Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz.

İş yaşantınızda aktif ve çalışkan tutumunuzla göz önünde olabileceğiniz bir gün. Kariyeriniz için ev yaşantınızı ve ailenizi ihmal edebilirsiniz. İş birlikleriniz konusunda esnek davranacağınız bugün, eşinizin desteğini almak hoşunuza gidecektir.

Sizi harekete geçiren ve değişiklikler yapmanızı isteyen çok sayıda etken olmasına rağmen parasal konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Size verilen dost tavsiyelerinde işinize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Bugün işyerinizde üstlerinizle çatışma olasılığı yüksek. Her şeyi duymamaya gayret edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin bir konuda taraf olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük, mutlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir.

26 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 26 Şubat saat 17:54 tarihinde Balık burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması ve Merkür-Balık burcu seyri, aile hayatımızdan ilişkimize kadar geniş bir alanda iyice odaklanarak düşünmemizi gerektiriyor. Birçok işin altından kalkmaya gayret edeceğiz. Tabii ki hem maddi hem manevi anlamda duruma bakacağız. Bu Tutulmadaortaklıkları ve ilişkide dengeli paylaşımın önemi büyük. Kendimize, yapmak istediklerimize ve şartlarımıza dikkat ederek hareket edersek yararlı olur. Burada önemli olan size bir yararı var mı, sizden götürdüğü bir şey var mı? Ona göre karar vermek lazım. Bu Tutulmanın etkili olduğu bugünlerde Venüs ve Mars-Koç burcunda ilerliyor. Bu, maddi kazanç sağlayan ilişki ve ortaklıklara işaret ediyor. Aynı zamanda harcamaların da göstergesidir. Herhangi bir yenilik sizi kendine çeker. Arzu ettiğiniz bir şeyi satın almaktan çekinmezsiniz. Elinize bir para geçtiğinde ayarınızı biliniz. Paranızı nereye harcıyorsunuz buna dikkat ediniz. Eğer yararlı ve uzun vadeli bir para akışı ise, o zaman tabii ki ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz. Projelerin de aynı şekilde ele alınması, fayda-zarar hesabının yapılması doğru olacaktır. Tutulmanın bizlerin hayatında geliştirici olması dileğimle,

26 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunda gerçekleşek Güneş tutulması, yeni bir hayata çağırıyor. Belirsizliklere bir son verebilirsin diyor gök kubbe.

26 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haksız yaklaşımlar karşısında sükûnetinizi korumalısınız. Beklediğiniz konularla ilgili önemli sonuçlanmalar oluşabilir. Sevgide paylaşımcı bir yapıya ihtiyaç duyacağınız bir gün.

26 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen güneş tutulması sizi kişisel konularda hem hassas hem de aktif kılıyor. Kendinizi ortaya koyabilecek yeni adımlar atabilirsiniz.

26 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzüntüleri unutmaya çalışıyor, kendinize yeni uğraşılar buluyorsunuz. Devam ederseniz bu sizin için iyi. Aşık olduğunuz kişi sizi izliyor bilmelisiniz...

26 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda bir Güneş tutulması meydana geliyor. Tutulma kendiniz ve yaşantınızla ilgili önemli farkındalıklara neden olabilir. Geçmişinizi, geleceğinizi değerlendirme fırsatı olabilir. Yeni başlangıç ve değişimlerin kapısını açabilir ancak bunlar için daha çok çaba göstermeniz gerekebilir.

26 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu tutulma zamanında hayatınızla ilgili sürpriz gelişmelere açık olacaksınız. Önemli değişimler karşınıza gelebilir ve siz çok önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızın yapısı değişiyor. Paniğe kapılmadan hareket etmelisiniz.

26 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda odak noktası olan tüm konulardaki sezgisel farkındalıklarınız ortaya çıkabilir. Ruh ve beden sağlığınıza odaklanıp hayatınızda yeni bir sayfa açmanız gerektiğini düşündüren konu ve olaylar dizisini inceleme altına alabilirsiniz. Sezgisel yeteneklerinizde tıkanma, sorumlulukları yerine getirememe durumu da yaşamanız olasıdır. Hedef ve planlarınızda gevşeme, motivasyon ihtiyacı ve idealist beklentiler nedeniyle bocalama gibi erteleyici etkenlerle baş edebilirsiniz. Manevi yara aldığınız konularda destekleyici de olabilirsiniz.

26 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beş duyunuz, çevreyi doğru şekilde algılamanız konusunda yetersiz kalacaksa da, sezgileriniz imdadınıza yetişecektir. Geleceğe yönelik planlamalar yapmanızı, çok uzakta gibi görünen hedeflere ulaşmak için daha kısa yollar bulmanızı sağlayabilirler.

26 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 40" R
Ay
Yay
12° 43' 56"
Merkür
Koç
16° 04' 41"
Venüs
Koç
27° 01' 46"
Mars
Balık
27° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 26"
Satürn
Balık
16° 17' 09"
Uranüs
Boğa
22° 09' 50"
Neptün
Balık
28° 48' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 33"
Lilith
Başak
22° 58' 49"
True Node
Koç
15° 30' 09"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>