Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın rahat açısının yaptığı olumlu etkiler iç huzurunuzun ve kişisel çekiciliğinizin yüksek olabileceğini belirtiyor. Aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz

İşyerinizde beklenmedik koşullarla karşılaşacaksınız. Fakat yine de diplomatik davranarak ilişkilerinizi geliştirebilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını maddi olarak da görebilirsiniz.

Kişisel gelirinizi ve parasal durumunuzu etkileyen hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ani kararlar ve riskler söz konusu olurken daha dikkatli olmalısınız.

İleriye yönelik hedefleriniz ani değişiklikler gösterebilir. Bu arada, önümüzdeki dönemde yakın çevreniz ve arkadaşlarınız kararlarınızı yakından etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kış ortasında gelen bahar duygusallığınızı iyice ön plana alabilir. Ama, şu sıralar her konuda kontrollü hareket etmeniz yönünde alacağınız sinyallere de kapalı değilsiniz. Arkadaş çevrenizde son zamanlardaki birtakım ilişkilerin, artık zararsız olarak görülemeyeceği düşüncesindesiniz. Bu konuda doğru yorumlamalar içinde olmanız, sizi baskıcı uyarılara yöneltmemeli.

21 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Salı günümüz 07:01 Merkür-Uranüs olumlu görünüm etkisinde başlıyor. Bu görünüm sizin, kendinizle ve hayatla olan iç muhasebeniz anlamına geliyor. Aslında bu durum hiç de olumsuz değil. Sadece yüklerinizden kurtulmak, yeniye yer açmak için bu muhasebenin yapılması gerekiyor. Para, değişik ve sıra dışı yeteneklerinizi kullanmaya başladıkça size akacaktır. Bol bol fikir paylaşımında bulunun, sürekli okuyun ve insanlarla bağlantılar kurun. Çünkü iletişim sizi güçlendirici ve kazandırıcıdır. Bu arada karşılaştığınız kişilere dikkat edin. Duygusal değil, bilakis mantıklı düşünün. Saat 10:07 Ay-Oğlak burcu seyri, önemli işlerinizi başarılı şekilde bitirirsiniz. Sizden yaşça büyük kişilerle daha iyi anlaşırsınız. Toplantı, görüşmeler, sağlam olmasını istediğiniz her şeyde, bu enerjiden yararlanabiliriz. Saat 16:15 Ay-Güneş görünümü, önemli plan veya yapılması öncelikli işlerinizi halletmenizde gayet faydalıdır. Saat 17:02 Ay-Kuzey düğümle olumlu bir görünüm yapıyor. Sabah saatlerindeki işlerimizi daha dikkatli şekilde analiz ediyoruz. Amacımızı geleceğimizi düşünmek ve gelişimi önemsemek oluyor. Saat 21:27 Merkür-Jüpiter görünümü, bir hazırlığın işaretçisi olabilir. Bu yeni bir proje veya önceden başlanmış bir işle ilgili eksiklerin tamamlanmasında yönünde de olumludur. Ortaklık ilişkilerinizi veya finansal yatırım konularını artı ve eksileriyle ele almak yararlı olur. Hemen karar vermeyelim. Güzel haberler almanız, işlerinizi kolaylıkla bitirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıradanlıktan sıkıldığını göreceksin. Plan yaparken, önce ben diyeceğini işaret ediyor gök kubbe.

21 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde önemli sorumluluklara yoğunlaşmanız gereken bir zaman dilimi. Üstlerinizle olan yoğun ilişikler kariyerinizi önemli ölçüde etkileyecektir. Dikkatler üzerinizdeyken davranışlarınızı kontrol edin.

21 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Ticari konularda gelecek yönünde yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde fırsatlar söz konusu olabilir.

21 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen çılgınca hareketler yapıyor ve macera arıyorsunuz. Özellikle bekar Kovalar şıpsevdi davranıyorsunuz. Gönlünüzü her gelene kaptırmayın. Çabuk terk...

21 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

21 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken bir toplantı gerçekleşebilir. Şanslı etkileriniz var ama kafanızı tam olarak toparlamış değilsiniz. Paraya dayalı beklenmedik konuşmalar içine girebilirsiniz.

21 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamında daha çok takdir görmek daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Dahil olduğunuz dernek ve kulüplerde akılcı projeler üstlenebilir, başarıyla yönetebilirsiniz. Ancak mevcut Ay/Plüton kavuşum etkisi nedeniyle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ve kişilere karşı duygusal baskı kurmamaya, esnek olmaya özen göstermelisiniz. Mesleki kazanımlarınızı tahsil etmeniz için uygun fırsatlara sahip olabilirsiniz. Başkalarının maddiyatıyla ilgili işler yapıyorsanız sezgilerinize güvenebileceğiniz beş günlük özel bir etkiye sahipsiniz.

21 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi tüm dünyaya tanıtmayı, sosyal statünüzü, kariyerinizin bulunduğu noktayı veya çevrenin gözündeki imajınızı herkesin bilmesini arzu edebilirsiniz. Bugünkü eylemleriniz de, bu arzuya yönelik olacaklardır.

21 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 45' 34" R
Ay
Terazi
27° 33' 49" R
Merkür
Koç
16° 09' 55"
Venüs
Koç
22° 33' 10"
Mars
Balık
24° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 02"
Satürn
Balık
15° 56' 49"
Uranüs
Boğa
21° 57' 35"
Neptün
Balık
28° 41' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 00"
Chiron
Koç
20° 16' 01"
Lilith
Başak
22° 34' 39"
True Node
Koç
15° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>