Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok kararsınız. Duygularınızla mantığınız arasında kalmış durumdasınız. Aşk hayatınız konusunda bir çok kez hatalı kararlar aldınız. Yine hatalı bir karar almak üzeresiniz.

İş yaşantınızda bazı beklentiler içindesiniz. Beklediğiniz bazı haberler, anlaşmalar var. Bunlardan çıkacak sonuca göre bir karar alacaksınız.

Parasal konularda ne kadar tutumlu davransanız da bir türlü dilediğiniz rahat kavuşamıyorsunuz. Düzenli ödemelerinizi yaptığınız zaman size para kalmadığını görüyorsunuz.

Sağlığınızla ilgili bir problem bugün sizi bir hayli rahatsız edebilir. Sağlığınıza biraz daha önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırılıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi birçok konuda yenileme arzunuz, mantıklı zaman ve imkan değerlendirmelerini gerektiriyor. Uzun süredir barındırdığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeyi çok elverişli görünüyor. Acillik içerdiğine çok inandığınız bazı kararlarınız bile, bu sıralar ertelenebilir.

2 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:48 Ay-Mars kavuşumu, aşkta kazanmak arzunuzu yükseltiyor. Ailevi konularda veya yeniliklerde bulunmak adına sizi harekete geçiriyor. Çıkarlarınızı gözetmenizi sağlıyor. Ancakyaptığınız kişilere güvenmeden önce, her işi sağlama almanız gerektiğini söylüyor. Borçların ödenmesi, alacakların tahsili gibi konularda hareketlenmeler görülebilir. Saat 05:19-10:43 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Zorlandığımız konularda hassas tepkilerde bulunuruz. Maddi konularda tedbirli olalım. Saat 05:44 Güneş-Neptün kavuşumu, burcunuz üzerinde gerçekleşmesi gayet kıymetlidir. Birkaç gün boyunca etkili olup, rahatlatıcı, huzur verici, sezgilerinizi güçlendiricidir. Özellikle mesleğiniz sanatsal ve mistik konularda ise tabii ki ilham gücünüzü arttırır. Moral motivasyonu yükselticidir. Bir tülün ardından bakmak gibidir hayata. İnsan yarının ne getireceğini bilmese de, bu enerji sayesinde bugünün kıymetine erişir. Nefes alıyorsam, umut her dem vardır diyerek sevgi ile yaşamı kucaklar. Saat 10:43 Ay-Boğa burcunda seyrine başlıyor. Huzur, güvenlik, sakinlik getirir. Uzun ömürlü olana yönelmeyi sağlar. Meseleleri enine boyuna düşünürüz. Güvenilir olanla olmayanı hissederiz. İşimizi sağlama almak isteriz ve ona göre kararlarımızı gözden geçiririz. Saat 15:48 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, yarınımızda yanımızda olacak bir insan, bir dost arıyoruz. Bu açıdan hayata baktığımızda güvenecek insan bulmanın bu zamanda zor olduğunu düşünebiliriz.

2 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yeni başlangıçlara yer açacaksın. Umudunu yitirmediğin zaman, küçük sürprizlerle karşılaşabilirsin.

2 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta ve sosyal yaşamda ağızdan çıkanlar ve duyduklarınıza dikkat! Bazı beklentiler gelecek planlarını değiştirebilir.

2 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlar içindesiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular önem kazanabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Zihinsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bugün dalgın olabilirsiniz. Önemli kararlar almak için uygun olmayabilirsiniz.

2 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal...

2 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hoşgörülü ve ılımlı tavrınızın yanında, ilişkiler konusunda bazı şeylerin duygusal olarak abartılması ihtimali sözkonusu olduğu için, olaylara tarafsız ve olduğu gibi bakmanız faydalı olacaktır. İkili ilişkilerde iyileştirici, huzurlu paylaşımlar ve eve ait değişiklikler için ideal bir gündesiniz.

2 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel hayatınızda kararsızlıklar, yanılgılar ve belirsizlikler oluşabilir. Sanatsal bir işle uğraşıyorsanız çok şanslı ve yaratıcı etkiler altındasınız. Hisleriniz çok kuvvetlenecek.

2 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim ağınız, kısa yolculuklarınız, kardeşler ve komşularla haşır neşir olabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha barışçıl, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz. Tanıtım faaliyetlerinizi, sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Özellikle sezgileriniz çok güvenin. Rüyalarınızın ne sembolize ettiğine dikkat edin. Evrenin, yaşamın sunacağı işaretleri iyi yakalamaya bakın. Yaşam hedeflerini, kariyerinizi ilgilendiren konularda belirsizliklere veya karmaşalara düşebilirsiniz.

2 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

2 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 36' 20" R
Ay
Yay
03° 42' 39"
Merkür
Koç
16° 00' 34"
Venüs
Koç
26° 09' 23"
Mars
Balık
26° 41' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 35"
Satürn
Balık
16° 13' 15"
Uranüs
Boğa
22° 07' 26"
Neptün
Balık
28° 47' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 07"
Lilith
Başak
22° 54' 06"
True Node
Koç
15° 32' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>