Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretinizin biraz kırık olması geçici. Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz.

İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir.

Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu gerginlikler kısa vadede yok olacak, her şey rayına oturacak gibi. Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir.

Geçen günlerde yaptığınız bir şakanın altında, bazı sitemlerinizi sakladığınız düşünülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dağınık düşünceler içindesiniz. Zihninizi toparlamanız, son zamanlarda bir esasa dayanmayan konuları yeniden ele alıp değerlendirebilmenize bağlı. Ayrıntıları tırmandırıyorsunuz. Yakın bir zamanda ikili görüşmelerde etkilenmeniz söz konusu. Bu anlamda fikir değişiklikleri, kendi özgün düşüncelerinizden uzaklaşmanıza neden olabilecek.

5 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 09:02 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, sizi ve ailenizi, işinizi ilgilendiren durumları dikkatlice gözden geçirmekte yarar var. Yargılamadan önce iyice anlayıp dinlemelisiniz. Başka insanlardan duyduğunuz veya onların yönlendirmesiyle kararlar almaya kalkışırsanız yanılabilirsiniz. Saat 11:14 Ay-Venüs görünümü, ailemiz veya kişisel yöndeki ihtiyaçlarımızı bilinçli ve aceleye getirmeden karşılamada önem taşıyor. Venüs gerilediği için, tabii ki hesabımızı bilmemizde yarar var. Saat 11:51 Ay-Merkür arasında mücadeleci görünüm oluşuyor. Bu enerji, sabırsızlığı körükleyici ve hassasiyetin yükselmesini sağlayıcıdır. Bir yandan her türlü anlaşmazlıktan kaçıyoruz bazen de inanmak istediğimiz gibi durumları ele alıyoruz. Bizim sebep olmadığımız durumlarla uğraşabiliriz veya anlayamadığımız, anlamlandırmakta zorlandığımız lafla sözle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bunların doğrusunu eğrisini çok iyi araştırmamız lazım. Saat 14:33 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, mesleki geleceğiniz ve kendinizi toplum içinde güçlü bir şekilde ifade edebilme arzunuz ön plandadır. Hünerlerinizi göstererek işinizde en yüksek konuma gelmeyi arzularsınız. Yenialanları araştırarak geleceğinizi garanti altına almak isteyebilirsiniz. Yapılması gereken öncelikle enine boyuna düşünmek ve alışkanlıklarınızın esiri olmamaktır. Eğer çalışmalarınız ve emeğinizin karşılığını almakta güçlük çekiyorsanız veya bulunduğunuz yerde bundan daha fazla gelişip büyümeyecekseniz, mantıklı düşünmeniz çok daha faydalıdır. Bazılarınız için bugünün anlamı, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istediğiniz haldekonularında yaşadığınız sorunlardır. Ya uzun zamandır işiniz yoktur veya ailenizin baskıları nedeniyle hiç de mutlu olmadığınız bir görevi sürdürüyorsunuzdur. Benim size tavsiyem ne olursa olsun kendi aklınıza güvenmeniz, dışarıdan hiç kimsenin sizin fikrinizi değiştirmesine izin vermemenizdir. Yani değişime açık olmak için öncelikle buna kendinizi hazır hissetmeniz önemlidir. Saat 23:46 itibariyle etkili olacak Mars-Satürn görünümü, önümüzdeki birkaç gün boyunca, zorluklarla baş edebilmeniz, kariyer hayatınızla ilgili konularda kararlılık göstermeniz yönünde sizi destekliyor. Hangi işin kazandırıcı olduğunu, hangi işin boş yere zaman alacağını kolayca tespit edebilirsiniz. Bu tespitler sayesinde asıl olması gereken yolunuzu bulabilirsiniz. Eğer bir amacınız varsa şimdi bu destekle onu elde etmede enerjiniz yüksek diyebiliriz. İdeallerinizi gerçekleştirmemeniz için bir neden yok. İnsan kendine güvendiğinde, planlı olduğunda ve etkili şekilde çalıştığında tüm engelleri aşabilecek güçtedir. Kaldı ki, bu görünüm de, size yardımcıdır. Mutlu pazarlar dostlarım, Can yürekleriniz güzel sözlerle huzur bulsun. Kalben sevgilerim sizlerle olsun.

5 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eleştirel tavrın ön plana çıkacak. Bu halin sevdiklerini üzse de yaşamına çeki düzen vermenin zamanı geldi.

5 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal yeteneklerinizin ve yaratıcılığınızın arttığı önemli bir gün. Hislerinizin de yoğun bir ölçüde sizi doğru seçimlere götürdüğü bir zaman dilimi.

5 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinize ve yerleşime ait konularda yenilikler ve hareket söz konusu. Ancak kendinizi daha huzursuz da hissedebilirsiniz.

5 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbiniz farklı, mantığınız farklı konularda geziyor. Ne birinden ne diğerinden vazgeçemiyorsunuz. Bir an önce karar verin ve yolunuza devam edin....

5 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı ve yeteneklerinizi yerinde ve uygun şekilde değerlendirerek somut ve yapıcı adımlar atabilirsiniz. Organizasyon, görev ve sorumluluk gerektiren işleri bu şekilde kolayca halledebilirsiniz.

5 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün boyunca ailenize ve onlarla birlikte geçireceğiniz zamana odaklanmanızda yarar var. Gün içinde aile hayatınızda bazı sorunlara ve kafa karışıklıklarına açık olabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız arasında kalabilirsini

5 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda bir otorite figürünün baskısı yüzünden gerginlik yaşamanız olasıdır. Bu kısa süreli gerginlik gün boyu canınızı sıkabilir. Aile bireylerinizle vakit geçirmekten, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Sizin burcunuzda ilerleyen Merkür/Neptün kavuşumunu fırsat bilip mali konulardaki açıklarınızı kapatmanız ve bu konuda ortaklarınızdan tavsiye ve destekler almanız için çok uyumlu göstergelere sahipsiniz. Sezgilerinizin hayatınızı yönlendirdiği bir süreçtesiniz.

5 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizden bir türlü söküp atamadığınız güvensizlik hissi nedeniyle kendi dünyanıza kapanabilirsiniz. Yapmanız gereken ise, çevreye açılmak, güvensizliğine neden olan şeyi insanlarla paylaşmak ve onların sizi rahatlatmasını sağlamaktır. Bu, size inanamayacağınız kadar huzur verir.

5 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 38"
Ay
Akrep
18° 45' 50"
Merkür
Koç
26° 14' 31"
Venüs
Balık
21° 02' 34"
Mars
Balık
04° 36' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 53"
Satürn
Balık
13° 14' 58"
Uranüs
Boğa
20° 38' 26"
Neptün
Balık
27° 47' 30"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 46' 00"
Lilith
Başak
19° 44' 45"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:05

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>