz onların şefkatiyle ısınacak.

Bugün gelişmelere açık bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeni etkinliklere katılmaya ya da yeni arkadaşlar edinmeye hazır olabilirsiniz. Bugün rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Genelde geç saatlere dek çalışıyor ve eve yorgun argın gidiyorsanız, işten erken çıkmayı deneyin. Yakın arkadaşlarınızla bir akşam yemeği organize edin ve keyfiniz yerine gelsin. Hayata karşı daha sakin ve daha yumuşak bir yaklaşımı benimsemelisiniz.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Hatanın olmadığı bir gün. Hatta kaygan ve değişken doğan, hiç kimse fark etmeden çatlaklar arasından yol alarak yolunu bulacak. Yine de, sahnenin ortasında rol alman gerektiğini öğrenebilirsin. Tercih senin tercihin olduğu sürece bir sıkıntı yok. Senin için bugün bağımsızlık temel tema. Zincirlerini kırdıkça genel modunun da o kadar iyi olduğunu göreceksin.Bugün kapınızın önünde birtakım sürpriz misafirler belirebilir. Öyleki sanki kapınızda “herkese açık etkinlik” yazan bir tabela varmış gibi hissedebilirsiniz! Sosyal enerjiler şu anda güçlü olduğu için insanlarla iletişim kurmaya açık olun. Komşularınız ve arkadaşlarınızla biraz çene çalmaktan keyif alacaksınız. Aile üyeleri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz durmaksızın çalıyor olabilir. Bugün yalnız kalmaktansa keyifli bir arkadaşlığın tadını çıkarmalısınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenden sosyal bir etkinlik için alacağın davet seni sanatçılarla ya da ruhsal olaylara meyilli insanlarla tanıştıracak. Bir takım inanılmaz değişiklikler hayatında vuku bulabilir ve bu etkinlik gece geç saatlere kadar sürebilir. Ne kadar geç olursa olsun, sen eve döndüğünde ne kadar yorgun olursan ol, mutlaka zihnini temizlemek için egzersiz yapmalısın. Yoksa uyumakta zorluk çekebilirsin.

30 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz daha güçlü çalışabilir. Arkanızdan dönen bazı durumları hissedebilir, görebilirsiniz. Bazı insanlarla ilgili yanılgılarınızdan uyanabilirsiniz. Geleceğinize odaklanma zamanı.

30 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın erken saatlerinde başlayacağın bir gün seni bekliyor. Birden fazla işe anda koşuşturman gerekebilir. Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün çok yorulduğunu hissedeceksin. Evli ve çocuğu olan bir Balık burcuysan, ailenle birlikte daha çok vakit geçirmek isteyeceksin.

30 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni fikirler yeni girişimleri doğuracaktır. Hobilerinizi ticarete dökmek için yeni çalışmalara başlıyorsunuz. Bunu yapmaktan çekinmeyin. Terfi ya dagörüşmesi üzerine yapacağınız konuşmalar oldukça önemli olacaktır. Öfkenizi yenin.

30 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için heves duyuyor olabilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni planlar yapabilirsiniz. Akademik konula gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bütünü daha rahat görebileceksiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgili uğraşlar içinde olabilirsiniz. Akışta kalın.

30 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ruhani konularda araştırmalar ilginizi çekebilir. Bu tezahürden kurtulmanın yolu ise ilahi sisteme güvenmektir.

30 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

30 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle yaşayacağınız bir tartışmada kullandığınız ses tonu bugün biraz kırıcı olabilir. Ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin bağıran çığırtkan kişi pozisyonunda olmak istemezsiniz!

30 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde radikal ve farklı kararlar alacağınız günlerden biri. Bilgilerinizin destek görmesi, sizin için önemli. Görüştüğünüz kişilerle önemli fikir alışverişleri içinde olacaksınız. Adımlarınızı dikkatli atmalısınız

30 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Balık; bugün bilinçaltının derinlerine ulaşabilir, sorgulamalar yapabilir ve iç dünyanı keşfedebilirsin. Yolculuklar, eğitim ve anlaşmalarla ilgili gelişmeler seni bir süre için engelleyebilir, yakın çevre ve kardeşlerle arandaki bağları güçlendirmene neden olacak kadersel ve kontrol dışı olaylar yaşayabilirsin.

30 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sevgisinden emin olamıyorsunuz ve kafanız çok karışık. İş yerinizde yoğun bir gün geçirseniz bile enerjinizi yüksek tutmaya özen gösterin. Kendinize öncelik vermeye başlamanız gerekiyor.

30 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize duyduğunuz hayranlık gözlerinizden belli oluyor, ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. İş yerinde sevilen birisiniz. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. Bir dostunuz kefil olmanızı isteyebilir. Arkadaşınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir

30 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 12' 21" R
Ay
Balık
20° 10' 24"
Merkür
Koç
18° 53' 47"
Venüs
Boğa
05° 47' 59"
Mars
Koç
02° 43' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 06"
Satürn
Balık
16° 54' 38"
Uranüs
Boğa
22° 34' 14"
Neptün
Balık
29° 01' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 36"
Lilith
Başak
23° 46' 12"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>